Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Tablet Koji Obecava?
STRANA 1 OD 2  
ristapcb Tablet Koji Obecava? 24.03.2012. 23:40 T44893

status: user
broj poruka: 26
Zna li neko koji Tablet obecava za 2012 godinu,neki koji je izasao ili koji ce izaci...samo da nije Apple.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC A Ko Jos Pravi Tablete... 24.03.2012. 23:44 #408342

broj poruka: 9420
... Osim Apple?

F650GS Dakar

mighty Re 24.03.2012. 23:59 #408350

broj poruka: 1670
izem ti tablet koji moraš da jailbrake-uješ da bi radio kako treba. A i tad ne mošeš da uradiš sve što hoćeš.

iPad je jako lepo parče HW. al za software ne mogu da kažem da je mnogo genijalan. Sve zavisi od onoga što treba.

Duže vreme (ne mislim u satima, nego u danima) se igrao s jednim iPad2, što ga više koristio, sve mi više neke stvari išle na živce. Razmišljao o iPad3, ali i dalje ono što me nervira ostaje.

Sačekaću da vidim šta će na jesen MS da uradi s Win8, ne baca mi se 500+ eura više puta godišnje na tablet.
VMARC Re: Re 25.03.2012. 00:07 #408354

Brate, ti ces da cekas jesen da kupis tablet...? Da vidis sa ce Ms da uradi sa 8com? Pa onda bolje nemoj nista ni da kupis :-)
iPad, kao i svaki uredjaj veci od 3.5` a manji o 13` je potpuno beskorisna sprava. Suvise veliki da se nose sa sobom, suvise mali za ozbiljan rad.

F650GS Dakar

:: izem ti tablet koji moraš da jailbrake-uješ da bi radio kako treba. A i tad ne mošeš da uradiš sve što hoćeš
::
:: iPad je jako lepo parče HW. al za software ne mogu da kažem da je mnogo genijalan. Sve zavisi od onoga što treba
:: Duže vreme (ne mislim u satima, nego u danima) se igrao s jednim iPad2, što ga više koristio, sve mi više neke stvari išle na živce. Razmišljao o iPad3, ali i dalje ono što me nervira ostaje
:: Sačekaću da vidim šta će na jesen MS da uradi s Win8, ne baca mi se 500+ eura više puta godišnje na tablet.
xenox Asus Transformer Prime 25.03.2012. 00:53 #408363

broj poruka: 1400
samo sacekaj verziju sa 3G jer je idiotski nemati isti na uredjaju koji setask unaokolo...

Asus M4A88T-M, AMD x435 (otkljucan)
1x4GB ddr3 1333, CF SanDisk 4GB, Win XP
WD Green 1TB, 2xSamsung F3 1.5
Frontier DIVA

misa Re: Tablet Koji Obecava? 25.03.2012. 00:54 #408364

status: admin
broj poruka: 876

Asus Transformer Prime TF700

:: Zna li neko koji Tablet obecava za 2012 godinu,neki koji je izasao ili koji ce izaci...samo da nije Apple
tortojed @VMARC: potpuno deplasirana konstatacija! 13`` i vece - pa to... 25.03.2012. 01:06 #408367

broj poruka: 10997
nije tablet, to je skolska tabla sa sve kredom, sundjerom i zbornicom! Tablet=7 do 10``, sve preko toga je `osakaceni lap`...

nemanja21 Re: ... 25.03.2012. 01:09 #408369

broj poruka: 1227
Ako mene pitas, ili iPad ili nista, ovo ostalo su nisko serijske igrackice koje sluze da javnosti i fizicki demonstriraju dokle se stiglo u sustizanju Epla... Racunam tamo tek od sledece godine da ce biti upotrebljivih, iole konkurentnih tableta.

