Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
MIKRO is dead
STRANA 1 OD 1
Pisko MIKRO is dead 02.04.2012. 16:19 T45031

status: user
broj poruka: 6645
Zadnji broj je ujedno i poslednji broj.
Ne mogu reći da mi nije žao, duuugo sam ih kupovao čak i kad su postali jako, jako loši. Sada krive isključivo ekonomsku situaciju, ali, nažalost, poprilično su i sami krivi. A i ne možemo da podnesemo u vreme ADSL.a toliko srpsko-hrvatskih it časopisa, koji su skupi. Jebo ih DVD, odavno već većina zainteresovanih za IT ima neki broadband...

Budale veruju u sreću.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: MIKRO is dead 02.04.2012. 16:24 #410037

broj poruka: 18996
sta si kupovao?

:: Zadnji broj je ujedno i poslednji broj
:: Ne mogu reći da mi nije žao, duuugo sam ih kupovao čak i kad su postali jako, jako loši. Sada krive isključivo ekonomsku situaciju, ali, nažalost, poprilično su i sami krivi. A i ne možemo da podnesemo u vreme ADSL.a toliko srpsko-hrvatskih it časopisa, koji su skupi. Jebo ih DVD, odavno već većina zainteresovanih za IT ima neki broadband..
::
:: Budale veruju u sreću.
Dexter013 Ok 02.04.2012. 16:24 #410039

broj poruka: 17093
A?

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Deco? 02.04.2012. 16:29 #410042

Moj Mikro.... serbistansko, prilagođeno, izdanje stranjskog IT časopisa... Svet kompuktera, Digitalius, PC Press, BUG, šmug-šmug.. e, nije ovo zadnje.
IT novine, ono, čita se a ne pali se, i ne ide u hibernaciju.

Budale veruju u sreću.

imarkovic Re: Ok 02.04.2012. 16:30 #410043

mikro, legendarna radnjica na slaviji u Svetozara Markovica (skoro su se i selili) sa prodajom finih lemilica, kablica, svakojakih, konektorcica, koje nekad nigde nije bilo sem tu.

:: A
:: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh
:: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: Case:CoolerMasterElite43
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: CpuCooler:TitanVanes
:: Mis: Mx51
:: Dell 22
SkyFire Jedan ode,drugi dodje a neki i ostanu. 02.04.2012. 16:30 #410044

broj poruka: 18472
Ma sto se sekiras,tu je Digital koji ce da nastavi tradiciju .
`Objektivan` casopis za vas `objektivne` korisnike .
Usi cuju ono sto zele,AMD je tu u svakoj prici ,vasoj sreci kraja nema.

Eh,neko to dozivljava i kao edukativno stivo pa svoje `znanje` `nesebicno` prenosi nama berzijancima :D
Blago li se nama na takvim userima,ni sami ne znamo koliko smo `srecni` !

P.S.Jesi konacno naucio kako funkcionise turbo boost ?

Pisko Re: Jedan ode,drugi dodje a neki i ostanu. 02.04.2012. 16:31 #410045

.. nisam ni pročitao, nešto si odgovarao? Imam neke `aktivnosti` što se reče, pa ne stižem....

Budale veruju u sreću.

:: Ma sto se sekiras,tu je Digital koji ce da nastavi tradiciju
:: `Objektivan` casopis za vas `objektivne` korisnike
:: Usi cuju ono sto zele,AMD je tu u svakoj prici ,vasoj sreci kraja nema
:: Eh,neko to dozivljava i kao edukativno stivo pa svoje `znanje` `nesebicno` prenosi nama berzijancima :
:: Blago li se nama na takvim userima,ni sami ne znamo koliko smo `srecni`
:: P.S.Jesi konacno naucio kako funkcionise turbo boost
imarkovic Re: Deco? 02.04.2012. 16:33 #410049

a ne pomesao sam, ovo je Micros, kako bese? kupujem tamo jednom u 2god. i uvek zaboravim kako se tacno zovu..

:: Moj Mikro.... serbistansko, prilagođeno, izdanje stranjskog IT časopisa... Svet kompuktera, Digitalius, PC Press, BUG, šmug-šmug.. e, nije ovo zadnje
:: IT novine, ono, čita se a ne pali se, i ne ide u hibernaciju
SkyFire Re: Re: Jedan ode,drugi dodje a neki i ostanu. 02.04.2012. 16:42 #410053

Pa dobio si ukor za vladanje a jedinicu za neznanje!
Bio bi red da se posle svega malo opametis i naucis da postujes kolege i da ne izvrces istinu inace ces postati kao debeli sjeb (FatGayFuck) a ja to nebi voleo da vidim jer ne daj Boze nikom u njegovoj kozi!

`Aktivnosti` Pa vidim ja tebe nema,da si ti veseo,nisi natmuren,maliciozan..Znaci poceo si konacno malo da umaces?
Eto a kad sam ti ja o tome pricao,vidis sad koliko si rastereceniji,manje kakis ovde po forumu!
Sad je svet mnogo lepsi i prirodno zelen :)

:: .. nisam ni pročitao, nešto si odgovarao? Imam neke `aktivnosti` što se reče, pa ne stižem...
imarkovic Re: Re: Re: Jedan ode,drugi dodje a neki i ostanu. 02.04.2012. 16:51 #410057

hahah, pa jbg sky ne citam ja te IT casopise, sve sto citam je ovde na poslu uz kaficu neki casopis od kad sam dosao u preduzece, Digital i PC press iz 2007. godine, eventualno kurira od pre mesec dana i sl. :) u slobodno vreme ne citam te gluposti, ima sve ovde na PCB

`aktivnosti` :)

:: Pa dobio si ukor za vladanje a jedinicu za neznanje
:: Bio bi red da se posle svega malo opametis i naucis da postujes kolege i da ne izvrces istinu inace ces postati kao debeli sjeb (FatGayFuck) a ja to nebi voleo da vidim jer ne daj Boze nikom u njegovoj kozi
:: `Aktivnosti` Pa vidim ja tebe nema,da si ti veseo,nisi natmuren,maliciozan..Znaci poceo si konacno malo da umaces
:: Eto a kad sam ti ja o tome pricao,vidis sad koliko si rastereceniji,manje kakis ovde po forumu
:: Sad je svet mnogo lepsi i prirodno zelen :
:: :: .. nisam ni pročitao, nešto si odgovarao? Imam neke `aktivnosti` što se reče, pa ne stižem...
:: ::
:: :: Budale veruju u sreću.
SkyFire Re: Re: Re: Re: Jedan ode,drugi dodje a neki i ostanu. 02.04.2012. 16:58 #410061

Nisam tebe citirao,gde letis o`ma ? :)

P.S.Nije lose nekad i procitati ali ne i zastraniti da ti inffo/zabavni casopis bude izvor skolovanja kao nekima ovde muahahaaha!Digital guy! :D :D :D

Mare sad si kao Sojic :)

:: hahah, pa jbg sky ne citam ja te IT casopise, sve sto citam je ovde na poslu uz kaficu neki casopis od kad sam dosao u preduzece, Digital i PC press iz 2007. godine, eventualno kurira od pre mesec dana i sl. :) u slobodno vreme ne citam te gluposti, ima sve ovde na PCB
:: `aktivnosti` :
:: :: Pa dobio si ukor za vladanje a jedinicu za neznanje
:: :: Bio bi red da se posle svega malo opametis i naucis da postujes kolege i da ne izvrces istinu inace ces postati kao debeli sjeb (FatGayFuck) a ja to nebi voleo da vidim jer ne daj Boze nikom u njegovoj kozi
:: :: `Aktivnosti` Pa vidim ja tebe nema,da si ti veseo,nisi natmuren,maliciozan..Znaci poceo si konacno malo da umaces
:: :: Eto a kad sam ti ja o tome pricao,vidis sad koliko si rastereceniji,manje kakis ovde po forumu
:: :: Sad je svet mnogo lepsi i prirodno zelen :
:: :: :: .. nisam ni pročitao, nešto si odgovarao? Imam neke `aktivnosti` što se reče, pa ne stižem...
:: :: ::
:: :: :: Budale veruju u sreću.
Ishmerish Mojne se jedite 02.04.2012. 17:14 #410062

broj poruka: 7285
Tu je jos objektivni i svetlosno brz SK, bas citam review GTX550i u zadnjem broju

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

vladats @Pisko 02.04.2012. 19:49 #410084

broj poruka: 4537
Mikro je bio jedan od pionira,koji su nama decici otvorili oci i uveli nas u neki novi svet.
Uvek je bio vise namenjen softveru a manje hardveru.
U zadnje vreme nervira me i moj omiljeni Sk.uz kog sam porastao.
Digital je najbolji za hardver,ima odlicne testere itd....

Zao mi je mikra,jedno poglavjle ode u zaborav....

Pisko Re: @Pisko 02.04.2012. 22:39 #410104

Da, SK ima neki šmek, ostali su kao jaje-jajetu, i koncepcija je prepisivačka.. ALi, jedini imalo ozbiljniji tekstovi o softveru, mada i to ne pratim više, izlazili su u PC Pressu.
No, sve ih je pregazio internet.

Budale veruju u sreću.

:: Mikro je bio jedan od pionira,koji su nama decici otvorili oci i uveli nas u neki novi svet
:: Uvek je bio vise namenjen softveru a manje hardveru
:: U zadnje vreme nervira me i moj omiljeni Sk.uz kog sam porastao
:: Digital je najbolji za hardver,ima odlicne testere itd...
:: Zao mi je mikra,jedno poglavjle ode u zaborav...
:: ________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/AS5c
ramzesIII Ne znam zašto potcenjujete, novinarske testove? 02.04.2012. 22:44 #410105

broj poruka: 1017
Primer:

Ako oni u redakciji dobiju 5 printera i uporede slike na njima to je ipak korisno za potencijalnog kupca.

A sumnjam da bilo ko od vas ima mogućnost da priušti sebi sličan test npr...

Osim kad se uhvatite za procesore i grafike...
acanen .... 02.04.2012. 23:07 #410113

broj poruka: 944
Prvi put se desava da Svet kompjutera izlazi sa zakasnjenjem. Verpvatno je u pitanju kvar u stampariji a ja se samo nadam da nece uskoro doziveti slicnu sudbinu kao Mikro.

http://www.sk.rs/forum/showthread.php?p=1535023#post1535023

drum Re: .... 02.04.2012. 23:15 #410117

broj poruka: 1301

SK je najprodavaniji informatički časopis u zemlji i sigurno još dugo neće doživeti sidbinu Mikra.

Aprilski broj još nisam ni tražio da kupim,tako da ne znam za kašnjenje,ali je u ovom broju test midi kontrolora što je neka moja struka i sigurno ga neću preskočiti.

@Ishmerish:rewiev GTX550 Ti je bio u majskom broju 2011.

:: Prvi put se desava da Svet kompjutera izlazi sa zakasnjenjem. Verpvatno je u pitanju kvar u stampariji a ja se samo nadam da nece uskoro doziveti slicnu sudbinu kao Mikro.
:: http://www.sk.rs/forum/showthread.php?p=1535023#post153502
gliga79 MIKRO is dead 03.04.2012. 00:11 #410126

broj poruka: 4641
To se vuklo do sad ?
Steta je za svaki casopis koji pukne, ali Micro sam kupio jenom ili dva puta u zivotu i u oba slucaja sam se zajebo.
Nista pametno i korisno nisam procitao. Reklame svega i svacega i retardirane rubrike tipa 200 nacina da poboljsate XP ili sl. !!!
Predpostavljam da su pred smrt ubacivali i sporete na drva kao reklamu kako bi opstali.
Sve u svemu zalim za bilo cime sto je imalo bilo kakve veze sa IT tehnologijom, sa druge strane za mene je casopis bio totalni out.
Hrvati imaju kvalitetne casopise koje cenim tipa VIDI i sl.
Casopisi zabavnog karaktera su Screen fun i to je jedino sto ima smisla citati.
PC Play je bio ok ali ne znam da li jos uvek zivi?
SK je neka sredina. Sto se kaze niti smrdi niti mirise.
Digital je u principu OK za pojedine stvari, ali u tekstovima se vidi da vuce ka jednoj strani i na taj nacin gubi poverenje kod citalaca.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

nisavici Ali to su bila vremena... 03.04.2012. 01:06 #410136

broj poruka: 908

kad sam kupovao micro i digital zbog drajvera i softvera,pa onda sa usranim dial up-om jurio creckove po jos usranijim sajtovima sa sve virusima...
gman imarkovic-mikro princ 03.04.2012. 02:11 #410139

broj poruka: 1111
prva, druga ulica od slavije ka centru, ne mogu da se setim kako se zove, uglavnom kad skrenes iz srpskih vladara u tu ulicu, odmah na pocetku je prodavnica

