nista, kao i do vremena dok nismo imali RS, MU itd.. torenti, eMule, LimeWare, DC++ (za koje sam zaboravio da uopste postoje)
:: Kupujte legalno, kupujte original, dajte pare drzavi, politicarima, SOKOJ-u... svima kome treba osim autorima.. :: :: P.S. Alergican sam na svetske policajce, izmedju ostalog.
:: Uvek cemo mi ovde da se snadjemo, ne boj se , :: dovoljno je jedan jedini lik odavde da izvali neki izvor za kupovinu :: i eto svi imaju nacin za kupovinu :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Za malo da se zeznem i uplatim premijum pre neki mesec, sreća pa nisam stigao... Ali su se majmuni setili da zadrže minimalnu funkcionalnost tako da nikome ne vraćaju pare. A za Rapidshare me zabole nek propadnu načisto, kod njih mi je propala premijum uplata prošle godine kada su uveli rapidshare poene koje su skidali makar ništa ne downloadovao. Nek propadnu načisto, ko ih j... A što Dexter kaže uvek ćemo se snaći.
WOT Nick: Vaske
:: All sharing functionality on FileSonic is now disabled. Our service can only be used to upload and retrieve files that you have uploaded personally ::
Bas me zanima da li ce sve file host servere da pogase od svih zivih mogucih , i da li ce ovi nakon toga da izmeste svoje servere u zemlje kao Rusija ili slicne...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Fileserve je otišao istim koracima filesonica čisto da javim. Ne piše na glavnoj strani, ali piše kad pokušate fajl da skinete... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Hm... mračno vreme i za ADSL, nego, kupovaćemo kao i pre 5-6 godina - na bljuvacima, kod gantzissa cd-dvd-e a koji i ne znaju šta prodaju, Maya im je pevaljka sa izdatim duplim diskom... a i naravno, pojaviće se nova tajna udruženja poznanika, npr. sa picine berze. Ono što se NIKAKO neće desiti ni sa jednim zakonom, to je da će ljudi koji nemaju para, početi da kupuju softver koji su `krali` besplatno, i koji im, u 90% slučajeva nije trebao ni za qtz krasni, nego onako....
:: Hm... mračno vreme i za ADSL, nego, kupovaćemo kao i pre 5-6 godina - na bljuvacima, kod gantzissa cd-dvd-e a koji i ne znaju šta prodaju, Maya im je pevaljka sa izdatim duplim diskom... a i naravno, pojaviće se nova tajna udruženja poznanika, npr. sa picine berze :: Ono što se NIKAKO neće desiti ni sa jednim zakonom, to je da će ljudi koji nemaju para, početi da kupuju softver koji su `krali` besplatno, i koji im, u 90% slučajeva nije trebao ni za qtz krasni, nego onako... :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
nesto ne zalim kompanije koje stoje iza velikih file hosting sajtova. namakli su oni lepe pare u proteklih desetak godina. dok je nama torenata nema zime za dl
Тек ће се вући када маса личера, која је и досад била неспремна на жртву свог аплоуда те зато и бежала на фајлхостинге, искризира и у трену прелети на отворене трекере. Мада, нешто ипак сумњам, да ће ово стање потрајати. Можда док ти сервери не добију неко ново плодно тле. Или нешто ново не никне на згаришту овог старог. Идр веј, капитализам неће седети скрштених руку. Статика је неумољива
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.