Rekli su od 1.3.2012 da ga zatvaraju, ali izgleda da su svi pohapseni. Niko se ne javlja na telefon u Svici od njih. I mnogi drugi sajtovi su nedostupni. Da nema brace Rusa i Kineza, ne bih imao odakle da skidam. Ukinuli su mi i 6 arapskih sajtova, odakle sam skidao :( operator
Pirate bay napravio je u exel formatu svoju bazu podataka sa 1 048 576 torenta koju se mogu skinuti pomocu magnet linka. Samo je problem sto ima 260mb i ne znam gde da ga upload-ujem.
Uzas... File sharing servisi ili pogaseni ili skidaju (RapidShare) suludo malim brzinama. Jos da nam pogase i torrent sajtove i extra... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Stavi na HotFile... On mi deluje da ide koliko-toliko brzo... Oko 300kb/s... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Pirate bay napravio je u exel formatu svoju bazu podataka sa 1 048 576 torenta koju se mogu skinuti pomocu magnet linka. Samo je problem sto ima 260mb i ne znam gde da ga upload-ujem :: :: Gigabyte GA-MA770-DS :: Athlon 5000+ @ 3 GH :: 2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz :: Ati 3650 :: Termaltake 470 :: 500GB WD Caviar Blu :: Termaltake WingR :: Benq 22` FullH :: Sidewinder x6 & G500 :: ::
Uskoro cemo sve morati da platimo...ACKTA dolazi hteli mi to ili ne. Ja sada idem ovde na protest 24-tog ali nesto ne verujem da cemo promeniti nesto... U Grckoj su 100.000 demonstranata bili na ulicama u ZESCIM demonstracijama ispred Opstine dok je zasedala o novom zakonu stednje pa je uprkos DIVLJANJA tolikog broja ljudi koji su dostojno popalili pola grada IPAK USVOJILI novi zakon o STEDNJI stavljajuci jos u goru situaciju Grcke gradjane i drzavu generalno. Toliko...
:: Pirate bay napravio je u exel formatu svoju bazu podataka sa 1 048 576 torenta koju se mogu skinuti pomocu magnet linka. Samo je problem sto ima 260mb i ne znam gde da ga upload-ujem :: :: Gigabyte GA-MA770-DS :: Athlon 5000+ @ 3 GH :: 2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz :: Ati 3650 :: Termaltake 470 :: 500GB WD Caviar Blu :: Termaltake WingR :: Benq 22` FullH :: Sidewinder x6 & G500 :: ::
Skida se! Ide full speed! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Otvorim ga i preko Notepad++... Samo ako moze malo uputstvo kako se startuje skidanje ovih fajlove? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Otvorim ga i preko Notepad++... Samo ako moze malo uputstvo kako se startuje skidanje ovih fajlove :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.