Daum ... 25.03.2012. 01:20 #408372

broj poruka: 12794
Ljudi, postoji jedno jako lako objašnjenje. Tablet je dobar koliko i aplikacije za njegov OS, a tu iPad pobedjuje bez imalo razmišljanja. Novi iPad sa Retina displayem je sigurno milina za gledanje, i dalje baterija traje 10 sati, 1GB rama, itd.

To što Transformer Prime ima quad core procesor, čemu? Za lepše 3d igre? Pa jel to ono što čini dobar tablet, igrice za klince? A to što ima 1280x800 display u odnosu na 2048x1536 to nikom ništa.

Od kad je prvi iPad izašao nije se pojavio konkurentan tablet, barem po meni.Nisam Apple fanboy.

VMARC Torto, ja ni jednog trenutka u tom postu nisam izrekao rec tablet 25.03.2012. 04:37 #408378

A ako bas insistiras, odnosilo se na smart uredjaje u tom rasponu dijagonala ekrana (tablet, netbuk, mobilni, etc)
Dakle, ili iPhone ili Macbook 13`

@Daum
IPad 3 zdere transformera u svim bencmarcima, ukljucujuci i 3D. A5X je i do 150% u nekim trenucima brzi od Tegra 3.
Review imas na svakom koraku na netu.
IPad3 ce citave godine biti vladar medju tabletima, dok ih konkurencija, kao i obicno ne (pre)stigne a onda izlazi A6 i opet sa korejanci koprcaju u prasini i onda Jovo nanovo...
O Retini i rezoluciji od 2048x1536 je bespotrebno trositi reci, sve ti se samo kaze kada ga pogledas :-)

I dalje stojim pri plasiranoj :-) tvrdnji da su tableti neprakticni sasvim i da je pomamu za njima izazvao upravo Apple, koji je lepo `oprao mozak` svojim fanovima besprekornim marketingom oko iPada, po ko zna koji put pokupivsi kajmak a korejancima ostavilo da se bakcu sa ostakom. Njima je ostalo samo da, kao i uvek, skupljaju ostatke i gadjaju trziste koje nema para za Apple proizvode, ili ima neki drugi problem sa Appleom :-)

F650GS Dakar

brutos kupi ipad3 samo 25.03.2012. 09:59 #408383

broj poruka: 190
ako ti je amputiran mozak. a evo i sta prolaznici misle o novom ipad-u:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iox5Q2nWi-Q

Pisko Probaj da se odupreš 25.03.2012. 12:23 #408394

broj poruka: 6645
.. i ne kupiš ni jedan.
S moje tačke gledišta, padavičari su kao švajcarski nožići. Super, SAMO... ako njima kolješ svinju, namučiš se, ako njima režeš papir, namučiš se, ako njima... šrafiš, jebeš ale, namučiš se. Sve te jebe u mozak i prste.
Mislim, ipak, da su najbolji za qrchenje, i zato je definitivni ajpadavac najbolji, ako te već mucho muche dilleme.

Budale veruju u sreću.

Snoopy- Re: Tablet Koji Obecava? 25.03.2012. 12:54 #408398

broj poruka: 6083
Ne znam sta mislis pod time `obecava` ? :-)
Ja imam oko 3 meseca asus transformer i stvarno sam zadovoljan. Nisam ga uzeo, i ne bih ga uzeo, samo da je tablet, nego upravo zbog toga sto moze da bude i netbook, da se otkuca nesto na njemu. Uglavnom koristim bez tastature jer je zgodan kad vuces po kuci ili kad te ujutru mrzi da ustanes iz kreveta pa uzmes da kuckas u rimskom polozaju :-)
Sve lepo radi, nemam zamerki- a kome treba tablet da radi sinteticke testove na njemu, taj je kralj x)

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: Zna li neko koji Tablet obecava za 2012 godinu,neki koji je izasao ili koji ce izaci...samo da nije Apple
Daum ... 25.03.2012. 13:29 #408404

broj poruka: 12794
Meni je komično kad vidim kako ispiraju mozak ljudima sa specifikacijama procesora, uuu Tegra 3 quad core, JEEE!!! A5X sa Quad core GPu-om, 1000% brži od prethodnog, i sve to zbog lepših efekata u Infinity Blade-u :|

Prvi iPad mi još uvek nudi vrhunsku zabavu, net radi savršeno, 2D igre još bolje, čekiram mail na njemu, itd...

