Re: Kara_nje kompa! To je ona prava! Zna i da kuva, sije, zanoveta...
11.03.2012. 03:28
status: user broj poruka: 3821
Kul. :)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Tako mlaaada, a vec sve zna! Virulentna, prepotentna, indolentna...kompjuterica :: :: http://goo.gl/CISo :: :: Joj, kada li ce ovoga biti u nasim WinSex i Emmisex shopovima???
Re: Kara_nje kompa! To je ona prava! Zna i da kuva, sije, zanoveta...
11.03.2012. 03:37
status: user broj poruka: 4641
Ovo da ozenis i bog da te vidi. Po potrebi apgrejdujes BIOS i milinka .)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Tako mlaaada, a vec sve zna! Virulentna, prepotentna, indolentna...kompjuterica :: :: http://goo.gl/CISo :: :: Joj, kada li ce ovoga biti u nasim WinSex i Emmisex shopovima???
HAHAHA, Gliga :DD Kada pocne da zanoveta, jednostavno izvadis bateriju i resetujes je... Posle joj promenis podesavanja i nikako ne moze da pravi iste greske... Samo ne mogu cuti otkucaje srca, kao sto sada upravo slusam od svoje devojke dok spava, a ja pisem ovaj komentar..
:: Ovo da ozenis i bog da te vidi. Po potrebi apgrejdujes BIOS i milinka .
:: :: ali namestis obavezno kada joj neko od drugara skine gace - aktivira se case intruder .. cisto da znas zasto nece da boootuje, kuva , per :: :: ::
Ne cuju se otkucaji srca ali se zato cuje kuler, kad je malo vise uzbudis :)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: HAHAHA, Gliga :DD :: Kada pocne da zanoveta, jednostavno izvadis bateriju i resetujes je.. :: Posle joj promenis podesavanja i nikako ne moze da pravi iste greske.. :: Samo ne mogu cuti otkucaje srca, kao sto sada upravo slusam od svoje devojke dok spava, a ja pisem ovaj komentar. :: :: :: :: Ovo da ozenis i bog da te vidi. Po potrebi apgrejdujes BIOS i milinka . ::
Kako li si o`Torto dosao do tog klipa na YT-u...? Kucao u pretrazi ime doticnog zenskog androida, jer si unapred znao sta trazis, ili si trazio nesto drugo...?
renderovano za PS3. Pa da kažem iskreno nisam nešto impresioniran. Ima trailera koji daleko bolje izgledaju nego ovaj tech demo. Takođe i konstrukcija lica nije ništa zaslepljujuće, viđao sam i bolje, evo primera Batman Arkham City, Hugo strange u nekim scenama izgleda tako realno da stvarno pomisliš da je prava osoba. The witcher 2 takođe, nekim likovima vidiš i pegice na licu.
Već što se tiče priče u demu, moram reći da je veoma zanimljiva, android koji ima ljudska osećanja i koji se plaši za sopstveni opstanak. Mogla bi poprilično dobra igra ili film da se napravi.
@tortojed Ljudima oko teba mora da je zaista zanimljivo da te poznaju, sigurno umiru od smeha svaki dan. Na prvu loptu kada sam pročitao komentar pomislih: Šta bulazni tortica sad, da ga nije udario toplotni udar od onog crvenog džempera :)`. Međutim posle kada sam video sam klip nisam mogao da prestanem da se smejem. A tek Gligin komentar... Pao sam sa stolice :)
gomila filmova na tu temu .. za pocetak blade runner .. masterpiece
:: renderovano za PS3. Pa da kažem iskreno nisam nešto impresioniran. Ima trailera koji daleko bolje izgledaju nego ovaj tech demo. Takođe i konstrukcija lica nije ništa zaslepljujuće, viđao sam i bolje, evo primera Batman Arkham City, Hugo strange u nekim scenama izgleda tako realno da stvarno pomisliš da je prava osoba. The witcher 2 takođe, nekim likovima vidiš i pegice na licu :: :: Već što se tiče priče u demu, moram reći da je veoma zanimljiva, android koji ima ljudska osećanja i koji se plaši za sopstveni opstanak. Mogla bi poprilično dobra igra ili film da se napravi :: :: @tortoje :: Ljudima oko teba mora da je zaista zanimljivo da te poznaju, sigurno umiru od smeha svaki dan. Na prvu loptu kada sam pročitao komentar pomislih: Šta bulazni tortica sad, da ga nije udario toplotni udar od onog crvenog džempera :)`. Međutim posle kada sam video sam klip nisam mogao da prestanem da se smejem. A tek Gligin komentar... Pao sam sa stolice : :: :: Ko kaže da čovek ne može da leti :: :: http://www.youtube.com/watch?v=KwVDgTxr7f :: ::
:: KOJIH,AJ PREPORUCI JOS NEKI DOBAR FILM NA TU TEMATIKU,NEBITNO KOLIKO JE STAR: : :: :: gomila filmova na tu temu .. za pocetak blade runner .. masterpiec :: ::
Ovo nije `renderovano` za PS3, već u pitanju realtime render. Konstrukcija lica nema ništa sa tim. Batman deluje dobro u tim nekim scenama, ali ono što je ovde poenta je `performance motion capture` što omogućava da u realnom vremenu se snima i zvuk i pokret lica što daje savršenu sinhronizaciju.
Batman mi ne deluje kao da je radjen Performance MOCAP, već je odvojeno radjen mocap lica i snimljen zvuk. Retko koji studio na svetu nudi performance capture, što je ujedno i dosta skuplje od regularnog mocapa pa se mnogi odlučuju za jeftiniju varijantu.
Sačekaj recimo da vidiš novog Hitmana pa ćeš videti razliku, ili uzmi primer iz LA Noire... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: renderovano za PS3. Pa da kažem iskreno nisam nešto impresioniran. Ima trailera koji daleko bolje izgledaju nego ovaj tech demo. Takođe i konstrukcija lica nije ništa zaslepljujuće, viđao sam i bolje, evo primera Batman Arkham City, Hugo strange u nekim scenama izgleda tako realno da stvarno pomisliš da je prava osoba. The witcher 2 takođe, nekim likovima vidiš i pegice na licu :: :: Već što se tiče priče u demu, moram reći da je veoma zanimljiva, android koji ima ljudska osećanja i koji se plaši za sopstveni opstanak. Mogla bi poprilično dobra igra ili film da se napravi :: :: @tortoje :: Ljudima oko teba mora da je zaista zanimljivo da te poznaju, sigurno umiru od smeha svaki dan. Na prvu loptu kada sam pročitao komentar pomislih: Šta bulazni tortica sad, da ga nije udario toplotni udar od onog crvenog džempera :)`. Međutim posle kada sam video sam klip nisam mogao da prestanem da se smejem. A tek Gligin komentar... Pao sam sa stolice : :: :: Ko kaže da čovek ne može da leti :: :: http://www.youtube.com/watch?v=KwVDgTxr7f :: ::
U suštini ne moraju više da sinhronizuju zvuk i pokret likova već se to radi odjednom, sad jesam (valjda :)) razumeo. Pa donekle je dobra stvar, mada nama i nije nešto bitna, više je bitna razvojnom studiju koji pravi igre. Mi na kraju uvek dobijemo ispoliran proizvod. (kako koji)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.