Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Srbija potpisuje ACTA???
STRANA 1 OD 1
tortojed Srbija potpisuje ACTA??? 18.02.2012. 20:33 T43328

status: user
broj poruka: 10997
http://goo.gl/wpDcj

Da li ovo znaci da nekim, izvesnim, spodobama treba pronaci adrese, poslati poruke sa po-drškom njihovim porodicama...???? U cije IME I PREZIME oni to potpisuju??????
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nase, lokalne zabe videle da se evropski konji potkivaju, pa i one digle nogu. A u toj Evropi, odvija se ovo (al` dok dodje do kurajbera, bice kao u vicu o medvedima, zecu i policji):

` Filter bi mogao da potkopava slobodu informacija, jer sistem ne bi mogao da razlikuje legalni i ilegalni sadržaj, što bi moglo da rezultira blokiranjem legalne komunikacije - piše u sudskoj odluci...`

Za pocetak, spamovati? Hajde, ideje molim, dok jos nesto moze da se uradi (nasa gluperda kad nesto zayebe, to hiljade pametnih otpetljati nece).
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
drum Re: Srbija potpisuje ACTA??? 18.02.2012. 20:42 #399921

broj poruka: 1301
U opkladu da neće biti ništa od toga?Isto kao i za muzički dinar,sem sto bi država od tog `dinara` i imala neku korist,a od ovog nema ništa.
Dignu frku oko svega tog,pa se opet pojavi Dinkić koji reši stvar,jer se nada da će dobiti nešto na predstojećim izborima.

Dinkiću care naduvaj nam..

http://goo.gl/DLKS2

::
:: Da li ovo znaci da nekim, izvesnim, spodobama treba pronaci adrese, poslati poruke sa po-drškom njihovim porodicama...???? U cije IME I PREZIME oni to potpisuju?????
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Nase, lokalne zabe videle da se evropski konji potkivaju, pa i one digle nogu. A u toj Evropi, odvija se ovo (al` dok dodje do kurajbera, bice kao u vicu o medvedima, zecu i policji)
:: ` Filter bi mogao da potkopava slobodu informacija, jer sistem ne bi mogao da razlikuje legalni i ilegalni sadržaj, što bi moglo da rezultira blokiranjem legalne komunikacije - piše u sudskoj odluci...
:: Za pocetak, spamovati? Hajde, ideje molim, dok jos nesto moze da se uradi (nasa gluperda kad nesto zayebe, to hiljade pametnih otpetljati nece).
alrad ... 18.02.2012. 20:56 #399924

broj poruka: 4829

kare.

Pisko Preko puta 18.02.2012. 20:57 #399925

broj poruka: 6645
Eno su se braća Hrvati uzjogunili već nekoliko dana zbog istih tih akni, ali ne pubertetskih, pogledajte na Indexu.hr.... sve im milo, em` lepo u tri pm.
Uz to još imaju i neki svoj SOKOJ zakon/namet koji je (zamislite) gluplji i od našeg...

Budale veruju u sreću.

nenika2009 A ovo. Kad stize kod nas? 18.02.2012. 21:20 #399928

broj poruka: 1083
Pravi zig zveri

http://bit.ly/wJWDgL

nenika2009 Koja je prava pozadina zakona SOPA i ACTA? 18.02.2012. 21:33 #399929

http://bit.ly/xTTfzR

Lug ................. 18.02.2012. 21:39 #399932

broj poruka: 993
http://goo.gl/wCCj5

AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7

nenika2009 Jel moze neko ovo da mi objasni 18.02.2012. 21:51 #399934

Mladic od 20 godina.Prolazi kroz park i nosi u usima bubice,slusa MP3 player.Zaustavi ga policija i zapise ga.Na kraju je dobio da plati 6000 dinara kaznu.Jel to kod nas pocelo da se kaznjava pre nego u americi?

Pazite kad idete ulicom da ne pevate da vas policija ne bi zapisala.

srdjanl Re: Jel moze neko ovo da mi objasni 18.02.2012. 21:57 #399938

broj poruka: 1512

znam da opominju ako imas sluske u oba uha i recimo prelazis put recimo na semafor,mozes samo u jedno uho da imas bubicu ne u oba!