Istu stvar završava i Transformer, pa i Galaxy Tab P1000. Ne mogu da verujem da Prime košta 500 evra...

Snoopy- Re: ... 25.03.2012. 14:24 #408408

Ma i kosta on tu negde 60ak hiljada. Za igrice ne znam, jer ih nisam probao nit me interesuju, samo sam par instalirao i to nekih najobicnijih sto rade na svakom mobu. Vrsi mi lepo funkciju, ali daleko od toga da ne bih mogao bez njega. Da ga prodam sutra za neku lepu cifru, ne bi mi nesto falio. Al bih svakako kupio nesto na tu foru za koju nedelju :)

G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: Meni je komično kad vidim kako ispiraju mozak ljudima sa specifikacijama procesora, uuu Tegra 3 quad core, JEEE!!! A5X sa Quad core GPu-om, 1000% brži od prethodnog, i sve to zbog lepših efekata u Infinity Blade-u :
:: Prvi iPad mi još uvek nudi vrhunsku zabavu, net radi savršeno, 2D igre još bolje, čekiram mail na njemu, itd..
:: Istu stvar završava i Transformer, pa i Galaxy Tab P1000. Ne mogu da verujem da Prime košta 500 evra..
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
Spacewla tablete, pilule 25.03.2012. 14:43 #408409

broj poruka: 612
Ja bih tablet kupio samo neprijatelju i to obavezni iPad Apple. Zašto? Zato što će se jadnik usled halabuke koja vlada medju onlajn `jabuka sektašima`, toliko naprimiti na logo jabuke i ljute tičice, da će postati verni kupac svake nove revizije datih produkata od iPhone-a do iPada. Čim se pojavi iPad3 kupovaće, iPhone5 biće na stolu, a pare, to će mu samo isticiati iz džepa! Što znači da će trošiti enormni novac na gluposti koje predstavljaju statusni simbol.
Šlag na tortojedcima: ko nasedne na iPhone, nabavio je i iPad u 70% slučajeva, a ko je već ušao u tu priču, sebe je već 85% zakopao do vrata u sektu zvanu Apple i obavezni rekvizit će biti izbacivanje Windows PC iz sobe i uvodjenja novog MAC računara, pod izgovorom da mek hakuje NASA iz fotelje.
Ovo ti je fullHD osveta prema neprijatelju. Stvoriš od njega budaletinu, nevidjenu!

Snoopy- Re: tablete, pilule 25.03.2012. 14:59 #408411

Ne vidim ja tu nigde problem ako ljudi imaju kintu. Da imam keshovine sad bi mi lebdeo po sobi jedan macbook air. A i iPad3 ne bih preskocio. Realno. Sto da vozim Forda ako imam pare za BMWa ili MertjedEsa

:: Ja bih tablet kupio samo neprijatelju i to obavezni iPad Apple. Zašto? Zato što će se jadnik usled halabuke koja vlada medju onlajn `jabuka sektašima`, toliko naprimiti na logo jabuke i ljute tičice, da će postati verni kupac svake nove revizije datih produkata od iPhone-a do iPada. Čim se pojavi iPad3 kupovaće, iPhone5 biće na stolu, a pare, to će mu samo isticiati iz džepa! Što znači da će trošiti enormni novac na gluposti koje predstavljaju statusni simbol.
:: Šlag na tortojedcima: ko nasedne na iPhone, nabavio je i iPad u 70% slučajeva, a ko je već ušao u tu priču, sebe je već 85% zakopao do vrata u sektu zvanu Apple i obavezni rekvizit će biti izbacivanje Windows PC iz sobe i uvodjenja novog MAC računara, pod izgovorom da mek hakuje NASA iz fotelje.
:: Ovo ti je fullHD osveta prema neprijatelju. Stvoriš od njega budaletinu, nevidjenu!
Spacewla apple sindrom 25.03.2012. 15:29 #408414

