Verovatno ne jer ovo nije Amerika i ne koristimo dolare tako da odokativno to moze da bude 499e, mada je post sprdnja jer Kosovo, na zalost, vise nije Srbija, zavhaljujuci kapitalizmu (kome oberucke jurimo kao prema nekom spasenju) gladnom moci, kontrole i para, a ciji je jedan od plodova bas taj Apple. Ali koga briga kad smo svi odusevljani sto se u zastavi pravi nova kocka na 4 tocka i nasi strucni politicari, ukljucujici predsednika, su je vec isprobali i dali najvise ocene...
Odnosno zna da od gologuzije nema vajde. Jos jedan uspeh nase Vljade.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Ovo je klasicna uvlakusa apple-a u dupe americkoj vladi, nista vise, a siguran sam sve zbog kritika na racun pokojnog Stiva. Ako je neko citao pricu izmedju njega i Obame sa njihovog sastanka, i same price zasto se apple uredjaji prave u kini a ne u SAD-u.
A ja se, evo, vec godinama pitam na sta me podseca Ajfon!
09.03.2012. 02:26
status: user broj poruka: 10997
Pa na shyptara, brate! Onako beo i nekako gay-evski zaobljen po uglovima, narocito ako je smesten u zastitnu kurton-kutijicu, idealno se uklapa u `imidz` jednog tipicnog haljiljija, sa sve belom kapicom i shalvarama...
Koliko se secam, sada sam jurio nisam naleteo, prava za Balkan i jos neke zemlje je jos 80-ih platio Apple-u valjda iStyle. I oni predstavljaju Apple. To na Kosovu u Pristini je nista vise nego neki iStyle ili Apcom.
Re: A ja se, evo, vec godinama pitam na sta me podseca Ajfon!
09.03.2012. 12:58
status: user broj poruka: 1227
Vidis ima logike, znači zato se u Novom Pazaru najbolje prodaje nVidija...
:: Pa na shyptara, brate! Onako beo i nekako gay-evski zaobljen po uglovima, narocito ako je smesten u zastitnu kurton-kutijicu, idealno se uklapa u `imidz` jednog tipicnog haljiljija, sa sve belom kapicom i shalvarama.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.