Pa nista... torenti. Jes` da sam uvek mnogo vise voleo direkt linkove, al` sta cemo... _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
`An indictment accuses Megaupload.com of costing copyright holders more than 0 million in lost revenue from pirated films and other content`
Ako sam dobro razumeo neki baja koji kupa jaja (izvinite na izrazu) na Bahamima svaki dan je izgubio koji milion (a ima ih i više nego što može da se izbroji) i sad zatvaraju megaupload.
Znam samo jednu stvar, preseliće se ti serveri lepo u Evropu, Aziju, Afriku, Južnu Ameriku i Australiju gde ovog glupog zakona nema, pa onda da vidim kome će da gase sajtove.
Samo još šveđani da se jave, oni su već kritikovali ovaj zakon oštro jer se njihova vlada zalaže za internet slobodu.
Izgleda da je Uncle Sam poranio ove godine, ja mislio to će se prolongirati bar još neko vreme...Videćemo koliko će im biti hitre akcije na torrent sajtove i da vidim koliko će istim trebati vremena da izmeste servere.
Koja je poenta onda interneta, nema muzika da se slusa, nema download, nema filmova, informacije vise nisu dostupne svima, nego kako neko tamo svirne i sta nam ONI dozvole da procitamo. PA DAJ MAJKU MU ONDA DA SE VRATIMO U 80TE 90TE KAD SE RADILO PREKO TERMINALA!!!!!! :@@@@@@@@@
:: Koja je poenta onda interneta, nema muzika da se slusa, nema download, nema filmova, informacije vise nisu dostupne svima, nego kako neko tamo svirne i sta nam ONI dozvole da procitamo. PA DAJ MAJKU MU ONDA DA SE VRATIMO U 80TE 90TE KAD SE RADILO PREKO TERMINALA!!!!!! :@@@@@@@@ :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: WD10EAR :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
ma koji ce mi pa net :) taman ostaje vise vremena za pravo zezanje, sport i ostalo (ko sto je bilo dok se nisu pojavili mobilni i ostala `cuda tehnike`)
In retaliation of the Megaupload shutdown, Anonymous has shut down the Universal Music & Recording Industry Association of America sites.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
FYI, ne gasi se ceo internet, nego `samo` odredjeni sajtovi. Aj to sto ostaju torrent sajtovi, nego, now bear with me.. i facebook :D
We`re all gonna die happy :D :D :D We don`t even need air :DDD (except MacBook Air) :DD
Znam, preterao sam..sorry
:: ma koji ce mi pa net : :: taman ostaje vise vremena za pravo zezanje, sport i ostal :: (ko sto je bilo dok se nisu pojavili mobilni i ostala `cuda tehnike` :: :: CPU-Z: http://bit.ly/vrD8FF :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.