Od kako je pocela debata oko Bulldozera i njhovog velikog kasnjenja AMD je izgubio veliki udeo na trzistu a cela situacija je uticala i na stanje u rukovodstvu same firme.
P.S. pa šta predlažeš, da skupimo nešto para i pokupujemo sve bulldozere koji se pojave, da pokupujemo i ati-amd kartice još, ILI da, kao do sada, ne kupujemo intel skuponfiguracije????
Ovaj decko je izuzetno retardiran moram da napisem ovo....Znaci nema dan da nisi smarao nesto oko AMD-a?Jel te placa neko da jedes govna toliko ili samo volis to da radis? Ja imam prosecnu amd masinu i sve sto hocu da igram npr Crysis 2 sve na max high texture - dx 11 i savrseno mi radi...Tako da me savrseno boli kurac za Intel i da placam pare i pare za njega...Tako da nemoj da smaras jer nema potrebe!I verujem da se nadolazeci procesori tj Buldozeri da rade odlicno...Tako da ne seri vise jer verujem da ne znas peske da ides...poz
Djole,nije mi jasno sto se ti uopste lozis a i tako crne misli da imas,zelis zlo svom kolegi.. Ovo su vesti,pricamo o IT svetu,desavanjima,zbivanjima,marketshare-u. Nema ovde mesta emocijama i licnoj osnovi.Malo se uozbiljite ,previse ste isfrustrirani vi AMD-ovci. P.S.Ako ce ti biti lakse,bacicu ti hint,skupis ekipu vas AMD fanova,fanboyeva i napravite peticiju da se ja banujem.. Obavezno naglasite razlog uklanjanja SkyFire-a je iznosenje vesti vezano za AMD koja ima negativnu konotaciju. :) Mislim stvarno..Ban nego sta.Da mogu ja bi se samoeraseovao ali ne mogu ahahaha.
P.S.Dupli nalozi,rokaj bato..Brani AMD hahahaha,napadaj sagovornika. E sta ti je percepcija.Tuga. :(
Tako je! I Banovanje i još i iza brave Bane Sekulić! Dosta više! Nisi ni demokrata, većina je protiv tebe.... hehe. Ma valjalo bi te malo prpopustiti kroz muderatore, i bannere, nešto kao uslovna i šta ti ja znam. Ili da ti ipak kupimo jednog Bulldozera?
P.S. Ljudi, on radi za muderatore, od kako je ponovo dokon i ima AMD neurozu, broj NOVIH članova foruma je upetostručen, jači smo od Androida!
Koji bre dupli nalozi?Nikad nisam postovao bilo sta jer mi nije bilo potrebno...Ti verovatno ne vidjas svetlos dana kad stizes toliko da kenjas po netu...Lose ti je to Ma cak sta vise totalno si nebitan!Verujem da ce ljudi iz AMD-a da da odrade sve kako treba sto se tice buldozera cak i ako kasne!Nemoguce je da hiljade i hiljade ljudi koji rade u AMD-u ne mogu da naprave nesto bolje i brze od Presvetog Intela....Postoje i oni dosta dugo i sigurno da znaju sta rade! :)
Pa koga ćemo da pljujemo kad nam zakažu naše zelene karte. Koga ćemo da zezamo za novu Fermi rernu...
Šalim se naravno, navikao sam na ovo, i svi članovi treba da znaju da je ovo dobronamerna prozivka od strane koleze. Prvo to ni za njih same ne bi bilo dobro jer bi Intel onda opalio po cenama pa bi i njih boleli džepovi.
E secam se vremena kad je AMD vukao za nos Intela, od Athlona na 450mhz pa sve do pojave c2d procesora AMD je bio zakon, svi se secamo koje su krsine bili D820 i D9xx procesori, obican venice s939 single core bio je brzi od D805. Pojavom c2d Intel se vratio na put koji je imao do pojave Athlona na 450mhz, dakle vladao je Pentiumima 333mhz. Vec dugo vode, imaju bolju arhitekturu ali ne toliko koliko pojedini ovde naglasavaju, a o cenama i da ne govorimo. Apsolutno sam siguran da ce AMD u buducnosti ponovo praviti brze procesore Intela, a da ce nakon nekoliko godina Intel ponovo biti prvi I TAKO U KRUG. Da li je moguce da pojedini misle da ce AMD stvarno puci,tj. propasti??? totalna glupost, nijedna od ove dve kompanije nece propasti sigurno, a to sto Intel trenutno pravi brze procesore je samo TRENUTNA stvar, jer isto tako dok je AMD pravio brze procesore isto je to bila TRENUTNA stvar, i kad AMD ponovo bude pravio brze procesore opet ce to biti samo TRENUTNO i tako u krug. Dakle ne lozite se vise kao da vam zivot zavisi od toga. mozda neko nece shvatiti sta sam hteo da kazem ali kucao sam brzo pa me mrzelo da pojasnjavam. u zdravlje!
Phenom II X4 955BE @4.2ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Asus gts450 DirectCu 1gb, Hitachi 500gb, Lg 24`, NitroX 500w by CWT, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12cm, Antec trio 12cm
Pusti to vise u racku,to su vec deplasirane teme. Pa koliko muke imaju oni sami jos ti im se penjes na ledja. Neka su,neka vegetiraju kao virtuelna konkurencija ali svi mi znamo sta je bolje.
P.S. Imam utisak da si toliko ljut,na Fanove AMD-a,da ti svaka sekunda kasnjenja Buldozera predstavlja zivotnu hranu.Mozda i sa razlogom,suvise su se kurcili kad su kupili ATI-ja.Mislili su da su nepobedivi... A sad MUDA.....
Neko treba da kupi i Intel i AMD jer im se crno pise, prognoza je da ce im ARM uzeti za par godina petinu trzista laptopova. A da je AMD u losem stanju jeste, ali u low - mid segmentu su pare, ne u perjanici od 300 e pa navise :).
Da da, njemu je dosadno od kako mu se njegova voljena nvidia posrala sa fermijem kad se pojavio i kad su bili u nevidjenoj buli, ali sta ces sad ima malo predaha pa daj brze bolje da iskoristi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.