:: Mladic od 20 godina.Prolazi kroz park i nosi u usima bubice,slusa MP3 player.Zaustavi ga policija i zapise ga.Na kraju je dobio da plati 6000 dinara kaznu.Jel to kod nas pocelo da se kaznjava pre nego u americi
:: Pazite kad idete ulicom da ne pevate da vas policija ne bi zapisala
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus Re: ................. 18.02.2012. 22:00 #399939

broj poruka: 4054

:)))) dobar je

:: http://goo.gl/wCCj
:: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-
codeus Re: Jel moze neko ovo da mi objasni 18.02.2012. 22:05 #399942

neka tuzi policiju i trazi ostetu ... kerovi .. serem im se u struku ... ima neki tripozni zakon da kao nesmes u oba uveta da imas sluske jer onda necujes saobracaj !!!! pa to onda moze da ugrozi tvoj i neciji drugi zivot !! kao neces cuti kada te splosti na trotoaru ministrov terenac :)

po tome gluvonemi nebi smeli da ucestvuju u saobracaju -NIKAD ..

:: Mladic od 20 godina.Prolazi kroz park i nosi u usima bubice,slusa MP3 player.Zaustavi ga policija i zapise ga.Na kraju je dobio da plati 6000 dinara kaznu.Jel to kod nas pocelo da se kaznjava pre nego u americi
:: Pazite kad idete ulicom da ne pevate da vas policija ne bi zapisala
Dexter013 oK. 18.02.2012. 22:19 #399944

broj poruka: 17093
Ovi nasi ce sve da urade sta god ko iz Evrope da kaze,
nadajmo se da ovde nece reci da, jer politicari od ovoga nece imati dinar za svoj dzep...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mikishon89 Re:... 18.02.2012. 22:25 #399947

broj poruka: 2416
Može da obriše sam sebi bulju ,ja nznm koje će sajtove da ukinu torente nemamo ni fajl hosting servise tako da jedino preostaje rapidserbia xD

http://www.speedtest.net/result/1592544302.png
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2124106

Mikishon

Zdebeli Re: Re: Jel moze neko ovo da mi objasni 18.02.2012. 22:44 #399951

broj poruka: 1380
Da to je uvedeno po onom `novom` zakonu o saobracaju kad su uvedeni i bodovi. Ja uvek nosim obe i prelazim pesacki sa obe. Jednu nosim samo kada vozim bajs po ulici.
Takodje je zakonom dozvoljeno da se koristi handsfree u toku voznje iako je dokazano da povecava vreme reakcije vozaca.
Gomila gluposti!

:: znam da opominju ako imas sluske u oba uha i recimo prelazis put recimo na semafor,mozes samo u jedno uho da imas bubicu ne u oba
:: :: Mladic od 20 godina.Prolazi kroz park i nosi u usima bubice,slusa MP3 player.Zaustavi ga policija i zapise ga.Na kraju je dobio da plati 6000 dinara kaznu.Jel to kod nas pocelo da se kaznjava pre nego u americi
:: ::
:: :: Pazite kad idete ulicom da ne pevate da vas policija ne bi zapisala
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mortificat Re: Re: Jel moze neko ovo da mi objasni 18.02.2012. 23:11 #399956

broj poruka: 3519
Taj tripozni zakon je osmišljen da bude na strani građana. Lično sam čuo za nekoliko nesrećnih slučajeva pešaka koji su nosili bubice/sluške i to im je bio poslednji put.
Što se tiče dotičnog mladića, on nije sigurno imao nameru da skine sluške nakon što izađe iz parka...U ovom slučaju ne mogu da krivim državni aparat, ovde smo sami krivi za sopstvene postupke.

:: neka tuzi policiju i trazi ostetu ... kerovi .. serem im se u struku ... ima neki tripozni zakon da kao nesmes u oba uveta da imas sluske jer onda necujes saobracaj !!!! pa to onda moze da ugrozi tvoj i neciji drugi zivot !! kao neces cuti kada te splosti na trotoaru ministrov terenac :
:: po tome gluvonemi nebi smeli da ucestvuju u saobracaju -NIKAD .
:: :: Mladic od 20 godina.Prolazi kroz park i nosi u usima bubice,slusa MP3 player.Zaustavi ga policija i zapise ga.Na kraju je dobio da plati 6000 dinara kaznu.Jel to kod nas pocelo da se kaznjava pre nego u americi
:: :: Pazite kad idete ulicom da ne pevate da vas policija ne bi zapisala
Pisko Zabranjeno 18.02.2012. 23:15 #399957

broj poruka: 6645
Zabranjeno pečenje rakije po kućama i dvorištima
Sklapanje računara od komponenti kući..
Menjanje tabora,
Kasni upgrade,
Lažni profili na facošupu...

Budale veruju u sreću.

tortojed Noam Chomsky - jedan od najvecih svetskih umova poslednjih... 18.02.2012. 23:18 #399959

broj poruka: 10997
nekoliko decenija. Dovoljno je pogledati naslove poglavlja i bice nam jasno 90% njihovog sadrzaja...

http://goo.gl/KvdUj

Poteze koje savremena oligarhija povlaci samo tokom ovih, najaktuelnijih dogadjanja u vezi Interneta, prepoznajem u SVIM poglavljima...

codeus Re: Re: Re: Jel moze neko ovo da mi objasni 18.02.2012. 23:41 #399964

najverovatnije nisu gledali levo-desno-gore-dole-napred-nazad prilikom prelaska pesackog..kao ni hiljade ljudi koji su poginuli na isti nacin BEZ muzickog aparata .. razmes .. prelazeci put na zeleno svetlo ..

taj zakon nema poente uopste .. u saobracaju ucestvuju i slepi i gluvi i nemi .. i retardirani .. i ovi sto vide sve sivo ..

cisto proseravanje drzave ... jadni ulicari ponekada rade na normu !! .. ima koliko mora da napise kazni i koliko para da nakrade .. ukoliko neispuni `normu` - skinu mu s.plate ... drugar mi je pandur pa se izlajao ..

inace po statisti`k`i .. zadnji zakon o saobracaju koji je trebao da smanji broj mrtvih .. FAIL .. ima vise mrtvih nego ranije ..

:: Taj tripozni zakon je osmišljen da bude na strani građana. Lično sam čuo za nekoliko nesrećnih slučajeva pešaka koji su nosili bubice/sluške i to im je bio poslednji put
:: Što se tiče dotičnog mladića, on nije sigurno imao nameru da skine sluške nakon što izađe iz parka...U ovom slučaju ne mogu da krivim državni aparat, ovde smo sami krivi za sopstvene postupke
:: :: neka tuzi policiju i trazi ostetu ... kerovi .. serem im se u struku ... ima neki tripozni zakon da kao nesmes u oba uveta da imas sluske jer onda necujes saobracaj !!!! pa to onda moze da ugrozi tvoj i neciji drugi zivot !! kao neces cuti kada te splosti na trotoaru ministrov terenac :
:: :: po tome gluvonemi nebi smeli da ucestvuju u saobracaju -NIKAD .
:: :: :: Mladic od 20 godina.Prolazi kroz park i nosi u usima bubice,slusa MP3 player.Zaustavi ga policija i zapise ga.Na kraju je dobio da plati 6000 dinara kaznu.Jel to kod nas pocelo da se kaznjava pre nego u americi
:: :: ::
:: :: :: Pazite kad idete ulicom da ne pevate da vas policija ne bi zapisala
saladin torto.. 19.02.2012. 00:01 #399975

broj poruka: 229

Raja neznate koliko je torta u pravu.... najebali smo ko zuti...
Mortificat Re: Re: Re: Re: Jel moze neko ovo da mi objasni 19.02.2012. 02:09 #400005

broj poruka: 3519
:: najverovatnije nisu gledali levo-desno-gore-dole-napred-nazad prilikom prelaska pesackog..kao ni hiljade ljudi koji su poginuli na isti nacin BEZ muzickog aparata .. razmes .. prelazeci put na zeleno svetlo .

Baš zato sam rekao da zakon štiti građane, jer na taj način isključuješ mogućnost restrikcije koju sa sobom nosi muzički aparat. Dok ga nosiš, čula su ti otupljena, zamagljena usled fokusa slušnog(čulnog) aparata, koji sa sobom nosi izvesne(fiktivne)/vizualne imaginacije, što je posledica imperfekcije sinhronizacije čovekovih čula. Dakle, veoma ih je teško sinhronizovati, pogotovo kad imaš uticaj ometanja, kao što je u ovom slučaju muzika iz slušalica.

:: taj zakon nema poente uopste .. u saobracaju ucestvuju i slepi i gluvi i nemi .. i retardirani .. i ovi sto vide sve sivo .

Pojednostavljuješ preterano.

:: cisto proseravanje drzave ... jadni ulicari ponekada rade na normu !! .. ima koliko mora da napise kazni i koliko para da nakrade .. ukoliko neispuni `normu` - skinu mu s.plate ... drugar mi je pandur pa se izlajao .

Ima i toga(što se tiče norme). Imam takođe druga koji je pandur i retko kad se slažem sa njim, ali ovog puta smo ujedinjeni u razmišljanju.

:: inace po statisti`k`i .. zadnji zakon o saobracaju koji je trebao da smanji broj mrtvih .. FAIL .. ima vise mrtvih nego ranije .

Ne znam gde si izvukao taj podatak, ali ne znači da je zakon neposredno kriv. Kako god, ova diskusija je samo jedna tačka u zakonu, te se ne može naspram nje dimenzionisati red veličine greške kako si ti sugerisao.

:: :: Taj tripozni zakon je osmišljen da bude na strani građana. Lično sam čuo za nekoliko nesrećnih slučajeva pešaka koji su nosili bubice/sluške i to im je bio poslednji put
:: :: Što se tiče dotičnog mladića, on nije sigurno imao nameru da skine sluške nakon što izađe iz parka...U ovom slučaju ne mogu da krivim državni aparat, ovde smo sami krivi za sopstvene postupke
:: :: :: neka tuzi policiju i trazi ostetu ... kerovi .. serem im se u struku ... ima neki tripozni zakon da kao nesmes u oba uveta da imas sluske jer onda necujes saobracaj !!!! pa to onda moze da ugrozi tvoj i neciji drugi zivot !! kao neces cuti kada te splosti na trotoaru ministrov terenac :
:: :: :: po tome gluvonemi nebi smeli da ucestvuju u saobracaju -NIKAD .
:: :: :: :: Mladic od 20 godina.Prolazi kroz park i nosi u usima bubice,slusa MP3 player.Zaustavi ga policija i zapise ga.Na kraju je dobio da plati 6000 dinara kaznu.Jel to kod nas pocelo da se kaznjava pre nego u americi
:: :: :: ::
:: :: :: :: Pazite kad idete ulicom da ne pevate da vas policija ne bi zapisala
trogdor Zavadi pa vladaj je jedina taktika koju oni koriste. 19.02.2012. 03:18 #400022

broj poruka: 373
Ti si kriv, on je kriv, sta god, za saobracaj je sramota za bubice. Mene je dva puta na pesackom udario auto, jednom kao pesaka, jednom na motoru. Oba puta je lik koji me je udario pre dve nedelje isto nekoga udario. Ja sam naletao na serijske ubice, dobio prvi put kitu odstete, drugi put je bilo osiguranje kod delte i za auto koji je udario i za motor, pa su dali sami sebi 60k dinara.
Ja sam proso fino, jer imam aspekt koji me stiti od tih stvari, ali morale su da mi se dese. Drugi put sam znao da me ceka tako nesto, jer mi je saturn u 3. kuci i prelazio mi je preko podznaka tih dana, samo sam mislio da ce malo kasnije da se desj, inace bio sam u pravu.
Ja da verujem da treba da me kazni neki nesretnik jer sam prelazio na pesackom u centru grada i sluso muziku, a pored mene ide jos 20 ljudi?

Da se vratim na temu...
Mogu oni da zabrane internet, ali svest i intuiciju ne mogu, kao ni Boga sto ne mogu da zabrane. Pogledajte samo tu ekipu sa lovom kakvu nam muziku i filmove plasiraju, pa sramota bre za svakoga ko to konzumira, sramota bre. Ko te bre tera da se hranis odpadom. Njih je par, nas je gomila, sami smo krivi sto gutamo. Izadjemo lepo na ulicu, zapalimo par zgrada i kazemo ocete i dalje sa tim sranjem, jer sledeci ste vi.
Tako ce i biti na kraju, samo polako.
Ne smes da se lecis alternativno, zakon o hrani gde neke namirnice dobijes samo uz recept(proslo u DE i USA). Za plasiranje proizvoda potrebno par godina ispitivanja, nema veze sto se radi o par stotina godina dugoj tradiciji, to je nebitno i naravno par stotina hiljada evra da ti djavo kaze, jeste, to tvoje leci neki problem.
Problem koji sam ti ja poslao expresno, ali dobro to je moj posao.
Danas citam, mmf trazi da povecamo pdv i da povecamo godine neophodne za sticanje penzije... Robstvo traze, jebem im bre sve im jebem, koliko je to daleko otislo, nema gde vise. Mmf koji je propao dok nisu povukli pare i napravili krizu. Sta njih jebe tu, pa jebe ih to sto ljudi slusaju neke frikove koji naprave video od 30-60 min koji to objasni tako da bi debil mogao da razume i to pojedinac vidi, onda lupi share na fb, onda kaze ortacima, porodici i ode im poso u kurac.
Gomila ljudi u montiranoj istoriji su masoni, setite se Orvela, to je cilj, rat je, problem je, ali niko nista ne zna, drze te u strahu i zivis na kori hleba ko Kinez.
Sve to ide, dok ne stane, ko i svaka glupost, ne volim nasilje, ali kada neko siluje, zna se koje je jedino resenje. Neki likovi su stvarno monstrumi.
Jedino pitanje je koliko mozes pogresan i glup da budes da ides protiv Boga, poretka, zovi to kako hoces, da se dakle trudis da ukines nekome slobodu?
Porez na vazduh je isto jedna od tih stvari, odavno sam to cuo, sve satanisti zaista, posrnuli ljudi skroz, da im placamo za sve, kao da je nesto njihovo!

Go Go Go !!!

Lug hihihihi, slovenci dobili 19.02.2012. 12:58 #400080

broj poruka: 993
`SLOVENSKA veleposlanica u Japanu, koja je u ime svoje države potpisala sporazum ACTA, uputila je ispriku javnosti u kojoj ističe žaljenje zbog svog postupka i nepažnje. U vrlo iskrenom priopćenju, kojeg prenosi metinalista.si, veleposlanica Helena Drnovšek Zorko navodi kako je sporazum potpisala prema instrukcijama vlade i jer je to u opisu njenog posla, ali navodi kako je to prije svega njen osobni propust jer kao građanin na vrijeme nije uvidjela štetnost sporazuma za državu i njene građane.`

http://goo.gl/fr1MY

AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7

veljchy ovi nasi 19.02.2012. 13:15 #400085

broj poruka: 476
kad cuju da neko u evropi pocne malom(kafenom)kasicicom da jede g...a - -ONI UZMU KUTLACU PA SA NJOM JEDU ISTA!!!!(i to ne da jedu-nego se jos i zamazu oko usta i po licu pa odu u tu istu EU i pokazuju kako su jeli) prokisnjavaju im bre skole,bolnice,vrtici - -oni se zamlacuju sa ovim!!!!
strasno....
CORE 2 DUO E8400(oc 3.8ghz hyper212+)
ASUS p5k-e
KINGSTON 2x2gb1066mhz
WD 500gb
WD 320gb
SAPPHIRE 6870(oc 950/1150)
CHIEFTEC gps 550 ab-a
CHIEFTEC bx01b-b-b
SAMSUNG 2233bw

nenika2009 A ovo, jel ce biti i kod nas? 19.02.2012. 13:39 #400090

Amerikanci planiraju da stidljivost, tugu i usamljenost proglase mentalnim bolestima

http://bit.ly/xpz80d

veljchy Re: A ovo, jel ce biti i kod nas? 19.02.2012. 13:46 #400091

broj poruka: 476
nemoj da te zacudi - -samo dok naprave dil sa farmaceutsim kucama i eto ti potpisivanja ugovora!!!

CORE 2 DUO E8400(oc 3.8ghz hyper212+)
ASUS p5k-e
KINGSTON 2x2gb1066mhz
WD 500gb
WD 320gb
SAPPHIRE 6870(oc 950/1150)
CHIEFTEC gps 550 ab-a
CHIEFTEC bx01b-b-b
SAMSUNG 2233bw

:: Amerikanci planiraju da stidljivost, tugu i usamljenost proglase mentalnim bolestim
:: http://bit.ly/xpz80
codeus Re: A ovo, jel ce biti i kod nas? 19.02.2012. 19:31 #400156

uhu besplatan extazi i amfetamini za sve :) ...

:: Amerikanci planiraju da stidljivost, tugu i usamljenost proglase mentalnim bolestim
:: http://bit.ly/xpz80
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs