Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Bulldozer to be succeeded by Vishera core
STRANA 1 OD 2  
TheBear Bulldozer to be succeeded by Vishera core 22.09.2011. 21:47 T38542

status: user
broj poruka: 6502
Nova `Volan` platforma iz AMD-a za sledecu godinu, novi procesori Vishera, unapredjeno Buldozzer jezgro zvace se Pilediver. Ovo bi bio i AMD-ov odgovor na Ivy Bridge i Sandy Bridge E. Novi procesori ce biti kompatibilni sa sadasnjim AM3+ plocama, tako da onaj ko je uzeo AM3+ ima mogucnost upgrade-a jos barem celu 2012...

http://www.fudzilla.com/processors/item/24157-bulldozer-to-be-succeeded-by-vishera-core

Znaci prvi Buldozzer se i ne isplati uzimati izgleda... Mada videcemo.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
neXus2000 .... 22.09.2011. 21:55 #362169

broj poruka: 3350
Jbt, kako je krenulo, pocece da iseravaju procesore svakih nedelju dana. :)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed E, slatko li se nasmejah: na nekoliko juznoslovenskih jezika... 22.09.2011. 21:59 #362170

broj poruka: 10997
medju kojima je i monte-nigerski...

Volan!!! Pa ovde bi vez teksta ostao i sam profesor Voland...

`In a few South Slavic languages, including Montenegrin...`

vladats Re: .... 22.09.2011. 21:59 #362171

broj poruka: 4537
Buldozer bez Volana ko Svadba bez muzike..........
Nek im je sa srecom,al ja kako vidim od AMD-a samo tekstovi.....XD.

Pozdrav.
solaja777 shto bi rekli 22.09.2011. 22:01 #362173

broj poruka: 3277

dzaba smo krechili ...
tortojed Cudo je ova `cloud technology` - grmi, seva, vreme se menja.. 22.09.2011. 22:03 #362174

broj poruka: 10997
mislis: kraj sveta samo sto nije, razgrnes oblake ne bi li sreo Iliju Gromovnika, kad, a tamo Carobnjak iz Oza, sarlatan...

Ali, ovo je tipicno za senilnoga Deku: jos nam nije Kralja pokazao, al` zato DA VIDITE KAKVOG PRESTOLONASLEDNIKA IMAMO... Idite deco kroz grad i vicite: ponovo radi bioskop...masi Deko nozicama, napravicemo cudo...

saxija Sto ce reci 22.09.2011. 22:17 #362178

broj poruka: 4016
usrali smo sa bulldozerom, a perfex nam se zove Volan

nVidia je debela a AMD ima kriv nos
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

Pisko Hmmmm... 22.09.2011. 23:01 #362201

broj poruka: 6645
I šta sad mi nindže da radimo?????

Budale veruju u sreću.

DmasteRNo1 E, serem im se u čarapu 22.09.2011. 23:08 #362205

broj poruka: 6101
Izgleda da ću ja kupiti samo novi procesor (nekog X4/X6 Fenoma), jer kako su krenuli od Bagera stvarno neće biti ništa.
Nešto razmišljam i o Intelu, ali prema trenutnim cenama treba mi samo 350 evra za CPU, ploču i memoriju. Prava sitnica.

There can be only one!!!

Scyter Re: 22.09.2011. 23:10 #362206

broj poruka: 8138
Usrali su motku sa prvobitnim Bulldozer-om, sada im je jedini izlaz nova ispravljena revizija za koju ne verujem da ce moci da je izbace u pre drugog kvartala 2012-e.

mixer93 Re: ... 22.09.2011. 23:11 #362207

broj poruka: 4187
E ovo je sad da AMD-ovi fanboyevi poljube AMD-a u dupe... Eto tako... DOSLOVNO!
Sami znaju da su usrali stvar sa BLZ-erom, pa sad TEK SAD pocinju da planiraju odgovor na SANDY-ja! Stvarno bre, i onda preporucite AMD kad neko hoce extra stvar, pored INTEL-a... :P

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

mixer93 Re: E, serem im se u čarapu 22.09.2011. 23:20 #362220

Da druze, samo sto ovako... : Imas poredjenje jedno zanimljivo ( http://goo.gl/xWqM3 )
Dakle, 2500K kosta ~10e vise od 1100T. Znaci da opravda razliku u ceni, treba da da ~10e bolje perfomanse od 1100T. Imas u videu sve, i jako dobra stvar, jeste da je pisano na papir, ali imas jos na netu testova. Naravno na stranu sto je bio neki problem sa Nvidi-om u jednoj igri...

