Auuu kakvi cigani ladno ugase fiziku... Stvarno smesno i greota.
http://goo.gl/Umb0T na 1:10 sekundi mora da otpadaju komadici leda, ali toga nema jer je ugasena fizika, eto ko sve danas ima para da se izdrakava npotrebno i besmisleno
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Da sigurno sam ja ostavljao komentare pogotovu tog tipa. Vidim ima i na IT svetu. Sta ces deca se igraju,lece komplekse. Pavijani bili i ostali to se nikad nece promeniti!
Ebo ih početak, ne lipši magarče do zelene trave, postalo je sve dobre stvari dođu onima koji čekaju (ako pre ne umru)... i, gle čuda, setiše se APU-ova i da je nvidija tu i dalje na tegrama a Intel šije li šije. Pričali koliko god o prošlosti, realno i Intel integrisana grafika napreduje i približava se amd-ekinoj. Da bi razlika nastavila da postoji (i razlog kupovanja amd apu-ova) AMD će morati da pakuje sve jače i jače grafičke delove u APU, tj. amd procesor će doći `pride` upakovanom gpu-u, iako je sve počelo obratno. Recimo da tako to izgleda za sada a da li će i nastaviti, videćemo. Ostaje da nvidija kupi VIA-u i njena patentna prava na x86...? Čini mi se da imaju neke p.m. za to, izuzev novijih tehnologija u cpu-ima, za šta bi morali dodatno da se izuju, ili sude i gube parnice, pa se eventualno dočepaju kroz neku nagodbu?
:: Nije ovo ni sky ni misko ni mix kao ni nemanja jabucar, :: neko se sprda redom.. :: obratite paznju na komentare :: :: http://goo.gl/ADK2 :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Da,da.. Prvi kupci bas i nisu odusevljeni performansama doticne karte. Kukaju na zagrevanje i bucan ventilator. O.C.margina je tanka usled novog Turbo-Boost-a. Ipak treba sacekati neki nereferentni model pa mozda kupiti.
Svakako je ova karta Extra ali mozda je rano za nju. Sve ionako ide glatko i na starijim modelima kao sto su 580..itd.
3-way sli totalno besmislen setap. Vecina igra nema koristi od trece karte. 2-way sli isto tako debelo razocarenje :( Predhodna serija karti, konkrteno 570 gtx koje sam imao u sli i 460 gtx, dobitak u preformansama +60 do +90%, dok je ovde po onome sto moze da se vidi jedava +50% i to u najboljem slucaj. Nadam se da ce nesto uraditi po tom pitanju.
Ovaj test overclockersclub-a pokazuje da je ne referentna 7950 klokovana na 1150mhz daleko bolja resenje od klokovanih 680 i 7970, razlika u korist 20% skupljih karti je svega i to u najboljem slucaju oko 5%! Kada se sve ovo sto sam naveo uzme u obzir, jedna klokovana karta ili CF setup 7950 je najbolja kupovina.
Sve u svemu ako nvidia nesto ne uradi kroz novije verzije drajvera, ovi rezultati i nisu nesto cime moze da se pohvali. Ati je odradio daleko bolji posao za nas krajnje korisnike, sve je u skladu sa standardima predhodnih genracija karati, performanse koje se dobijaju overklokom i CF performanse :)
Od praznih prica ovde po forumu da Ati lose skalira pri ovrkloku i CF setapu, dosli smo do toga da Nvidia 680 zaista lose skalira pri overkloku i SLI setapu.
nisu to nikakva razocarenja, vec poznati problemi kao kod svih karti unazad koja se resavaju daljim revizijama i novim biosom, drajverima itd., uvek ista prica se vrti na pocetku.. tebi je to valjda poznato zajebani.
ovo je trenutno stanje .) Mene zanima OC i CF/SLI performanse. SLI se mozda i popravi nekim novijim drajverim, ali skaliranje pri overkloku cisto sumnjam, pritom krata svakako dobija veci napon da bi dostigla 1300mhz, sto znaci vece zagrevanja i nivo buke.
Guru 3d CF test 7950 je radjen neposredno posto se karta pojavila, pa sve radi skladno, oc i CF, dok 680 ne moze da se pohvali takvom harmonijom :D:D:D
:: ovo je trenutno stanje .) Mene zanima OC i CF/SLI performanse. SLI se mozda i popravi nekim novijim drajverim, ali skaliranje pri overkloku cisto sumnjam, pritom krata svakako dobija veci napon da bi dostigla 1300mhz, sto znaci vece zagrevanja i nivo buke
svakako, ok neka bude da ne moze drajverom, ali svakako novijim biosom.. moze:) Nego ja bih sacekao ipak, jos je rano za bilo sta.
:: :: Guru 3d CF test 7950 je radjen neposredno posto se karta pojavila, pa sve radi skladno, oc i CF, dok 680 ne moze da se pohvali takvom harmonijom :D:D:
pa dobro da, to si u pravu, po meni su ipak prerano izbacili kartu, mislim da je to u pitanju.
hahahaha, ovaj duhoviti momak sto ostavlja komentare moze da mi se javi da dobije login i od pcberze :) sto se tice psihologa i casova engleskog, to ce morati neko drugi da mu pomogne, jbg.
:: hahahaha, ovaj duhoviti momak sto ostavlja komentare moze da mi se javi da dobije login i od pcberze :) sto se tice psihologa i casova engleskog, to ce morati neko drugi da mu pomogne, jbg :: :: ::
Delim tvoje misljenje da je trenutno najbolji proizvod 7950 i da se klokuje vrhunski, za 350e za koliko ima da se nadje... Kada se iz ove karte izvadi poslednji atom snage, ona je ekvivalent gtx680.. Ako cak i nesto zaostaje, to je tako mizerno i totalno (ne)bitno za ``normalne`` korisnike, koji ce sacuvati 150e i imati fakticki istu kartu...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.