Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Kara_nje kompa! To je ona prava! Zna i da kuva, sije, zanoveta...
STRANA 1 OD 1
tortojed Kara_nje kompa! To je ona prava! Zna i da kuva, sije, zanoveta... 11.03.2012. 01:33 T44659

status: user
broj poruka: 10997
Tako mlaaada, a vec sve zna! Virulentna, prepotentna, indolentna...kompjuterica!

http://goo.gl/CISoZ

Joj, kada li ce ovoga biti u nasim WinSex i Emmisex shopovima???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
f0rever Re: Kara_nje kompa! To je ona prava! Zna i da kuva, sije, zanoveta... 11.03.2012. 03:28 #405398

broj poruka: 3821
Kul. :)

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

:: Tako mlaaada, a vec sve zna! Virulentna, prepotentna, indolentna...kompjuterica
::
:: http://goo.gl/CISo
:: Joj, kada li ce ovoga biti u nasim WinSex i Emmisex shopovima???
gliga79 Re: Kara_nje kompa! To je ona prava! Zna i da kuva, sije, zanoveta... 11.03.2012. 03:37 #405399

broj poruka: 4641
Ovo da ozenis i bog da te vidi. Po potrebi apgrejdujes BIOS i milinka .)

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: Tako mlaaada, a vec sve zna! Virulentna, prepotentna, indolentna...kompjuterica
:: http://goo.gl/CISo
:: Joj, kada li ce ovoga biti u nasim WinSex i Emmisex shopovima???
Adzem ... 11.03.2012. 03:59 #405400

broj poruka: 3797
HAHAHA, Gliga :DD
Kada pocne da zanoveta, jednostavno izvadis bateriju i resetujes je...
Posle joj promenis podesavanja i nikako ne moze da pravi iste greske...
Samo ne mogu cuti otkucaje srca, kao sto sada upravo slusam od svoje devojke dok spava, a ja pisem ovaj komentar..

:: Ovo da ozenis i bog da te vidi. Po potrebi apgrejdujes BIOS i milinka .
codeus ... 11.03.2012. 09:11 #405408

broj poruka: 4054

ali namestis obavezno kada joj neko od drugara skine gace - aktivira se case intruder .. cisto da znas zasto nece da boootuje, kuva , pere

Bobi4ever Re: ... 11.03.2012. 10:08 #405409

broj poruka: 4875
Ti je overklokuj pa ce sama da skida gace...

:: ali namestis obavezno kada joj neko od drugara skine gace - aktivira se case intruder .. cisto da znas zasto nece da boootuje, kuva , per
gliga79 Re: ... 11.03.2012. 12:23 #405422

broj poruka: 4641
Ne cuju se otkucaji srca ali se zato cuje kuler, kad je malo vise uzbudis :)

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: HAHAHA, Gliga :DD
:: Kada pocne da zanoveta, jednostavno izvadis bateriju i resetujes je..
:: Posle joj promenis podesavanja i nikako ne moze da pravi iste greske..
:: Samo ne mogu cuti otkucaje srca, kao sto sada upravo slusam od svoje devojke dok spava, a ja pisem ovaj komentar.
:: :: Ovo da ozenis i bog da te vidi. Po potrebi apgrejdujes BIOS i milinka .
paksmen ... 11.03.2012. 12:32 #405426

broj poruka: 37
Odlican video,hvala za link tortojed...

Sunsetter ... 11.03.2012. 17:12 #405487

broj poruka: 1

Covece, sta rade ljudi. Sva sreca da nije u pitanju igra, inace bih plakao kad objave da je PS3 only XD
philaemos eee.... 11.03.2012. 18:22 #405495

broj poruka: 2743
Kako li si o`Torto dosao do tog klipa na YT-u...?
Kucao u pretrazi ime doticnog zenskog androida, jer si unapred znao sta trazis, ili si trazio nesto drugo...?

tortojed Trazio sam snimak pesme `Uci me majko, karaj me`. He, he. Salim 11.03.2012. 19:05 #405503

broj poruka: 10997
se - naleteo na Guru3D....

ilicstefan Ok, koliko sam razumeo ovo je 11.03.2012. 19:57 #405505

broj poruka: 1577
renderovano za PS3. Pa da kažem iskreno nisam nešto impresioniran. Ima trailera koji daleko bolje izgledaju nego ovaj tech demo. Takođe i konstrukcija lica nije ništa zaslepljujuće, viđao sam i bolje, evo primera Batman Arkham City, Hugo strange u nekim scenama izgleda tako realno da stvarno pomisliš da je prava osoba. The witcher 2 takođe, nekim likovima vidiš i pegice na licu.

Već što se tiče priče u demu, moram reći da je veoma zanimljiva, android koji ima ljudska osećanja i koji se plaši za sopstveni opstanak. Mogla bi poprilično dobra igra ili film da se napravi.

@tortojed
Ljudima oko teba mora da je zaista zanimljivo da te poznaju, sigurno umiru od smeha svaki dan. Na prvu loptu kada sam pročitao komentar pomislih: Šta bulazni tortica sad, da ga nije udario toplotni udar od onog crvenog džempera :)`. Međutim posle kada sam video sam klip nisam mogao da prestanem da se smejem. A tek Gligin komentar... Pao sam sa stolice :)

Ko kaže da čovek ne može da leti?

http://www.youtube.com/watch?v=KwVDgTxr7fM

codeus Re: Ok, koliko sam razumeo ovo je 11.03.2012. 20:23 #405511

broj poruka: 4054

real time render .. u tome je caka ..

gomila filmova na tu temu .. za pocetak blade runner .. masterpiece

:: renderovano za PS3. Pa da kažem iskreno nisam nešto impresioniran. Ima trailera koji daleko bolje izgledaju nego ovaj tech demo. Takođe i konstrukcija lica nije ništa zaslepljujuće, viđao sam i bolje, evo primera Batman Arkham City, Hugo strange u nekim scenama izgleda tako realno da stvarno pomisliš da je prava osoba. The witcher 2 takođe, nekim likovima vidiš i pegice na licu
:: Već što se tiče priče u demu, moram reći da je veoma zanimljiva, android koji ima ljudska osećanja i koji se plaši za sopstveni opstanak. Mogla bi poprilično dobra igra ili film da se napravi
:: @tortoje
:: Ljudima oko teba mora da je zaista zanimljivo da te poznaju, sigurno umiru od smeha svaki dan. Na prvu loptu kada sam pročitao komentar pomislih: Šta bulazni tortica sad, da ga nije udario toplotni udar od onog crvenog džempera :)`. Međutim posle kada sam video sam klip nisam mogao da prestanem da se smejem. A tek Gligin komentar... Pao sam sa stolice :
:: Ko kaže da čovek ne može da leti
:: http://www.youtube.com/watch?v=KwVDgTxr7f
perrakojot Re: Re: Ok, koliko sam razumeo ovo je 11.03.2012. 23:17 #405533

broj poruka: 1029

:: KOJIH,AJ PREPORUCI JOS NEKI DOBAR FILM NA TU TEMATIKU,NEBITNO KOLIKO JE STAR:
:
:: gomila filmova na tu temu .. za pocetak blade runner .. masterpiec
Daum Re: Ok, koliko sam razumeo ovo je 11.03.2012. 23:27 #405538

broj poruka: 12794
Naopako si skontao sve ovo...

Ovo nije `renderovano` za PS3, već u pitanju realtime render. Konstrukcija lica nema ništa sa tim. Batman deluje dobro u tim nekim scenama, ali ono što je ovde poenta je `performance motion capture` što omogućava da u realnom vremenu se snima i zvuk i pokret lica što daje savršenu sinhronizaciju.

Batman mi ne deluje kao da je radjen Performance MOCAP, već je odvojeno radjen mocap lica i snimljen zvuk. Retko koji studio na svetu nudi performance capture, što je ujedno i dosta skuplje od regularnog mocapa pa se mnogi odlučuju za jeftiniju varijantu.

Sačekaj recimo da vidiš novog Hitmana pa ćeš videti razliku, ili uzmi primer iz LA Noire...

:: renderovano za PS3. Pa da kažem iskreno nisam nešto impresioniran. Ima trailera koji daleko bolje izgledaju nego ovaj tech demo. Takođe i konstrukcija lica nije ništa zaslepljujuće, viđao sam i bolje, evo primera Batman Arkham City, Hugo strange u nekim scenama izgleda tako realno da stvarno pomisliš da je prava osoba. The witcher 2 takođe, nekim likovima vidiš i pegice na licu
:: Već što se tiče priče u demu, moram reći da je veoma zanimljiva, android koji ima ljudska osećanja i koji se plaši za sopstveni opstanak. Mogla bi poprilično dobra igra ili film da se napravi
:: @tortoje
:: Ljudima oko teba mora da je zaista zanimljivo da te poznaju, sigurno umiru od smeha svaki dan. Na prvu loptu kada sam pročitao komentar pomislih: Šta bulazni tortica sad, da ga nije udario toplotni udar od onog crvenog džempera :)`. Međutim posle kada sam video sam klip nisam mogao da prestanem da se smejem. A tek Gligin komentar... Pao sam sa stolice :
:: Ko kaže da čovek ne može da leti
:: http://www.youtube.com/watch?v=KwVDgTxr7f
ilicstefan Znači nisam razumeo XD 12.03.2012. 00:35 #405555

broj poruka: 1577
U suštini ne moraju više da sinhronizuju zvuk i pokret likova već se to radi odjednom, sad jesam (valjda :)) razumeo. Pa donekle je dobra stvar, mada nama i nije nešto bitna, više je bitna razvojnom studiju koji pravi igre. Mi na kraju uvek dobijemo ispoliran proizvod. (kako koji)

Ko kaže da čovek ne može da leti?

http://www.youtube.com/watch?v=KwVDgTxr7fM

ramzesIII Ako se ženski robot zove Kara 13.03.2012. 15:53 #405914

broj poruka: 1017

Onda je logično da se muški zove Pi...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs