Hakeri bi mogli da se umreze preko `privatnih` satelita i tako izbegnu cenzurisanje
STRANA 1 OD 1
tortojed
Hakeri bi mogli da se umreze preko `privatnih` satelita i tako izbegnu cenzurisanje
05.01.2012. 20:35
T42414
status: user broj poruka: 10997
kojem su izlozeni na Internetu. Fakticki, to bi bio `alternativni Internet` na koji bi smo se kacili putem postojecih individualnih satelitskih antenskih RTV sistema...
Re: Hakeri bi mogli da se umreze preko `privatnih` satelita i tako izbegnu cenzurisanje
05.01.2012. 20:39
status: user broj poruka: 6645
`kleg`zi, a od kada si od bluefunboisa evoluirao u samoprozvanog hackera? ... a i ti sateliti, dosta nam je ovog davinićevog.. pokazalo se da nam ni za q ne treba ni za Crossovo a ni za Mentohiju.
Budale veruju u sreću.
:: kojem su izlozeni na Internetu. Fakticki, to bi bio `alternativni Internet` na koji bi smo se kacili putem postojecih individualnih satelitskih antenskih RTV sistema.. :: :: http://goo.gl/dwrfO
Ja sam vise za revoluciju nego evo-poluciju. Izgleda da me to TI promovises
05.01.2012. 21:16
status: user broj poruka: 10997
jer ja ovim javljanjem niti sam promovisao SEBE niti clanak ima bilo kakve veze sa blue/green/red diskusijama nego vazi podjednako za sve boje (united colors, stono bi rek`o Benetton).
A jeste l` čuli da su romski svatovi babu mladenke koja se prestavila od sreće kad je videla unuku u venčanici strpali u kombi da se kiseli nekoliko dana kako ne bi pokvarila veselje? Sa`raniše je pod odma` nakon kolektivnog trežnjenja.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.