Svet Kompjutera je prvi takav casopis na ovim prostorima i legat je naseg prosperiteta iz tog perioda... (ja ga vise ne kupujem, samo kad hocu nesto da menjam na pc-ju, a u stvari smorio me odavno, jer prezvacu jednu temu u sto brojeva, sva sreca pa je doba hiper produkcije, pa imaju novih stvari o kojima ce da pisu na pretek. recenzije igara su im prilicno dobre, ako ne i najbolje)

ulsi

Kimikus re 03.04.2012. 07:06 #410145

broj poruka: 75

Akustik se zvala radnja u Svetozara Markovica oni su se iselili, a Mikro princ je i dalje u kralja Milana.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Jedan ode,drugi dodje a neki i ostanu. 03.04.2012. 08:55 #410149

ne, direktor je ko Sojic definitivno, kad smo otisli na rebarca sam to zakljucio:)
a ja citam naravno, informisem se, preko neta, slabo citam casopise, vise volim recimo ponekad (retko) da procitam Screenfun o nekim igrama i sl. ok je skroz

:: Nisam tebe citirao,gde letis o`ma ? :
:: P.S.Nije lose nekad i procitati ali ne i zastraniti da ti inffo/zabavni casopis bude izvor skolovanja kao nekima ovde muahahaaha!Digital guy! :D :D :
:: Mare sad si kao Sojic :
Bobi4ever Jbga. 03.04.2012. 12:08 #410175

broj poruka: 4875
Mikro sam uzeo mozda 2-3 puta u zivotu i nisam bio nesto odusevljen, dok sam SK kao i Gamer, kupovao svakog meseca, imam kod kuce ko zna koliko primeraka jednog i drugog casopisa, sad ponekad prelistam SK, jer se informisem na netu kao i vecina.
http://i52.tinypic.com/1o64b8.jpg

Daum ... 03.04.2012. 13:19 #410183

broj poruka: 12794
Ja sam pre par godina prestao da kupujem SK jer se jednostavno više i brže informišem na netu nego čekajući časopis, iako SK i Svet Igara imam od prvog broja.

Današnji časopisi bi trebali da izabacuju i digitalna izdanja ako misle da prežive. Definitivno bih kupovao SK da mogu da se pretplatim preko iPada u News standu.

Prvi aktivan wifi da uhvati, downloaduje časopis u pozadini i samo ti izbaci notifikaciju kad skine da te čeka novo izadnje tvog časopisa. Gde ćeš brže i praktičnije od toga.

Antimatery Pa jeste 03.04.2012. 14:40 #410200

broj poruka: 997
Sve je to lepo ali bi to upravo smanjilo kupovinu, pojavio bi se cas posla na torentu, cak i da se ulogujes na web sajt lizinkom za citanje opet sve to mozes skinuti i dalje plasirati, ipak drzanje novina u letnjem periodu kada ne moras da pallis kompjuter dobro dodje, ma i na man jim uredjajima manije to to dok neufatis novinu u ruke :)

Sve je relativno !!!

Daum Re: Pa jeste 03.04.2012. 14:47 #410202

broj poruka: 12794
Nisam siguran da možeš kroz news stand da širiš časopise dalje, al ok...

:: Sve je to lepo ali bi to upravo smanjilo kupovinu, pojavio bi se cas posla na torentu, cak i da se ulogujes na web sajt lizinkom za citanje opet sve to mozes skinuti i dalje plasirati, ipak drzanje novina u letnjem periodu kada ne moras da pallis kompjuter dobro dodje, ma i na man jim uredjajima manije to to dok neufatis novinu u ruke :
:: Sve je relativno !!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs