I wanted a graphics card that overclocked to hell and back without limits,` said Vince `k|ngp|n` Lucido. `With the EVGA GeForce GTX 580 Classified, we were able to reach GPU clockspeeds at over 1.6GHz.`
`With the EVGA GeForce GTX 580 Classified, we focused on the key elements that the GPU and Memory need when overclocking. Power, stability, noise ripple reduction and extreme OC mode without limits. The design was created with overclocking in mind.` Said Illya `TiN` Tsemenko.
The EVGA GeForce GTX 580 Classified is engineered and designed to perform for everyone, from gamers to the top overclocking enthusiasts in the world. The dual slot top cooled design means that you do not need to worry about space or motherboard layout limitations, and this card supports everything from single card up to 4-way SLI out of the box.
Da li cemo doziveti da kupujemo EVGA delove i BG-u ? Zasto to niko ne uvozi ne mogu da shvatim.
:: I wanted a graphics card that overclocked to hell and back without limits,` said Vince `k|ngp|n` Lucido :: `With the EVGA GeForce GTX 580 Classified, we were able to reach GPU clockspeeds at over 1.6GHz. :: :: `With the EVGA GeForce GTX 580 Classified, we focused on the key elements that the GPU and Memory need when overclocking :: Power, stability, noise ripple reduction and extreme OC mode without limits. The design was created with overclocking in mind.` Said Illya `TiN` Tsemenko :: :: The EVGA GeForce GTX 580 Classified is engineered and designed to perform for everyone, from gamers to the top overclocking enthusiasts in the world :: The dual slot top cooled design means that you do not need to worry about space or motherboard layout limitations, and this card supports everything from single card up to 4-way SLI out of the box :: :: http://www.evga.com/articles/00645/#aircoole :: :: eVGA GTX 580 1.6 Ghz :: :: http://www.youtube.com/watch?v=2_iDZ-8WTok&feature=player_embedde :: :: :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: AMD Marketing -> http://i54.tinypic.com/2dl84tu.jp :: FrekFencija :: :: :: :: :: ::
Ne uvozi, zato sto niko ili malo ko bi to kupio kod nas.... (ne trolujem-flejmujem, mislim da bi kupac zbog razlike u ceni, pre narucio ili nekako drugacije a jeftinije nabavio kartu van Serbistana). Sa malim uvozom, nikakav je odnos sa dobavljacem kod reklamacija... pa svi izbegavaju. Zato je bagljavih gigashitova sve uvezeno... LM, tekst lici na Mr. Propera ili reklamu za cudotvorne magnete, jastuke, cajeve, talismane, sa zadnjih strana zute stampe, ili, grand parade. Voajerski post. Hoce li bre neko to da kupi, ili sta?
Bilo je neko vreme nekih evga delova ali to je kratko trjalo a cene su bile krteneske. Sa realnim i normalnim cenama ljudi bi kupovali, naravno da ljudi ne zele da PREPLACUJU
:: Ne uvozi, zato sto niko ili malo ko bi to kupio kod nas.... (ne trolujem-flejmujem, mislim da bi kupac zbog razlike u ceni, pre narucio ili nekako drugacije a jeftinije nabavio kartu van Serbistana). Sa malim uvozom, nikakav je odnos sa dobavljacem kod reklamacija... pa svi izbegavaju. Zato je bagljavih gigashitova sve uvezeno.. :: LM, tekst lici na Mr. Propera ili reklamu za cudotvorne magnete, jastuke, cajeve, talismane, sa zadnjih strana zute stampe, ili, grand parade. Voajerski post. Hoce li bre neko to da kupi, ili sta :: :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
Bilo je neko vreme nekih evga delova ali to je kratko trjalo a cene su bile krteneske. Sa realnim i normalnim cenama ljudi bi kupovali, naravno da ljudi ne zele da PREPLACUJU
:: Ne uvozi, zato sto niko ili malo ko bi to kupio kod nas.... (ne trolujem-flejmujem, mislim da bi kupac zbog razlike u ceni, pre narucio ili nekako drugacije a jeftinije nabavio kartu van Serbistana). Sa malim uvozom, nikakav je odnos sa dobavljacem kod reklamacija... pa svi izbegavaju. Zato je bagljavih gigashitova sve uvezeno.. :: LM, tekst lici na Mr. Propera ili reklamu za cudotvorne magnete, jastuke, cajeve, talismane, sa zadnjih strana zute stampe, ili, grand parade. Voajerski post. Hoce li bre neko to da kupi, ili sta :: :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
A kad ti ja govorih koliko su EVGA,Omicron i XEON kartice naprednije, niko kod nas nije ni cuo ni za jedan od ovih brendova. Kartica je vrhunska, nema sta. Zadnja koju sam ja nabavljao za musteriju, bila je GTX580 sa vodenim hladjenjem i dolazila je u kompletu sa vodenim blokom i pumpom za 860$. ASUS Rog Matrix 580 je samo vazdusara, ali kosta oko 360-390$. operator
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.