Pomazu i peticije, ako niste znali, jer ce ih hebati ovi iz EU, zbog toga, tako da samo naprijed. Samo nek je krenulo da se pomice sa mrtve tacke. operator
da treba probat pa ako uspe uspe, a ako ne opet smo na istom.... jbg ne gubimo nista.... Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x2 550 Black edition Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
Цитирам: `...Frapantna je činjenica, nezamisliva u normalnom svetu, da je predsednik vlade Mirko Cvetković najveći pojedinačni akcionar firme u čiju korist se novi zakon o autorskim pravima donosi...`
:: http://www.alo.rs/vesti/21718/Mirkov_harac_na_Ustavnom_sud :: :: Цитирам :: `...Frapantna je činjenica, nezamisliva u normalnom svetu, da je predsednik vlade Mirko Cvetković najveći pojedinačni akcionar firme u čiju korist se novi zakon o autorskim pravima donosi... :: :: Илити, Мирко Цветковић је први човек СОКОЈ-а :: ::
Trebalo bi obavestiti sve strane agencije koje zastupaju...
17.12.2011. 10:44
status: user broj poruka: 3241
poznate izvodjace, da traze sada od SOKOJ-a brdo para za sve pesme koje se emituju u Srbiji, pa da se ukenjaju kada ih samo npr. Madonina izdavacka kuca kontaktira i izruci im racun da im oci ispadnu... Jedino tako moze da se doskoci govnima.Cim im neko spomene da ce oni morati da plate svakom udruzenju izvodjaca na svetu, dicice ruke od ovoga.A trebalo bi ih odrati na sudu, da im praunuci rade da bi vratili dugove, kao sto ce nasi praunuci da vracaju nase dugove ove lopovske vlasti.
Juce Djilas izjavio da ce most preko Ade biti novogodisnji poklon Beogradjanima?! Pa kako poklon ako cemo mi da ga otplacujemo?! Sto ga nije on platio pa onda neka ga poklanja kome hoce? Pizda im materina lopovska...
Btw, oni se uveliko spremaju da pokradu izbore, pa ce biti kao u Slobino vreme, opet na ulice! Radi se o predlogu zakona po kome moze covek na konto prebivalista duzeg od 90 dana da se prijavi na jos jedno biracko mesto :). Takodje, nema jedinstvenog birackog spiska, telekom ne moze da uradi to navodno, za 6 miliona, a druga ponuda na tenderu je bila 100 miliona. Ali kazu da ce od 2013 da proradi pravosudje, pa znaci jos ravno godinu dana bezvlasca. Srecno nam bilo!
Obratite paznju na `koincidenciju` (jer, kooratz je moj to koincidencija)
17.12.2011. 23:05
status: user broj poruka: 10997
Kad god nesto pojeftini (`u belome svetu`), pa bi to pojeftinjenje trebalo da se ODRAZI i na NASE TRZISTE, odjednom, gle cuda! vidji koortza u slamnatom sesiru!, gospoda vlastimirovici isisaju iz prsta (miskovicevog, prsta koji je upravo izvukao iz svoje goozyce i stavio im ga u usta) neki velicanstveno logican i inovativan (poput tople vode!) porez, prirez, zarez i narez! Evo, pre neki dan je evro poceo osetno da pada u odnosu na dinar. Rezultat bi trebalo da bude pojeftinjenje kojecega pa i PC-ja (jer, b0ze moj, racunamo cene i marze u Eurima, ne?!). Prc! Evo vam gi novi porez! Ne da nece da pojeftini nego POSKUPLJUJE!
Re: Obratite paznju na `koincidenciju` (jer, kooratz je moj to koincidencija)
17.12.2011. 23:07
status: user broj poruka: 1872
Hear ye, hear ye.
:: Kad god nesto pojeftini (`u belome svetu`), pa bi to pojeftinjenje trebalo da se ODRAZI i na NASE TRZISTE, odjednom, gle cuda! vidji koortza u slamnatom sesiru!, gospoda vlastimirovici isisaju iz prsta (miskovicevog, prsta koji je upravo izvukao iz svoje goozyce i stavio im ga u usta) neki velicanstveno logican i inovativan (poput tople vode!) porez, prirez, zarez i narez :: Evo, pre neki dan je evro poceo osetno da pada u odnosu na dinar. Rezultat bi trebalo da bude pojeftinjenje kojecega pa i PC-ja (jer, b0ze moj, racunamo cene i marze u Eurima, ne?!). Prc! Evo vam gi novi porez! Ne da nece da pojeftini nego POSKUPLJUJE :: :: ::
Slažem se sa svim što su prethodnici rekli ali neću potpisati zato što traže da im dam JMBG. Broj telefona ili neki drugi sistem provere bi bio dovoljan ovako..
muvo kada overavas peticiju u sudu .. sud trazi JMBG za svaki potpis .. inace ti peticija nije validna
:: Slažem se sa svim što su prethodnici rekli ali neću potpisati zato što traže da im dam JMBG. :: Broj telefona ili neki drugi sistem provere bi bio dovoljan ovako. :: :: ::
...nema ničeg opasnijeg od lične inicijative: ako je ona genijalna, ona može da učini više nego što mogu učiniti milioni ljudi među koje smo posejali razdor. mi bi trebalo da usmerimo vaspitanje ####### društava tako, da pred svakim poslom gde je potrebna inicijativa oni u beznađu nemoćno spuste ruke. naprezanje koje nastaje usled slobode delovanja raslabljuje snage susrećući se sa tuđom slobodom. iz ovog proističu teški moralni udari, razočarenja, neuspesi. ...
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.