Ako je ova vest tačna, onda je ovo krajnje jadno sa njihove strane. Slagali kupce u vezi trajanja garancije.Prikazali su kupcima da imaju godinu dana umesto dve , i naplaćivali sve po isteku godinu dana.Naplaćivali su ljudima usluge koje su oni već platili.Pored paprenih cena njihovih uređaja, ovo je čista pljačka, kao da su im Dinkić i Đilas Direktori. Jabučari nisu hteli da komentarišu odluku o kažnjavanju, čeka se njihovo zvanično objašnjenje ili izvinjenje.
Ovako prvo nije nikakva prevara vec zakon nije usaglasen sa uslovima Apple-a Idite na sajt apple.com znaci oficijalni i pogledajte malo bolje.U americi je garancija 1 godina sve preko se placa.Konkretno znam kako se posluje kod njih to sto fabrika da nije bitno vec radnja de si uzeo aparat to jest market.Ti mozes uzeti garanciju za mac od 5 godina i platiti 240 dolara za to crkne ti vratis daju ti novi ne apple vec radnja.E sad posto je Evropa drugacije trziste mora doci do korigovanja zakona.Ili ce Apple da promeni svoju politiku(znaci nikad) ili ce italija da uvidi da garancija se nedaje tek tako. Problem je sto ljudi ne citaju kad uzimaju stvari i ovde je isto.Apple nista lose nije uradio vec Italija ima takav zakon koji ne odgovara apple jer oni sve naplacuju...
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
Nije to nikakva prevara, ko je malo upucen zna da Apple daje na telefone 1 god garancije u celom svetu, ovo je neki novi besmislen zakon koji je u konfronataciji sa Eplovom politikom, pa resise Italijani da malo popune budzet preko Eplove grbace. Edit: Dejzan me preduhitri. Uostalom zna se da Apple forsira beskompromisan odnos sa kupcima, kilometrima su po tom pitanju od ostalih proizvodjaca.
Ne samo za telefone vec za sve od misa pa do mac pro masina za sve je garancija 1 godina. Imas da kupis plan produzetak garancije ali posto Nemanja lepo rece nekome je kasica prasica prazna pa resili da tove budzet na kvarnjaka.Ironija veca da bide dosta parlamenata koriste Mac vise od 10 godina i niko se nije setio da trazi to sto sad italijani traze ...
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
Ovde u Kuala Lumpuru je jedan iPhone 4G 430E kad ga uzmes bez ugovora, kad uzmes na ugovor onda je oko 200E... Jedan dobar iMac 27 (sa monitorom koji Dell prodaje za 700E) je oko 1600E ali je sve u jednom...
Svi vi gledate kako to kosta mnogo a niko ne gleda kako to radi...
Apple je klasa za sebe i ne moze se porediti sa nicim drugim, ma koliko to Gile23 i ostali pokusavali da urade... jednostavno je daleko bolji...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ako je ova vest tačna, onda je ovo krajnje jadno sa njihove strane :: Slagali kupce u vezi trajanja garancije.Prikazali su kupcima da imaju godinu dana umesto dve , i naplaćivali sve po isteku godinu dana.Naplaćivali su ljudima usluge koje su oni već platili.Pored paprenih cena njihovih uređaja, ovo je čista pljačka, kao da su im Dinkić i Đilas Direktori :: Jabučari nisu hteli da komentarišu odluku o kažnjavanju, čeka se njihovo zvanično objašnjenje ili izvinjenje :: :: link: http://tiny.cc/8ptg :: :: ili ovde, domaća verzija: http://tiny.cc/vrrm :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535
Tako sam i ja mislio da je klasa za sebe dok se nisam opekao i sad mogu da bacim potpuno funkcionalan ipad jer mu je riknuo usb port (ali moze da se puni). Problem kog su puni forumi i koji se desava svim uredjajima od prvog iPhonea.
Inace kad istekne garancija nemate telefonsku podrsku, a email podrska ne postoji. Moze da se dokupi tiket od 30$ za telefonsku podrsku po problemu.
:: Sta je to preskupo.. :: DEFINISI !! :: :: Ovde u Kuala Lumpuru je jedan iPhone 4G 430E kad ga uzmes bez ugovora, kad uzmes na ugovor onda je oko 200E.. :: Jedan dobar iMac 27 (sa monitorom koji Dell prodaje za 700E) je oko 1600E ali je sve u jednom.. :: :: Svi vi gledate kako to kosta mnogo a niko ne gleda kako to radi.. :: :: Apple je klasa za sebe i ne moze se porediti sa nicim drugim, ma koliko to Gile23 i ostali pokusavali da urade... jednostavno je daleko bolji..
Opet NEdefinisno nabrajanje stvari... Neispravan USB a moze da se puni...
Ili je neispravan ili ispravan ako moze da se puni onda verovatno nije do njega...
:: Tako sam i ja mislio da je klasa za sebe dok se nisam opekao i sad mogu da bacim potpuno funkcionalan ipad jer mu je riknuo usb port (ali moze da se puni). Problem kog su puni forumi i koji se desava svim uredjajima od prvog iPhonea :: :: Inace kad istekne garancija nemate telefonsku podrsku, a email podrska ne postoji. Moze da se dokupi tiket od 30$ za telefonsku podrsku po problemu :: :: :: Sta je to preskupo.. :: :: DEFINISI !! :: :: :: :: Ovde u Kuala Lumpuru je jedan iPhone 4G 430E kad ga uzmes bez ugovora, kad uzmes na ugovor onda je oko 200E.. :: :: Jedan dobar iMac 27 (sa monitorom koji Dell prodaje za 700E) je oko 1600E ali je sve u jednom.. :: :: :: :: Svi vi gledate kako to kosta mnogo a niko ne gleda kako to radi.. :: :: :: :: Apple je klasa za sebe i ne moze se porediti sa nicim drugim, ma koliko to Gile23 i ostali pokusavali da urade... jednostavno je daleko bolji.. ::
zasto ti onda nemas privatni iPhone i iMac 27` kad je toliko povoljan i pouzdan..?
:: Sta je to preskupo.. :: DEFINISI !! :: :: Ovde u Kuala Lumpuru je jedan iPhone 4G 430E kad ga uzmes bez ugovora, kad uzmes na ugovor onda je oko 200E.. :: Jedan dobar iMac 27 (sa monitorom koji Dell prodaje za 700E) je oko 1600E ali je sve u jednom.. :: :: Svi vi gledate kako to kosta mnogo a niko ne gleda kako to radi.. :: :: Apple je klasa za sebe i ne moze se porediti sa nicim drugim, ma koliko to Gile23 i ostali pokusavali da urade... jednostavno je daleko bolji.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Ako je ova vest tačna, onda je ovo krajnje jadno sa njihove strane :: :: Slagali kupce u vezi trajanja garancije.Prikazali su kupcima da imaju godinu dana umesto dve , i naplaćivali sve po isteku godinu dana.Naplaćivali su ljudima usluge koje su oni već platili.Pored paprenih cena njihovih uređaja, ovo je čista pljačka, kao da su im Dinkić i Đilas Direktori :: :: Jabučari nisu hteli da komentarišu odluku o kažnjavanju, čeka se njihovo zvanično objašnjenje ili izvinjenje :: :: :: :: link: http://tiny.cc/8ptg :: :: :: :: ili ovde, domaća verzija: http://tiny.cc/vrrm :: :: :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535
Nasminkani windows za decu, sareno sa slikicama , i jako lepo upakovano pa se to naplati po mom misljenju ovcama 3x skuplje...
Sta je u tom mac book pro?
Obican core2 duo procesor ili slican, kingston ram nvidija grafika,
ali ima jabukicu pozadi = vredi 3x vise, ko voli nek izvoli.
A sto se tice garancije apple sutra kaze dajemo garanciju 1 mesec, moze bato ali u toj i toj zemlji nece da moze, veoma jednostavno koga zabole sto neka tamo kompanija moze da bilo kad odluci da daje duplo manju garanciju ili je ne daje uopste. Nece da moze tako.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Kosta vise nego sto kosta jedan iMac27`... i to ne nekih bednih 10% nego solidnih 20-30% u zavisnosti od ekrana i CPU koji izaberes.
:: zasto ti onda nemas privatni iPhone i iMac 27` kad je toliko povoljan i pouzdan.. :: :: :: :: Sta je to preskupo.. :: :: DEFINISI !! :: :: :: :: Ovde u Kuala Lumpuru je jedan iPhone 4G 430E kad ga uzmes bez ugovora, kad uzmes na ugovor onda je oko 200E.. :: :: Jedan dobar iMac 27 (sa monitorom koji Dell prodaje za 700E) je oko 1600E ali je sve u jednom.. :: :: :: :: Svi vi gledate kako to kosta mnogo a niko ne gleda kako to radi.. :: :: :: :: Apple je klasa za sebe i ne moze se porediti sa nicim drugim, ma koliko to Gile23 i ostali pokusavali da urade... jednostavno je daleko bolji.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Ako je ova vest tačna, onda je ovo krajnje jadno sa njihove strane :: :: :: Slagali kupce u vezi trajanja garancije.Prikazali su kupcima da imaju godinu dana umesto dve , i naplaćivali sve po isteku godinu dana.Naplaćivali su ljudima usluge koje su oni već platili.Pored paprenih cena njihovih uređaja, ovo je čista pljačka, kao da su im Dinkić i Đilas Direktori :: :: :: Jabučari nisu hteli da komentarišu odluku o kažnjavanju, čeka se njihovo zvanično objašnjenje ili izvinjenje :: :: :: :: :: :: link: http://tiny.cc/8ptg :: :: :: :: :: :: ili ovde, domaća verzija: http://tiny.cc/vrrm :: :: :: :: :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: :: :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535
Samo srbi sebi daju za pravo da komentarisu uredjaje
28.12.2011. 11:16
status: user broj poruka: 9420
Na osnovu tudjih iskustava, ne svojih. Toliko vas komenatrise Applove proizvode, a retko ko je imao priiku da se sredne sa njima. Onde se zestoko izlupaju, ispadnu smesni, i naravno nikada to ne ukapiraju. Samo svaki od njih ima problem sa USB portovima, sekundarnim kamerama, zamenom baterije posle 40 godina eksploatacije i sl...
`Obicen Core2Duo` je i7, kosta 1500$, izradjen je u potpunosti od aluminijuma, ima ekran kakav u zivotu niko pre toga nije video, drzi bateriju 7 sati i uvek radi.
To sto kod nas kosta 1500 eura, je opste poznati problem da se sve iz USA u Evropi, zbog troskova, konvertuje 1:1 u eure, vec ne treba da bude problem americkog proizvodjaca, vec evropskog kupca.
Asusov odgovor na Air je Zenbook U31 i kosta 20% nize. Ako je Apple toliko precenjen, U31 je bi trebao da kosta najvise 500 eura. Da ne pricemo o tome da se na odgovr cekalo 3 godine, kojiko je Air suvereno vladao trzistem ultrakvalitetnih, ultrtankih netbookova. I dalje ce.
Da nije bilo SJ i iPhona, i dalje bi ste vrteli nokie na slajd, kao vrhunac tehbologije. Zahvaljujci iOsu imate i Android. To se zove inovacija, mislite o tome...
Bio sam u Engleskoj kod kolege developera britanca dve nedelje na gajbi, on je klasican jabucar.
2 nedelje sam koristio njegov mac book pro, isto sranje kao i bilo koji lap top, samo 3x skuplji... i ide mi na kurac taj deciji retardinani mekov izgled interfejsa i zvukovi
Dao je meni i Dunji iphone koji je platio 2000 funti, da koristimo za navigaciju po ogromnom Londonu dok je covek na poslu.
Google map, London fenomenalno odradjen sve stanice za bus sa svim linijama + stanice za metro itd, sto se toga tice skidam kapu ali sto se svega ostalog tice to je po meni preskupa igracka koja ne vredi toliko.
Meni licno telefon sluzi za uglavnom za poruke, pozive, povremeno alarm digitron i slicno,
sto naravno ima za 10x jeftinije.
Ako ti je argument nisi probao pa ne znas, nije ti dobar probao sam pa znam, i opet kazem da je jabuka kompanija za sisanje bogatih ovaca.
Ko voli nek izvoli.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Re: Samo srbi sebi daju za pravo da komentarisu uredjaje
28.12.2011. 14:16
status: user broj poruka: 1227
Bespotrebno se raspravljas, takvi ljudi ce naci i `argumente` da je njihova Zastava bolja od tvog Mercedesa jer su o datom vec unapred stekli negativan stav koji u kombinaciji sa poznatim srpskim mentalitetom i sujetom do neba ne bi prihvatili drugacije ni po koju cenu. Valjda misle da je njihov e-penis veci ako besmislenim nizom gluposti pokusaju da uvere nekog da njihova percepcija zaista ima smisla i logickog uporista a ne da zapravo pate od klasicnog tunnel visiona za koji su ponajvise kriva primitivna shvatanja pomenutih stvari.
:: Na osnovu tudjih iskustava, ne svojih :: Toliko vas komenatrise Applove proizvode, a retko ko je imao priiku da se sredne sa njima. Onde se zestoko izlupaju, ispadnu smesni, i naravno nikada to ne ukapiraju. Samo svaki od njih ima problem sa USB portovima, sekundarnim kamerama, zamenom baterije posle 40 godina eksploatacije i sl.. :: :: `Obicen Core2Duo` je i7, kosta 1500$, izradjen je u potpunosti od aluminijuma, ima ekran kakav u zivotu niko pre toga nije video, drzi bateriju 7 sati i uvek radi :: :: To sto kod nas kosta 1500 eura, je opste poznati problem da se sve iz USA u Evropi, zbog troskova, konvertuje 1:1 u eure, vec ne treba da bude problem americkog proizvodjaca, vec evropskog kupca :: :: Asusov odgovor na Air je Zenbook U31 i kosta 20% nize. Ako je Apple toliko precenjen, U31 je bi trebao da kosta najvise 500 eura. Da ne pricemo o tome da se na odgovr cekalo 3 godine, kojiko je Air suvereno vladao trzistem ultrakvalitetnih, ultrtankih netbookova. I dalje ce :: :: Da nije bilo SJ i iPhona, i dalje bi ste vrteli nokie na slajd, kao vrhunac tehbologije. Zahvaljujci iOsu imate i Android. To se zove inovacija, mislite o tome.. :: :: :: S1000R :: ::
Apple ima iste ili slicne delove unutra kao neki lap top ali je lepse upakovan i dobijes deciji operativni sistem, to platis 3-4x skuplje
Poredi covek jugo i mercedes... :)
Kad si vec kola pomenuo, mercedes iste klase i snage i preformansi kao neki npr. BMW (obicni modeli ne neki perverzni luksuzni), i naravno kostaju isto, e sad se pojavi neka budala pa jos jedna pa jos jedna koja kaze ma ja cu za mercedes (ili bmw) da dam i 5x vise ako treba, ljudi nisu prosti i kazu vazi , prodacemo vam skuplje :)
Imam lap top core2 duo 2gb ddr2 9600 GT grafika ekran 15 inca
koliko to vredi?
