U sustini organizovali su `internet ljudi` (bar se nadam da nije nikakva politika iza toga). Ja mislim da je jadno koliko je malo ljudi doslo, jedva da se popunio trg. U drugim gradovima se skupljaju u hiljadama. Mene isto zanima gde imaju Vegeta maske, mada mislim da je jedan lik rekao da su narucili sa neta.
El ste skapirali sta je u stvari taj zakon. Kao i za drogu, lekove, junk hranu, samo to ti je pred nosom, kada krenes da koristis, onda ili kazna, ili ustanova, ili tvorza. Do tada si njihova musterija. Pogledajte da je i Canak rekao nece to proci, to je onaj Fat Bilde koji krci put da zla Srbija vrati imovinu jadnim Svabama, koji su tu ziveli nekada... Za Dinkca ne znam, on i Draskovic potpisujem da nisu pri sebi. Za normalne i pri svesti, zapitajte se da li je bolje trositi vreme na igranje raznog odpada, ili prosetati, makar sam i baviti se sportom rekreativno. Meni je definitivno dojadio pecurka zivot, pa reko da podelim to sa vama.
Ides sam ulicom,slusao bi muziku,AL MALO SUTRA,KAD NEMAS STA,AKO SKINES Mp3 pesme,dobices vecnu robiju,i milione $ za placanje....
Odes na zurku,a ono muk,nema muzike,kad nema odakle da se skine....
Pristupio bi internetu,al nemoze,jer mora da se plati pristup koji je strogo kontrolisan...
I onda sednes da gledas TV,i kad vidis sta se daje po kanalima,razbio bi ga...
Da ne zivim u gradu,i mogao bi bez TV/kompjutera donekle... Ali u gradu ne mozes vecno biti napolju,i takodje,nemas vecne zanimacije,kao kad imas kucu,i zivis na selu...
Povrh svega , ovo je jedna opsta zajebancija,i ne treba dati da se progura... E da za svaku stvar ovako vodimo racuna,gde bi nam kraj bio...
U svetu,da nekom ne isplate jednu platu...nema sanse.. Kod nas ne isplate godinama,i nikom nista... Radis za dzaba, a jedes i pijes O,i H2O....
Nicija nije gorela do zore,pa nece ni njihova .
asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
:: El ste skapirali sta je u stvari taj zakon. Kao i za drogu, lekove, junk hranu, samo to ti je pred nosom, kada krenes da koristis, onda ili kazna, ili ustanova, ili tvorza. Do tada si njihova musterija :: Pogledajte da je i Canak rekao nece to proci, to je onaj Fat Bilde koji krci put da zla Srbija vrati imovinu jadnim Svabama, koji su tu ziveli nekada... Za Dinkca ne znam, on i Draskovic potpisujem da nisu pri sebi :: Za normalne i pri svesti, zapitajte se da li je bolje trositi vreme na igranje raznog odpada, ili prosetati, makar sam i baviti se sportom rekreativno. Meni je definitivno dojadio pecurka zivot, pa reko da podelim to sa vama :: :: Go Go Go !! :: ::
znaci, na vreme prodah pc .) ako , posto nisam u gradu bacam se na grozdje i vino .)
a ono sto Milunka reche ako se zaista obistini za mlade ce biti katastrofa koja ce verovatno doneti neke druge probleme, ne mozesh sve ukinuti i mirno lalati...
i da voziš bajs sa klincem, kao što Mali Abner reče, kad - zaustavi te pandur i napiše ti kaznu što voziš bajs van predviđene biciklističke staze, i to bez kacige.Onda pljuneš i opsuješ sve redom od muke, i priđe ti komunalni policajac i napiše ti kaznu za nedolično ponašanje, narušavanje javnog reda i mira, i pljuvanje na javnom mestu....Hoćete da nastavim dalje? :)
:: Da. I zamisli jednog dana svet... :: :: Ides sam ulicom,slusao bi muziku,AL MALO SUTRA,KAD NEMAS STA,AKO SKINES Mp3 pesme,dobices vecnu robiju,i milione $ za placanje... :: :: Odes na zurku,a ono muk,nema muzike,kad nema odakle da se skine... :: :: Pristupio bi internetu,al nemoze,jer mora da se plati pristup koji je strogo kontrolisan.. :: :: I onda sednes da gledas TV,i kad vidis sta se daje po kanalima,razbio bi ga.. :: :: :: Da ne zivim u gradu,i mogao bi bez TV/kompjutera donekle... Ali u gradu ne mozes vecno biti napolju,i takodje,nemas vecne zanimacije,kao kad imas kucu,i zivis na selu.. :: :: Povrh svega , ovo je jedna opsta zajebancija,i ne treba dati da se progura... E da za svaku stvar ovako vodimo racuna,gde bi nam kraj bio.. :: :: U svetu,da nekom ne isplate jednu platu...nema sanse.. Kod nas ne isplate godinama,i nikom nista... Radis za dzaba, a jedes i pijes O,i H2O.... :: :: Nicija nije gorela do zore,pa nece ni njihova . :: :: :: :: :: asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb :: :: :: El ste skapirali sta je u stvari taj zakon. Kao i za drogu, lekove, junk hranu, samo to ti je pred nosom, kada krenes da koristis, onda ili kazna, ili ustanova, ili tvorza. Do tada si njihova musterija :: :: Pogledajte da je i Canak rekao nece to proci, to je onaj Fat Bilde koji krci put da zla Srbija vrati imovinu jadnim Svabama, koji su tu ziveli nekada... Za Dinkca ne znam, on i Draskovic potpisujem da nisu pri sebi :: :: Za normalne i pri svesti, zapitajte se da li je bolje trositi vreme na igranje raznog odpada, ili prosetati, makar sam i baviti se sportom rekreativno. Meni je definitivno dojadio pecurka zivot, pa reko da podelim to sa vama :: :: :: :: Go Go Go !! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.