Klasično razmišljanje jednog uredno formiranog potrošačkog mozga u režiji apple marketinga. `Apple sektaši` bi i ciglu sa logtipom jabuke nazvali stadionom, dok bi modernu high-tech opremljenu stambenu zgradu sa `win` logotipom nazivali kolibom, u medjusobnom uporedjenju.
Sa takvim osobama je nemoguće polemisati o korisnosti ovih tableta a naročito o potrebi za apple rekvizitima koji izgleda jedinu svoju korist ispoljavaju u tome da održavaju normalnu moždanu higijenu applesekta članovima.

Ja lično verujem da bolje nema od Android OS-a za PDA uredjaje pa i tablete za kurčititis, Windows7 naravno za PC. Ova dva OS-a imaju najveći broj korisnog dodatnog softvera, nisu toliko zaključani kao Apple OS za telefon, tablet ili pak kompjuter, fleksibilniji su prilikom medjusobnog spajanja, lakši transfer fajlova, instalacije, JEFTINIJI SU A BOLJI, šta više jedan moderan IT potkovana ličnost da poželi?
Apple gedgeti su više namenjeni onima koji nisu IT zahtevne osobe, onima koji recimo `smartphone` uredjaje ne doživljavaju kao PPC/PDA uredjaje već više kao iPod sa mogućnošću telefoniranja i igranja igrica na njemu. Ista je priča i za Appe tablet, Apple kompove ... luksuz u belom za nedovoljno informisanu decu bogataša-.
nemanja21 Re: Re: tablete, pilule 25.03.2012. 15:31 #408417

Logika je sto kad sednes u tog Bmwa tesko ces se vratiti nazad u Juga, samo sto ljudi to ne kapiraju, lakse je zivetu i tripu o nekoj sekti i kojekakvim baljezgarijama.

:: Ne vidim ja tu nigde problem ako ljudi imaju kintu. Da imam keshovine sad bi mi lebdeo po sobi jedan macbook air. A i iPad3 ne bih preskocio. Realno. Sto da vozim Forda ako imam pare za BMWa ili MertjedEsa
:: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
:: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll
:: :: Ja bih tablet kupio samo neprijatelju i to obavezni iPad Apple. Zašto? Zato što će se jadnik usled halabuke koja vlada medju onlajn `jabuka sektašima`, toliko naprimiti na logo jabuke i ljute tičice, da će postati verni kupac svake nove revizije datih produkata od iPhone-a do iPada. Čim se pojavi iPad3 kupovaće, iPhone5 biće na stolu, a pare, to će mu samo isticiati iz džepa! Što znači da će trošiti enormni novac na gluposti koje predstavljaju statusni simbol.
:: :: Šlag na tortojedcima: ko nasedne na iPhone, nabavio je i iPad u 70% slučajeva, a ko je već ušao u tu priču, sebe je već 85% zakopao do vrata u sektu zvanu Apple i obavezni rekvizit će biti izbacivanje Windows PC iz sobe i uvodjenja novog MAC računara, pod izgovorom da mek hakuje NASA iz fotelje.
:: :: Ovo ti je fullHD osveta prema neprijatelju. Stvoriš od njega budaletinu, nevidjenu!
:: ::
Spacewla Re: Re: Re: tablete, pilule 25.03.2012. 15:37 #408419

Ti Nemanja pišeš kao da si jedini koristio i testirao Apple proizvode? Nisi valjda toliko naivan da veruješ da niko drugi ne zna njihove mogućnosti sem tebe privilegovanog da ih testiraš i probaš? Ja ne sudim pristrasno, samo na osnovu uloženog/dobijenog, na osnovu cena/mogućnosti, ... ako apple produkti nude manje opcija i mogućnosti, naravno da ih neću zadržati u posedu ili kupiti već ću koristiti ono što ima više opcija i mogućnosti.
To ti izgleda ne kapiraš. Ti i dalje sediš u svom BMW-u iz 61`, govoriš kako je to `vintage` makina, kako je najbolja, kako joj nema ravne, dok sa druge strane, Ford leti, plovi i gnjuri pod vodom ako treba, traje duže, ide brže, manje troši, lakše se puni, .... sa sve modernom high-tech mašinerijom.
Ah da, nije Ford, piše na haubi `BMW`.

Ne pije vodu ovakvo uporedjenje sa automobilima. No, ja vas razuem, mozak je odavno pod logotipom jabuke.

:: Logika je sto kad sednes u tog Bmwa tesko ces se vratiti nazad u Juga, samo sto ljudi to ne kapiraju, lakse je zivetu i tripu o nekoj sekti i kojekakvim baljezgarijama
:: :: Ne vidim ja tu nigde problem ako ljudi imaju kintu. Da imam keshovine sad bi mi lebdeo po sobi jedan macbook air. A i iPad3 ne bih preskocio. Realno. Sto da vozim Forda ako imam pare za BMWa ili MertjedEsa
:: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
:: :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll
:: :: :: Ja bih tablet kupio samo neprijatelju i to obavezni iPad Apple. Zašto? Zato što će se jadnik usled halabuke koja vlada medju onlajn `jabuka sektašima`, toliko naprimiti na logo jabuke i ljute tičice, da će postati verni kupac svake nove revizije datih produkata od iPhone-a do iPada. Čim se pojavi iPad3 kupovaće, iPhone5 biće na stolu, a pare, to će mu samo isticiati iz džepa! Što znači da će trošiti enormni novac na gluposti koje predstavljaju statusni simbol.
:: :: :: Šlag na tortojedcima: ko nasedne na iPhone, nabavio je i iPad u 70% slučajeva, a ko je već ušao u tu priču, sebe je već 85% zakopao do vrata u sektu zvanu Apple i obavezni rekvizit će biti izbacivanje Windows PC iz sobe i uvodjenja novog MAC računara, pod izgovorom da mek hakuje NASA iz fotelje.
:: :: :: Ovo ti je fullHD osveta prema neprijatelju. Stvoriš od njega budaletinu, nevidjenu!
:: :: ::
nemanja21 Re: Re: Re: Re: tablete, pilule 25.03.2012. 15:42 #408421

Obzirom da mi je marketing struka, mislim da je suvisan tvoj trud da svoju logiku podrzis pricom o uticaju brenda na moje potrosacke navike i sklonosti.

:: Ti Nemanja pišeš kao da si jedini koristio i testirao Apple proizvode? Nisi valjda toliko naivan da veruješ da niko drugi ne zna njihove mogućnosti sem tebe privilegovanog da ih testiraš i probaš? Ja ne sudim pristrasno, samo na osnovu uloženog/dobijenog, na osnovu cena/mogućnosti, ... ako apple produkti nude manje opcija i mogućnosti, naravno da ih neću zadržati u posedu ili kupiti već ću koristiti ono što ima više opcija i mogućnosti
:: To ti izgleda ne kapiraš. Ti i dalje sediš u svom BMW-u iz 61`, govoriš kako je to `vintage` makina, kako je najbolja, kako joj nema ravne, dok sa druge strane, Ford leti, plovi i gnjuri pod vodom ako treba, traje duže, ide brže, manje troši, lakše se puni, .... sa sve modernom high-tech mašinerijom.
:: Ah da, nije Ford, piše na haubi `BMW`
:: Ne pije vodu ovakvo uporedjenje sa automobilima. No, ja vas razuem, mozak je odavno pod logotipom jabuke
:: ___________________________________
Spacewla Re: Re: Re: Re: Re: tablete, pilule 25.03.2012. 15:45 #408422

Marketing struka?!? Ja na osnovu tvojih argumenata poverovao da si automehaničar?!?

:: Obzirom da mi je marketing struka, mislim da je suvisan tvoj trud da svoju logiku podrzis pricom o uticaju brenda na moje potrosacke navike.
:: :: Ti Nemanja pišeš kao da si jedini koristio i testirao Apple proizvode? Nisi valjda toliko naivan da veruješ da niko drugi ne zna njihove mogućnosti sem tebe privilegovanog da ih testiraš i probaš? Ja ne sudim pristrasno, samo na osnovu uloženog/dobijenog, na osnovu cena/mogućnosti, ... ako apple produkti nude manje opcija i mogućnosti, naravno da ih neću zadržati u posedu ili kupiti već ću koristiti ono što ima više opcija i mogućnosti
:: :: To ti izgleda ne kapiraš. Ti i dalje sediš u svom BMW-u iz 61`, govoriš kako je to `vintage` makina, kako je najbolja, kako joj nema ravne, dok sa druge strane, Ford leti, plovi i gnjuri pod vodom ako treba, traje duže, ide brže, manje troši, lakše se puni, .... sa sve modernom high-tech mašinerijom.
:: :: Ah da, nije Ford, piše na haubi `BMW`
:: :: Ne pije vodu ovakvo uporedjenje sa automobilima. No, ja vas razuem, mozak je odavno pod logotipom jabuke
:: :: ___________________________________
nemanja21 Re: ... 25.03.2012. 15:49 #408423

Na forumu postoji vise tema sa mojim argumentima na ovu temu, ne bih da se ponavljam, a i sasvim je iluzorno nadati se da ce neko promeniti svoj stav a pritom percepira situaciju na takav visokouman nacin.

VMARC @spacewla 25.03.2012. 16:40 #408432

Decko tebi ozbiljno nije dobro.
http://www.lazalazarevic.rs/

F650GS Dakar

MilosNBG Re: Re: ... 25.03.2012. 17:55 #408447

broj poruka: 1586
Eto i meni marketing struka i mogu da kazem da niko od vas ne moze da spori onom drugom potrosacku percepciju i prvrzenost brendu jer svako brend dozivljava, podrzava i percepira iz svog, potrosacko/korisnickog ugla. Cena/performanse, ulozeno/dobijeno, su samo deo kriterija za donosenje odluke o priklanjanju brendu, a koji se formira na osnovu mnogo vise faktora od gore navedenih, a koji uopste nisu tema IT foruma.

U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!

:: Na forumu postoji vise tema sa mojim argumentima na ovu temu, ne bih da se ponavljam, a i sasvim je iluzorno nadati se da ce neko promeniti svoj stav a pritom percepira situaciju na takav visokouman nacin
gile23 ... 25.03.2012. 18:01 #408450

broj poruka: 9121
iPad 3 je trenutno najbolji tablet, ali konkurencija uopste nije naivna.

http://www.gsmarena.com/asus_transformer_pad_infinity_700_3g-4604.php

Uskoro ce i neki Samsung tablet sa ~ 2560x1600 rezolucijom, 11`, tako se vrte neki rumori. Dalje Tegra 3 CPU je 2 puta brzi od A5(X) CPU-a ima testova. Grafika jeste sporija u Tegri 3, ali Tegra 3 je izasla 6 meseci pre A5X inace, jel stvarno mislite da ce Apple moci da se gruva sa AMD, nVidia i Intel-om u mobile segment performansama ?

A sto se tice OS-a, Rovio je prezentovao Angry Birds in Space na Note-u, iOS verzija te igre je dosla 15 dana posle Android verzije igre,... Prosle godine je Apple poredio iPad apps sa HC apps po broju, danas poredi po kvalitetu, sta ce biti sledece godine,...

Inace iPad 3 ima nekih pocetnickih problema trenutno, ko ga kupuje neka saceka malo,...

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs