Ne vredi prelaziti na GTX 570, minimum GTX 580, tada ces uvideti razliku, i to ravno duploj
Isto sam razmisljao da zamenim HD 6870 za neku Single gromadu, ali perfomanse koje ja hocu prelaskom na jace je nesto tipa GTX 580. Onda hteo da stavim jos jednu HD 6870, da bih na kraju odustao od svega toga.
Cekam sledecu generaciju definitivno, a do tada ce me HD 6870 lepo sluziti.
``They call me... Prophet``
:: Nekako mi mala razlika izmedju 5870 i gtx570, a ja stalno trazim razlog da uzmem 570ku. Ceka se sledeca generacija definitivno :: :: ::
Kako god okrenes igra je zahtevna na full setovanjima. Za ovo treba minimum neki GTX560 SLI,optimalno GTX570 SLI. Sa GTX 580 je lagodno igranje ali ni sa njom nema nista od 50+ fps sa full detaljima.
Realno,Caspian Border plus tenkovi,avioni,helihopteri.... sve to izgleda extra.Ali ovo je pre svega multiplayer igra koliko % ljudi ima grafike od 150e+++ na kojim moze da se uziva bar na high?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.