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

:: Izgleda da ću ja kupiti samo novi procesor (nekog X4/X6 Fenoma), jer kako su krenuli od Bagera stvarno neće biti ništa
:: Nešto razmišljam i o Intelu, ali prema trenutnim cenama treba mi samo 350 evra za CPU, ploču i memoriju. Prava sitnica
::
:: There can be only one!!!
Scyter Re: 22.09.2011. 23:23 #362224

Zasto me @mixer93 podseca na buduceg Sky-a?

Hmm, skupio je Sky svoju malu armiju na PC Berzi, nema sta. Ide u rat protiv nemilosrdnih fanATIka

Bez uvrede mixeru...

mixer93 Re: Re: 22.09.2011. 23:27 #362228

Pa da znas... Salim se... Neko ce pomisliti da je moj nalog dupli... :D
Pa verovatno sam slicna osoba kao Sky, verovatno zato...
Naravno nisam se uvredio, covek se razume, sve pohvale za njega, evo ide jedna pesma na radio za njega! :D

:: Zasto me @mixer93 podseca na buduceg Sky-a
:: Hmm, skupio je Sky svoju malu armiju na PC Berzi, nema sta. Ide u rat protiv nemilosrdnih fanATIka
:: Bez uvrede mixeru..
DmasteRNo1 Aman bre Mikseru 22.09.2011. 23:28 #362229

Svima je jasno da si srećan što si kupio Sendija, ali stvarno nema potrebe da se toliko uživljavaš u ulogu.

There can be only one!!!

mixer93 Re: Aman bre Mikseru 22.09.2011. 23:29 #362230

Ajde da ce ti sad doci Sky, i kazati: Ajde nemoj da si ljubomoran! :D

:: Svima je jasno da si srećan što si kupio Sendija, ali stvarno nema potrebe da se toliko uživljavaš u ulogu
Scyter Re: Aman bre Mikseru 22.09.2011. 23:29 #362231

Pusti decka, i treba da se hvali.

Stavio je zverku u kuciste.

:: Svima je jasno da si srećan što si kupio Sendija, ali stvarno nema potrebe da se toliko uživljavaš u ulogu
Miskonius Re: Bulldozer to be succeeded by Vishera core 22.09.2011. 23:30 #362232

broj poruka: 4420
Ispada da su se usrali...
Ili epic fail u PR-u...
Mada aj da vidimo sta ce biti..

PS

Montenegrin postade svetski priznat jezik...
Ovo mi je jos zanimljivije od glavne vesti...
Edit:
I ko je ovaj Fuad Abazovic?

http://goo.gl/FS72A

:: Nova `Volan` platforma iz AMD-a za sledecu godinu, novi procesori Vishera, unapredjeno Buldozzer jezgro zvace se Pilediver. Ovo bi bio i AMD-ov odgovor na Ivy Bridge i Sandy Bridge E. Novi procesori ce biti kompatibilni sa sadasnjim AM3+ plocama, tako da onaj ko je uzeo AM3+ ima mogucnost upgrade-a jos barem celu 2012..
:: http://www.fudzilla.com/processors/item/24157-bulldozer-to-be-succeeded-by-vishera-cor
:: Znaci prvi Buldozzer se i ne isplati uzimati izgleda... Mada videcemo
DmasteRNo1 Nema potebe da budem ljubomoran 22.09.2011. 23:39 #362236

kad i sam ovog momenta mogu da naručim 2500K, neku ploču od 120-130€ i 2×4GB rama, samo što to neću uraditi. Sačekaću da Mikser shvati da se zeznuo, što je bacio pare na Intela.

There can be only one!!!

mixer93 Re: Nema potebe da budem ljubomoran 22.09.2011. 23:53 #362244

Ajde leba ti? :D Sto bi se zeznuo? Mozda zato sto nije AMD nego INTEL? Bullshit...

:: kad i sam ovog momenta mogu da naručim 2500K, neku ploču od 120-130€ i 2×4GB rama, samo što to neću uraditi. Sačekaću da Mikser shvati da se zeznuo, što je bacio pare na Intela.
TheBear Re: Re: 22.09.2011. 23:56 #362247

broj poruka: 6502
Ako bude drugi kvartal u pitanju, to je dosta vremena, mada ko zna, zavisi kakav ce ovaj prvi BD ispasti, svakako da nece moci da se takmici sa jacim Intel procesorima ali opet mozda ispadne ok.

@Mixer X6 procesor uopste nije za gaming, klok za klok on je isti kao neki Phenom II X4 u gaming-u, a Phenom II imas za 90 evra radice ti isti posao kao taj X6 od 150... Drugo ko pravi Quad SLI/Crossfire taj verovatno igra u nekoj ogromnoj rezoluciji na tri monitora (u suprotnom je debil), a tu je procesor najmanje bitan kada su tako ekstremne rezolucije u pitanju...

:: Usrali su motku sa prvobitnim Bulldozer-om, sada im je jedini izlaz nova ispravljena revizija za koju ne verujem da ce moci da je izbace u pre drugog kvartala 2012-e
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 Re: Bulldozer to be succeeded by Vishera core 23.09.2011. 00:05 #362250

broj poruka: 4641
Pre par dana ispljuvaste masovno Sky-a, a sad ispade da je bio u pravu :)
Citat:
`Svi znamo da Bulldozer kasni ali se nisu potvrdili tacno razlozi..
Naime postojale su adekvatne sumnje koje su stecene kroz rad i gde smo videli razne testove na netu koji su nam delovali poprilicno fake.
Istina je ipak malo drugacija.
Obzirom i na drugi stepping koji su izbacili i dalje postoji ozbiljan bug sa radom kes memorije.
Znaci oni koji budu kupili prvi Bulldozer kupice macku u dzaku..
Koliko ja vidim ovde je svesno prodavanje magle samo sad jos u gorem obliku.
Zdrava ,krstena verzija novijeg steppinga ce biti tek u 2012 godini,do tad ce te morati da se zadovoljite sa poluproizvodom..`

Jes malo `zacinjeno` retorikom, ali u principu to je to:)

Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane.
Sve drugo je utopija !

:: Nova `Volan` platforma iz AMD-a za sledecu godinu, novi procesori Vishera, unapredjeno Buldozzer jezgro zvace se Pilediver. Ovo bi bio i AMD-ov odgovor na Ivy Bridge i Sandy Bridge E. Novi procesori ce biti kompatibilni sa sadasnjim AM3+ plocama, tako da onaj ko je uzeo AM3+ ima mogucnost upgrade-a jos barem celu 2012..
:: http://www.fudzilla.com/processors/item/24157-bulldozer-to-be-succeeded-by-vishera-cor
:: Znaci prvi Buldozzer se i ne isplati uzimati izgleda... Mada videcemo
mixer93 Re: Re: Re: 23.09.2011. 00:06 #362251

Nema veze to za rezoluciju. Ipak je testirao na istim grafikama, na istoj rezoluciji iste igre. I na svim tim istim podesavanjima, 2500K je dobio.
Gliga, ko je hteo da zna o tome, mogao je da cita i pre o tome. Pre par meseci je izaslo u javnost da ce prve serije biti losije,i da ce ih popravljati iz revizije u reviziju...

:: Ako bude drugi kvartal u pitanju, to je dosta vremena, mada ko zna, zavisi kakav ce ovaj prvi BD ispasti, svakako da nece moci da se takmici sa jacim Intel procesorima ali opet mozda ispadne ok
:: @Mixer X6 procesor uopste nije za gaming, klok za klok on je isti kao neki Phenom II X4 u gaming-u, a Phenom II imas za 90 evra radice ti isti posao kao taj X6 od 150... Drugo ko pravi Quad SLI/Crossfire taj verovatno igra u nekoj ogromnoj rezoluciji na tri monitora (u suprotnom je debil), a tu je procesor najmanje bitan kada su tako ekstremne rezolucije u pitanju..
:: :: Usrali su motku sa prvobitnim Bulldozer-om, sada im je jedini izlaz nova ispravljena revizija za koju ne verujem da ce moci da je izbace u pre drugog kvartala 2012-e
:: ::
gliga79 Re: Re: Re: Re: 23.09.2011. 00:14 #362259

Ja nisam ni rekao da radi za Intel, samo kazem da sam od njega cuo ove informacije na Berzi. Nisam citao nista o tome jer sam u nekom poslu pa nemam vremena.

