daj boze samo da ima podrsku za tripple screen... pun pogodak :D
edit: kolko sam upoznat, a nisam jako moram se pohvalit, mislim da su zelene performanse znatno bolje u odnosu na crvene, a posto se valjda ocekuje amd prvi da izbaci cipove u prodaju da ce nevidija da nerfuje svoje cipove kako bi ostavili prostora da peru pare na prazno.. shto da ne, mozhe im se..
Mnogi su govorili fake za vecinu stvari na forumu pa prc.. :D masite poentu GTX700 serija ce biti GK100, za razliku od GK104 (manjeg cipa) ima logike, samo malo treba razmisliti. Mozda zele da budu konkurentni po oznaci, da se kupci ne bi bunili, recimo posto je Radeon HD7000 nova generacija, slicne oznake, kapirace da je najnovije od strane kompanija.
kao sto kaze dz0ni, mnogima je smrduckalo za vecinu stvari pa prc :D
:: Nigde ni specifikacije kartice a oni odma performanse i to uglavnom duple :: :: Smrducka to nesto, al aj videcemo :: :: najidealnije :: idealno :: ::
da se ne lazemo, znamo svi da nece biti jeftino, ali ne mozes da ocekujes i da bude, sto se mene tice sada je GTX580 relativno povoljan, a izlaskom ovog pasce jos cena, to je meni u interesu, a za ostalo me savrseno zabole stojkovic bojko
:: Niko ne spori da je izvodljiv :: Ali neznamo kolko ce da kosta :: :: Dal ce samo da dupliraju kolicinu svih elemenata u GTX580 i napraviti to cudo il ce to biti novo nest :: :: Mozes ti da puknes i magistralu od 1024b, onu memoriju sto bi AMd da stavi, dupliras kolicinu svih elemenata u jezgru (moguce 28nm) :: :: Al slozices se da to ne bi bio poso :: :: najidealnije :: idealno :: ::
ma necu ja da kupim sigurno 580, vec 570, a kupio bih veruj mi odmah sutra da mogu, nemam ja uopste ni malo stav da cekam da izadje nesto itd.. zato sto ja kad nesto kupim gledam da je to nesto sto ne moram da menjam dugo vremena, a ne kako nesto izadje tako kriziram dok ne kupim
:: :: Razmisli, sve se nadas da izadje nesto novo da ovom starom padne cena :: Samo kupi i ne cekaj :: :: Nece ovom cena dole ako taj novi bude bio duplo jaci :: :: A vrhunac je sto i taj 580 nemas cime danas da uposli :: :: Aj videcemo :: :: :: najidealnije :: idealno :: ::
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: ma necu ja da kupim sigurno 580, vec 570, a kupio bih veruj mi odmah sutra da mogu, nemam ja uopste ni malo stav da cekam da izadje nesto itd.. zato sto ja kad nesto kupim gledam da je to nesto sto ne moram da menjam dugo vremena, a ne kako nesto izadje tako kriziram dok ne kupi :: :: :: :: :: :: Razmisli, sve se nadas da izadje nesto novo da ovom starom padne cena :: :: Samo kupi i ne cekaj :: :: :: :: Nece ovom cena dole ako taj novi bude bio duplo jaci :: :: :: :: A vrhunac je sto i taj 580 nemas cime danas da uposli :: :: :: :: Aj videcemo :: :: :: :: :: :: najidealnije :: :: idealno :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.