Posto nisam bas menadzer, a logika mi govori drugacije, moze li neko ukratko da mi objasni sledecu stvar...
Zasto bih ja (nvidia) hteo da prodam sto vise neupotrebljivih (za igre, ai za bilo sta drugo obizrom da su sada grafe integrisane u cpu) gtx605 grafika reklamirajuci ih kao ultra brze, sa milion gb-a memorije cuda m*da i to za nisku cenu, a ne da kazem kupite gtx680 (za debele pare) inace ce vam i start meni seckati pri otvaranju...? O.o
Ok kapiram kad bi prodavali samo u srbiji, to ima logike, nema narod pare pa to ide kao alva...jedino ako je to nacin da se isprodaju fush cipovi koje bi inace morali da bace...
Kao sto znas ili ne znas nvidia se ne bavi integrisanim grafikama, ti osakaceni gtx605 i 620 je nacin da i oni ponude a pritom i da zarade sa akceleratorima nesto brzim od recimo integrisane intelove grafike... Drugo ove grafike su OEM sto znaci da ces ih videti jedino u nekim low budget sklopljenim racunarima ne i worldwide prodavnicama u retail pakovanju...
:: Posto nisam bas menadzer, a logika mi govori drugacije, moze li neko ukratko da mi objasni sledecu stvar.. :: :: Zasto bih ja (nvidia) hteo da prodam sto vise neupotrebljivih (za igre, ai za bilo sta drugo obizrom da su sada grafe integrisane u cpu) gtx605 grafika reklamirajuci ih kao ultra brze, sa milion gb-a memorije cuda m*da i to za nisku cenu, a ne da kazem kupite gtx680 (za debele pare) inace ce vam i start meni seckati pri otvaranju...? O.o :: :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
Re: ... Dakle, Kuna je trazio da ga `puste` u stalni radni odnos?!
12.04.2012. 14:34
status: user broj poruka: 10997
Pustog li menagment-a... Al` da ne zaboravimo temu: Cudnog mi CUDA - pa i AMD je najavio da ce karte iz low segment-a serije 6xxx biti rebrand-ovane...
U pravu je Torta, odavno svi to rade ! I odmah unistiti AMD sto i u toj prevarantskoj shemi nudi najvise performansi, sto su im i rebrandi upotrebljivi, sto ne moraju prvo u rernu ( kao sto je to pravilo kod NV, kada iz nekih cudnih razloga, nije moguce videti i locirati kvar odmah ) itd.itd.....
Lepo njima, uvek imaju za benzin i cigare....
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Ovo je normalno kod bilo koje firme koja se bavi elektronikom.
Cak i televizori se prodaju felericni, pa ako izdrze garantni rok, super. Ako ne, jbg, pa se salju na popravku ili zamenu. TO mu dodje kao pasteta, pa steta da se baci. Sve se prodaje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.