Kako ti radi 2500K?
Ja ga jos nisam zaradio pa mi duva promaja kroz kuciste :)

Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane.
Sve drugo je utopija !

:: Nema veze to za rezoluciju. Ipak je testirao na istim grafikama, na istoj rezoluciji iste igre. I na svim tim istim podesavanjima, 2500K je dobio
:: Gliga, ko je hteo da zna o tome, mogao je da cita i pre o tome. Pre par meseci je izaslo u javnost da ce prve serije biti losije,i da ce ih popravljati iz revizije u reviziju..
:: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD

:: :: Ako bude drugi kvartal u pitanju, to je dosta vremena, mada ko zna, zavisi kakav ce ovaj prvi BD ispasti, svakako da nece moci da se takmici sa jacim Intel procesorima ali opet mozda ispadne ok
:: :: @Mixer X6 procesor uopste nije za gaming, klok za klok on je isti kao neki Phenom II X4 u gaming-u, a Phenom II imas za 90 evra radice ti isti posao kao taj X6 od 150... Drugo ko pravi Quad SLI/Crossfire taj verovatno igra u nekoj ogromnoj rezoluciji na tri monitora (u suprotnom je debil), a tu je procesor najmanje bitan kada su tako ekstremne rezolucije u pitanju..
:: :: :: Usrali su motku sa prvobitnim Bulldozer-om, sada im je jedini izlaz nova ispravljena revizija za koju ne verujem da ce moci da je izbace u pre drugog kvartala 2012-e
:: :: ::
mixer93 Re: Re: Re: Re: Re: 23.09.2011. 00:27 #362264

Ne radi jos, ceka plocu... :)
A za te revizije, to nije nista novo, to je Sky spomenuo sad, ali debatovalo se o tome i pre...

:: Ja nisam ni rekao da radi za Intel, samo kazem da sam od njega cuo ove informacije na Berzi. Nisam citao nista o tome jer sam u nekom poslu pa nemam vremena.
:: Kako ti radi 2500K
:: Ja ga jos nisam zaradio pa mi duva promaja kroz kuciste :
:: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane
:: Sve drugo je utopija !
:: :: Nema veze to za rezoluciju. Ipak je testirao na istim grafikama, na istoj rezoluciji iste igre. I na svim tim istim podesavanjima, 2500K je dobio
:: :: Gliga, ko je hteo da zna o tome, mogao je da cita i pre o tome. Pre par meseci je izaslo u javnost da ce prve serije biti losije,i da ce ih popravljati iz revizije u reviziju..
:: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD

:: :: :: Ako bude drugi kvartal u pitanju, to je dosta vremena, mada ko zna, zavisi kakav ce ovaj prvi BD ispasti, svakako da nece moci da se takmici sa jacim Intel procesorima ali opet mozda ispadne ok
:: :: :: @Mixer X6 procesor uopste nije za gaming, klok za klok on je isti kao neki Phenom II X4 u gaming-u, a Phenom II imas za 90 evra radice ti isti posao kao taj X6 od 150... Drugo ko pravi Quad SLI/Crossfire taj verovatno igra u nekoj ogromnoj rezoluciji na tri monitora (u suprotnom je debil), a tu je procesor najmanje bitan kada su tako ekstremne rezolucije u pitanju..
:: :: :: :: Usrali su motku sa prvobitnim Bulldozer-om, sada im je jedini izlaz nova ispravljena revizija za koju ne verujem da ce moci da je izbace u pre drugog kvartala 2012-e
:: :: :: ::
gliga79 Samo za Mixera 23.09.2011. 00:46 #362268

─ ─ ─ ─ ─ ─ ▄ ▌ ▐ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀▌
─ ─ ─ ▄ ▄ █ █ ▌ █ ░ ♥ ░ We Love ASUS ░We love Intel ░░░ ♥░▐
▄ ▄ ▄ ▌ ▐ █ █ ▌ █ ░ ♥ ░ We Love Republic of Gamers! ░░ ░ ♥░▐
█ █ █ █ █ █ █ ▌ █ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▌
▀ (@) ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ (@)(@) ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ (@) ▀ (@)

Kupuj tu plocu , sta cekas?
Maximus i samo da lete Igrice .)
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs