Pod ovim naslovom AMD reklamira AMD FX CPU Buldozer ciji se izlazak uskoro ocekuje. Dakle mora AMD 9-series chipset ,za AMD Athlon™ ili AMD Phenom™ II preporucuje da se proveri zadnja verzija bios-a na plocama sa ovim chipsetom.
Za AMD FX CPU AMD preporucuje mininmalno Radeon HD 6850 ili neka Nvidia GPU u tom rangu .
AMD posle 8150 FX izbacuje FX 8170 sa turbo 4,5 Ghz.
Nezvanicno : Sto se tice rezultata u Cinebenchu 11,5 poredjenja radi 1100 T BE na default frekvenciji sa turbo 3,7 Ghz postize oko 5,88 pts dok FX 8150 postize oko 7 pts na default frekvenciji sa turbo 4,2 Ghz.Po nekim testovima sa net-a moci ce da ide preko 5 Ghz sa OC-om na vazduh sto je za Thuban ipak misaona imenica.
AMD poredjenje sa Intel 2600 K i 2500 K,AMD takodje pokazuje slajd sa povecanjem fps-a u igricama za 4-10 % sa Windows 8 Schedulerom u odnosu na Windows 7.
Brate, objasni mi molim te zasto je ova tema uopste potrebna? To sto tu pise zna svako ko se imalo interesuje (osim ono min GPU required, sto je nonsence) O Buldozeru se sralo u sasvim dovoljno tema i valjda je jasno da je svaka diskusija o njemu, dok se testovi ne pojave na stranama nekog kredibilnog sajta, besmislena.
PS Dal ste normalni? Vi gledate one idiote?
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
Zašto, pa samo 10 meseci kasne? Nije ni godina prošla a već frka-panika...
Ako budem imao vremena(novca) uzeću BD čisto da vidim kako renda na 8 taktova...
:: Covece, bas su ga preterali.. :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: Jos jedna u nizu AMD tema, a Bulldozera jos nema.. :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
Ajde realno, sta mislis kako ce se pokazati? Znaci na stranu to sto ce biti jeftiniji od Sandy-ja(tako bar najavljuju)... Ja mislim da nece biti toliki fail, za gamere ce biti OK, ali za profesionalan rad... Tesko! Ne govorim sa aspekta fanboy-a, ali kao musterija... Sto vecina nas ovde i jeste... Nije ozbiljno da cekas na nesto sto se vec najavljuje mesecima, i jos odlazu, i nikako da se srede. Pa makar i bude kako treba, nije fer prema musterijama. A na stranu to sto tek sad nude nesto slicno Sandy-ju koji polako ide u penziju. Al` ajd` da ih sacekamo, za te pare ce sigurno biti ok, ali nije tu samo sta nude povrsno, vec i kakva ce biti sama ta arhitektura CPU-a. Jos ranije sam citao da ce tek sa sledecim revizijama u 2012. popravljati neke sitnice na procesoru, i da ce sa kasnijim revizijama biti laksi i bolji OC Buldozera.
:: Zašto, pa samo 10 meseci kasne? Nije ni godina prošla a već frka-panika.. :: :: Ako budem imao vremena(novca) uzeću BD čisto da vidim kako renda na 8 taktova.. :: :: :: Covece, bas su ga preterali.. :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: :: :: Jos jedna u nizu AMD tema, a Bulldozera jos nema.. :: :: :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: :: :: ::
Brateee...ovo što si napisao sad sam već nekoliko puta izlagao na ovom-onom forumu i moja prva rečenica je sarkastičnog karaktera...nisi me skapirao... Druga nije, ukoliko budem imao vremena, uzeću ga pa makar ga prodao posle mesec dana :) Naravno, mislim na FX-8170.
:: Ajde realno, sta mislis kako ce se pokazati? Znaci na stranu to sto ce biti jeftiniji od Sandy-ja(tako bar najavljuju)... Ja mislim da nece biti toliki fail, za gamere ce biti OK, ali za profesionalan rad... Tesko! Ne govorim sa aspekta fanboy-a, ali kao musterija... Sto vecina nas ovde i jeste... Nije ozbiljno da cekas na nesto sto se vec najavljuje mesecima, i jos odlazu, i nikako da se srede. Pa makar i bude kako treba, nije fer prema musterijama. A na stranu to sto tek sad nude nesto slicno Sandy-ju koji polako ide u penziju. Al` ajd` da ih sacekamo, za te pare ce sigurno biti ok, ali nije tu samo sta nude povrsno, vec i kakva ce biti sama ta arhitektura CPU-a. Jos ranije sam citao da ce tek sa sledecim revizijama u 2012. popravljati neke sitnice na procesoru, i da ce sa kasnijim revizijama biti laksi i bolji OC Buldozera :: :: :: :: Zašto, pa samo 10 meseci kasne? Nije ni godina prošla a već frka-panika.. :: :: :: :: Ako budem imao vremena(novca) uzeću BD čisto da vidim kako renda na 8 taktova.. :: :: :: :: :: Covece, bas su ga preterali.. :: :: :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jos jedna u nizu AMD tema, a Bulldozera jos nema.. :: :: :: :: :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa skontao sam ja covece, za prvu recenicu... To je jasno! Nego, stvarno, pitam sta ocekujes od AMD-a sto se rendanja tice...
:: Brateee...ovo što si napisao sad sam već nekoliko puta izlagao na ovom-onom forumu i moja prva rečenica je sarkastičnog karaktera...nisi me skapirao.. :: Druga nije, ukoliko budem imao vremena, uzeću ga pa makar ga prodao posle mesec dana :) Naravno, mislim na FX-8170 :: :: :: :: Ajde realno, sta mislis kako ce se pokazati? Znaci na stranu to sto ce biti jeftiniji od Sandy-ja(tako bar najavljuju)... Ja mislim da nece biti toliki fail, za gamere ce biti OK, ali za profesionalan rad... Tesko! Ne govorim sa aspekta fanboy-a, ali kao musterija... Sto vecina nas ovde i jeste... Nije ozbiljno da cekas na nesto sto se vec najavljuje mesecima, i jos odlazu, i nikako da se srede. Pa makar i bude kako treba, nije fer prema musterijama. A na stranu to sto tek sad nude nesto slicno Sandy-ju koji polako ide u penziju. Al` ajd` da ih sacekamo, za te pare ce sigurno biti ok, ali nije tu samo sta nude povrsno, vec i kakva ce biti sama ta arhitektura CPU-a. Jos ranije sam citao da ce tek sa sledecim revizijama u 2012. popravljati neke sitnice na procesoru, i da ce sa kasnijim revizijama biti laksi i bolji OC Buldozera :: :: :: :: :: :: :: Zašto, pa samo 10 meseci kasne? Nije ni godina prošla a već frka-panika.. :: :: :: :: :: :: Ako budem imao vremena(novca) uzeću BD čisto da vidim kako renda na 8 taktova.. :: :: :: :: :: :: :: Covece, bas su ga preterali.. :: :: :: :: :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jos jedna u nizu AMD tema, a Bulldozera jos nema.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Na osnovu dosadašnjih testova koji su iscureli, FPU obećava(ima i oprečnih doduše, trudim se da mislim pozitivno). Ukoliko Intel ne izvrši pritisak na developere(odnosno koliko AMD pljune kintu istima) možda zažive nove instrukcije u softveru, videćemo u kom obimu...
:: Pa skontao sam ja covece, za prvu recenicu... To je jasno :: Nego, stvarno, pitam sta ocekujes od AMD-a sto se rendanja tice... :: :: :: :: Brateee...ovo što si napisao sad sam već nekoliko puta izlagao na ovom-onom forumu i moja prva rečenica je sarkastičnog karaktera...nisi me skapirao.. :: :: Druga nije, ukoliko budem imao vremena, uzeću ga pa makar ga prodao posle mesec dana :) Naravno, mislim na FX-8170 :: :: :: :: :: :: :: Ajde realno, sta mislis kako ce se pokazati? Znaci na stranu to sto ce biti jeftiniji od Sandy-ja(tako bar najavljuju)... Ja mislim da nece biti toliki fail, za gamere ce biti OK, ali za profesionalan rad... Tesko! Ne govorim sa aspekta fanboy-a, ali kao musterija... Sto vecina nas ovde i jeste... Nije ozbiljno da cekas na nesto sto se vec najavljuje mesecima, i jos odlazu, i nikako da se srede. Pa makar i bude kako treba, nije fer prema musterijama. A na stranu to sto tek sad nude nesto slicno Sandy-ju koji polako ide u penziju. Al` ajd` da ih sacekamo, za te pare ce sigurno biti ok, ali nije tu samo sta nude povrsno, vec i kakva ce biti sama ta arhitektura CPU-a. Jos ranije sam citao da ce tek sa sledecim revizijama u 2012. popravljati neke sitnice na procesoru, i da ce sa kasnijim revizijama biti laksi i bolji OC Buldozera :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Zašto, pa samo 10 meseci kasne? Nije ni godina prošla a već frka-panika.. :: :: :: :: :: :: :: :: Ako budem imao vremena(novca) uzeću BD čisto da vidim kako renda na 8 taktova.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Covece, bas su ga preterali.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jos jedna u nizu AMD tema, a Bulldozera jos nema.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Moracu i ovaj slajd da dodam u kolekciju u moj potpis.. Kad nakupim jedno 100 komada definitivno otvaram temu AMDs The First In The World Commercial Collection !
Tja, biće im potrebna celokupna zarada od svih buduće prodatih bagera da plate dugogodišnje reklame i najave. Čekamo ga, očekuje se, najavljuje se...kruži samo po tekstovima ko kiša oko Kragujevca...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.