Uff što smaraju sa ovakvim brzim igrama, bolje neko izvlačenje da naprave i ćao, ovakve stvari se lako cheatuju. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Šta treba da uradiš? Napraviš profil pod nekim blesavim imenom, nešto što ti prvo padne na pamet. Kada napraviš profil ostavi ga takvog kakav je. Ne ubacuj ništa. Kada naiđe neka promocija na facebooku ili nešto za džabe a da se dobija preko fejsa, uloguješ se, uzmeš nagradu i izađeš.
Ja imam neki bezveze profil koji je nazvan John Smith (originalno je l` da). Napravio sam ga samo da bih dobio besplatne heroje u igri League Of legends. Takođe je bila još jedna nagradna igra za Tiberium Wars, dobijale su se neke mape za skirmish, naravno ćapio sam dok je bilo prilike :)
Za takve stvari koje su džabe a korisne, imati profil na fejsu nije loše. Imati profil na fejsu da bi tamo okačio ceo svoj život je jedna glupost.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.