Kazu da su se tek sad priblizili Intelu... Mada ovo je slabo kao sto kazes Medo. Mada za igre, mislim da bi dovoljan bio onaj 4100, ili eventualno 6100... Sve zavisi od cene... Mada jedva cekam druge procesore da vidim kako se drze sa 2500K. Zivo me interesuje...
Tako je, medo, i nikako drugačije ali to nije razlog da ti budeš tužan... - Adam Opel je vazda pravio dobre automobile međutim Mercedes je Mercedes i kad ga volovi vuku!
:: ma bole me pistoljcic kako je...samo znam da je 9-ti oktobar,koliko se secam bio je i za kraj avgusta najavljivan :: :: :: :: http://alturl.com/pdjn :: :: :: :: Ako je ovako, ovo je jako lose : ::
Mene samo interesuje koliko je X4 Buldoger brzi od Phenoma II X4 i koliko je X6 Buldoger brzi od Phenoma II X6. ako je bulodoger X4 po brzini izmedju Phenoma 955 i Bulgija X6 onda ce biti fina kupovina.
Phenom II X4 955BE @4.2ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Gigabyte 5770 1gb, Hitachi 500gb, Lg 24`, NitroX 500w by CWT, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12cm, Antec trio 12cm
ali ako bude prdekana prelazim na Intela posle više od 10 godina, ili kupujem neki Delov nadrkani IPS LED monitor. Smorilo me je više čekanje limunade.
Ukratko: u 3DMark 2011 i Unigine Heaven 2600k DERE Deku da sve pršti (pršti, pršti bela staza, yeboo Deda Mraza)... Pet do dvadeset procenata zaostaje Deka sa 8 unučića... U cineBench-u: 6,9 prema 6 (strawa!)...
Ta cena nema veze sa cenom kod nas, pa na tom sajtu je 955 150 evra :)
Po tom sajtu ako uporedim onase cene i tu cenu sve je skuplje jedno 50-60% nego sto kdo nas ima najjeftinije da se nadje, znaci kdo nas bi trebao da bude 180-190 evra ne vise... Sto je opet normalna cena ako konvertujemo dolare (cenu iz US) u evre...
Ja ocekujem znaci nekih 180 evra mozda malo vise...
Opet, izgleda da ce da parira najjaci AMD CPU sa 2500K po ceni. Sve ce se svoditi na perfomanse, opet, zivo me interesuje kakva ce biti razlika izmedlju 2500K i ostalih AMD-ovih FX procesora.
:: Ta cena nema veze sa cenom kod nas, pa na tom sajtu je 955 150 evra : :: :: Po tom sajtu ako uporedim onase cene i tu cenu sve je skuplje jedno 50-60% nego sto kdo nas ima najjeftinije da se nadje, znaci kdo nas bi trebao da bude 180-190 evra ne vise... Sto je opet normalna cena ako konvertujemo dolare (cenu iz US) u evre.. :: :: Ja ocekujem znaci nekih 180 evra mozda malo vise.. :: :: :: :: Cena :: :: :: :: http://goo.gl/T4ie :: :: :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: :: AMD Marketing -> http://i54.tinypic.com/2dl84tu.jp :: :: FrekFencija :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ono sto treba da vas interesuje kako se plasirao AMD Bulldozer X6 vs X6 Thuban. Izgleda da su Bulldozer Performanse i losije od Thuban. Treba sacekati zvanicne testove ali vec sad mi nije jasno kome ce oni ove procesore da prodaju???!!! Em kasne em su fail a i problem sa bugom nije resen vec takav procesor izbacuju na trziste! Jako lose stanje .
Likovi koji su se obratili AMD-u za vreme one prezentacije :
`Flclimax: are these CPu`s really slower tham my Phenom II 1090T? i want to upgrade, not downgrade. Beepbeep2: They will be fun but the single thread perf. is really scaring me. Brian called this a `4 core with 8 threads` engineering wise Cestvrai: guys please tell us that IPC is better than phenom II: Heavy_mg: Is it tru the FX4 only scored 40 Gflops in linx? My 1090t gets 60Gflop at 3.2ghz with 2800Mhz NB`
:: Opet, izgleda da ce da parira najjaci AMD CPU sa 2500K po ceni. Sve ce se svoditi na perfomanse, opet, zivo me interesuje kakva ce biti razlika izmedlju 2500K i ostalih AMD-ovih FX procesora :: ::
Re: Bilo kako bilo...????!!!! I? Koja je motivacija? Za te pare imas ne samo...
09.10.2011. 21:53
status: user broj poruka: 10997
2600K koji DERE ovoga buldoga nego i najnoviji, malo brzi, 2700K. I gde je tu opravdanje tvoje resenosti da `nakon 2 Intel-a itd. itd.`. Gde je smisao? Odlucio si da posto-poto budes `na strani slabijeg`, to jest da budes Robin Hud br. 2? Dočim je Deka original Super Hik... Gde je sad priča o isplativosti AMD`a, te da, kobajagi zbog toga, a ne zbog `navijanja` treba uzimati ovo ili ono? Ono, desi se da neko i pretera u uzimanju medikamenata...
:: Nakon dva intela za redom kod mene je u planu povratak na AMD.. :: :: To jest, da budem precizniji Intel i nVidia od mene vise kinte nece videti.. :: :: Da li moze da postoji ikoja budala pa da poveruje da ce ovaj novi biti sporiji od starog CPU-a.. :: :: Ako ima onda je zaboravio da popije svoje danasnje sledovanje medikamenata.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Re: Re: Bilo kako bilo...????!!!! I? Koja je motivacija? Za te pare imas ne samo...
09.10.2011. 22:22
status: user broj poruka: 7769
Ha, ha, ha... Bas si vickast...
U mom slucaju je bolje sto vise memorije, a ja cu uzeti AMDeku zato sto za cenu MBO i CPU dobijem memoriju i to min 16GB za DZABE ili recimo da uzmem bolji MONITOR za razliku u ceni prema plavo-zelenoj falangi...
A kad smo kod medikamenata cini se da si ti maznuo one namenjene za tetku a koji su u tvom slucaju ponistili dejstvo onih namenjenih za tebe...
Verovatno si se navukao na tabletice...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: 2600K koji DERE ovoga buldoga nego i najnoviji, malo brzi, 2700K. I gde je tu opravdanje tvoje resenosti da `nakon 2 Intel-a itd. itd.`. Gde je smisao? Odlucio si da posto-poto budes `na strani slabijeg`, to jest da budes Robin Hud br. 2? Dočim je Deka original Super Hik... Gde je sad priča o isplativosti AMD`a, te da, kobajagi zbog toga, a ne zbog `navijanja` treba uzimati ovo ili ono :: Ono, desi se da neko i pretera u uzimanju medikamenata.. :: :: :: :: Nakon dva intela za redom kod mene je u planu povratak na AMD.. :: :: :: :: To jest, da budem precizniji Intel i nVidia od mene vise kinte nece videti.. :: :: :: :: Da li moze da postoji ikoja budala pa da poveruje da ce ovaj novi biti sporiji od starog CPU-a.. :: :: :: :: Ako ima onda je zaboravio da popije svoje danasnje sledovanje medikamenata.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Pazi najiskrenije ne radujem se njihovoj nesreci ni najmanje i nadam se da ce bar pola od ovog sto je iscurelo da bude bar priblizno netacno. Ovo ce biti fail u istoriji IT-a ako testovi za dva dana tako pokazu.
I dalje su The Wirst In The World i sl reklame aktuelne i smeta mi cinjenica da ce takvog ipak da ga nude narodu i da dalje loze masu nefer igrom. Znaci neko ga mora kupiti i zeznuce se. Kad ispeglaju sledecu reviziju i malo unaprede pisi propalo svakom ko je kupio prvi Bulldozer. Nema logike.Bolje da uopste nisu ni izbacivali i sramotili se.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.