GTX 680 1006 Mhz/6008 Mhz HD 7970 925 Mhz/5500 Mhz
Heaven Benchmark za 12 % brzi gtx 680 od 7970 3D Mark 11 Performance GPU score 25 % brzi gtx 680 od 7970 U igricama variraju rezultati, imam utisak da su izabrali igice koje s naklonjene Nvidia sacekajmo ipak Guru3D, ali u sintetici evidento je brzi GTX 680
temperature idle /full load gtx 680 33/83 C HD 7970 40/86 C
Da sacekamo zvanican izlazak,pa da komentarisemo.... Sky,je u pravu sa jucerasnjom temom. Napredak je evidentan i skok performansi. Drago mi je zbog Nvidije,da je uspela da napravi dobar graficki procesor.
Mnogo je to kinte bato, za kartu koja je potrebna samo za BF3 ili još redji slučaj igranja na 3 monitora... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Jebes ti to kada karta vredi kao neki kompletan prosecan komp.
Ja ne znam kuda ovo ide, jos malo pa cemo za grafe za koje smo ranije davali 150-200e izdvajati preko 300e. Kao i u drustvu, izgleda da vise nece postojati srednja klasa.
``They call me... Prophet``
:: Mnogo je to kinte bato, za kartu koja je potrebna samo za BF3 ili još redji slučaj igranja na 3 monitora.. :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Malo, jedno 450$ dole. Dam im 549 tukija, moja valuta. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Za nekih 150€ lepo si mogao da se igras, pa i za manje. Sada kako su krenuli sa cenama, zarad 15-20% ubrzanja placamo duplo vise. Valjda ce se cene smiriti pojavom Keplera, za koji takodje, necemo imati novca.
Upravo, granice su definitivno pomerene, sto se tice cene i odnosa performansi. Strasno!
Uvek sam za 200+ eur kupovao kartu sa kojom sam bio miran bar oko dve godine, sada, ako se kupuje karta nove generacije, tesko da ce tako da bude. BTW zato sam ja sebi lepo i napravio CF 6870. .)
:: Za nekih 150€ lepo si mogao da se igras, pa i za manje. Sada kako su krenuli sa cenama, zarad 15-20% ubrzanja placamo duplo vise. Valjda ce se cene smiriti pojavom Keplera, za koji takodje, necemo imati novca :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.