uf staro ti je to i slabo , pa oko 150e
e ali nije lap top obican to je onaj apple-mac
e onda vredi barem 350e
:: Apple ima iste ili slicne delove unutra kao neki lap top ali je lepse upakovan i dobijes deciji operativni sistem :: to platis 3-4x skuplj :: :: Poredi covek jugo i mercedes... : :: :: Kad si vec kola pomenuo, mercedes iste klase i snage i preformansi kao neki npr. BMW (obicni modeli ne neki perverzni luksuzni), i naravno kostaju isto, e sad se pojavi neka budala pa jos jedna pa jos jedna koja kaze ma ja cu za mercedes (ili bmw) da dam i 5x vise ako treba, ljudi nisu prosti i kazu vazi , prodacemo vam skuplje : :: :: Imam lap top :: core2 du :: 2gb ddr :: 9600 GT grafik :: ekran 15 inc :: :: koliko to vredi? :: :: uf staro ti je to i slabo , pa oko 150 :: :: e ali nije lap top obican to je onaj apple-ma :: :: e onda vredi barem 350 :: Sta da ti kazem, potpuno si neupucen, uzmi malo proguglaj, edukuj se koliko kostaju delovi koji se ugradjuju u taj Mac, kog su kvaliteta, koliko Epl zaista zaradjuje na njima i koliko su oni zaista precenjeni u odnosu na ostatak proizvodjaca. Kada sve to saznas voleo bih da dodjes opet na forum ovde i da mi kazes da li je to 3-4x i koje je tvoje misljenje o svemu tome.
Daj mi onda tvoje stucno misljenje kad odgovaras kao da sam idiot. Nisu svi pinovi na 30pin konektovu za punjenje, tako da hardverski moze da rikne usb konekcija i da se puni.
:: Opet NEdefinisno nabrajanje stvari.. :: Neispravan USB a moze da se puni.. :: :: Ili je neispravan ili ispravan ako moze da se puni onda verovatno nije do njega...
Verovatno dok je bio prikacen na kabl si cimnuo taj konektor i sada pravi probleme. Lepo pravac u servis.
:: Daj mi onda tvoje stucno misljenje kad odgovaras kao da sam idiot. Nisu svi pinovi na 30pin konektovu za punjenje, tako da hardverski moze da rikne usb konekcija i da se puni :: :: Evo ti cela prica: https://discussions.apple.com/thread/3580934, kao sto vidis niko mi nije odgovorio, ako imas neku ideju molim te kazi :: :: :: Opet NEdefinisno nabrajanje stvari.. :: :: Neispravan USB a moze da se puni.. :: :: :: :: Ili je neispravan ili ispravan ako moze da se puni onda verovatno nije do njega...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple varao kupce u Italiji?
28.12.2011. 15:01
status: user broj poruka: 475
Verovatno si ti nesto zeznuo, jer Apple nikad ne omane. Apple kompjuteri = za neupucene, koji zele da preplate svoj proizvod.
:: Verovatno dok je bio prikacen na kabl si cimnuo taj konektor i sada pravi probleme. Lepo pravac u servis. :: :: :: :: Daj mi onda tvoje stucno misljenje kad odgovaras kao da sam idiot. Nisu svi pinovi na 30pin konektovu za punjenje, tako da hardverski moze da rikne usb konekcija i da se puni :: :: :: :: Evo ti cela prica: https://discussions.apple.com/thread/3580934, kao sto vidis niko mi nije odgovorio, ako imas neku ideju molim te kazi :: :: :: :: :: Opet NEdefinisno nabrajanje stvari.. :: :: :: Neispravan USB a moze da se puni.. :: :: :: :: :: :: Ili je neispravan ili ispravan ako moze da se puni onda verovatno nije do njega...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple varao kupce u Italiji?
28.12.2011. 15:05
status: user broj poruka: 1227
:: Verovatno si ti nesto zeznuo, jer Apple nikad ne omane :: Apple kompjuteri = za seljaniju glupu, nista vise
Verovatno i nikad nisu sinonimi, prvo nauci srpski jezik pa tek onda dodji da prosipas mudrosti.
:: Ti kupuj i uzivaj, ko ti brani? :: Utesis sam sebe i zabole te. Ko voli nek izvoli,a ti bas volis.. :: Hehe, zamenio si uloge druze, ti si dosao da lupas gluposti i pametujes a nemas pojma, a ne ja... Lepo sam ti rekao, edukuj se malo pa mozemo u diskusiju, da vidimo ko ce koga da utesi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.