Trebalo bi, jer i neki prodavci na OCN (overclock.net) su najavili da ce dobiti buldozzer pocetkom oktobra...
:: Jel ovaj put bas bas 12. oktobar ili ono? : :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: ::
verujem da ce cena kod nas biti 175e za njega, ali da budem iskren to mi deluje povoljno, verovatno cu ga pazariti.eh da, da li su ovo verzije sa otkljucanim mnoziocem? da li ce AMD i dalje oznacavati takve procesore sa BE?
Phenom II X4 955BE @4.2ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Asus gts450 DirectCu 1gb, Hitachi 500gb, Lg 24`, NitroX 500w by CWT, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12cm, Antec trio 12cm
:: je verovatno sa 8 jezgara ? jel` on treba da bude konkurent sa 2600k ? :: kontam da ce razlika izmedju FX-8150 i FX-8120 biti u taktovima.. :: :: :: ::
Sorry za off, kolika ti je V za cpu za taj takt? Moj 955 stoji na 3.8 sa def voltažom....uzeo sam nedavno Noctuu C12 SE14, pa reko da probam da zaokružim na 4... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: verujem da ce cena kod nas biti 175e za njega, ali da budem iskren to mi deluje povoljno, verovatno cu ga pazariti.eh da, da li su ovo verzije sa otkljucanim mnoziocem? da li ce AMD i dalje oznacavati takve procesore sa BE :: :: :: Phenom II X4 955BE @4.2ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Asus gts450 DirectCu 1gb, Hitachi 500gb, Lg 24`, NitroX 500w by CWT, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12cm, Antec trio 12c :: ::
Kakva je ta Džibrabajtova ploča? Probao bih Asusa, ali mi raspored slotova ne odgovara (zbog zvučne i TV karte), pa bih opet kupio Gigabajta, najverovatnije GA-990XA-UD3, ili tu kao tvoju.
@ostali Pošto trenutno imam pare, da li da čekam da se Buldožer konačno pojavi i vidim kakve će cene biti kod nas, pa da onda kupim i ploču i memoriju, ili da to uradim odmah, tj. sad?
Sacekaj bre polako, ako pazaris plocu samo zbog buldozera sacekaj malo, a ako bi svejedno da menjas plocu onda uzmi neku am3+
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Kakva je ta Džibrabajtova ploča? Probao bih Asusa, ali mi raspored slotova ne odgovara (zbog zvučne i TV karte), pa bih opet kupio Gigabajta, najverovatnije GA-990XA-UD3, ili tu kao tvoju :: :: @ostal :: Pošto trenutno imam pare, da li da čekam da se Buldožer konačno pojavi i vidim kakve će cene biti kod nas, pa da onda kupim i ploču i memoriju, ili da to uradim odmah, tj. sad :: :: :: There can be only one!!! :: :: :: ::
Pre svega, ne znam kako će se kretati cene memorije do kraja godine, jer sada je praktično za džabe. 4000-4500 za 8GB, pa sam mislio da uzmem i ploču, koja će naravno biti spremna za Buldožera. Ne bih da kupim memoriju, a da se posle 2-3 meseca ispostavi da je nekompatibilna sa pločom. To me samo svrbi, kao i pare u novčaniku.
ali daj boze da nije tacno da ce novi buldozer imasti slabije performanse od Thuban-a u single thread rezimu. E to bi po meni vec bio problem, verovatno ce biti solidan za profi aplikacije i rendere ali za gaming , ne znam? Ostaje da vidimo.
1.55v, a pada na 1.52 kad se optereti. ovaj d14 je babaroga, sa ovolikom voltazom ga drzi na 58c u full load (kad je bilo toplo napolju), garant sada nece preci 54-55c.
Phenom II X4 955BE @4.2ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Asus gts450 DirectCu 1gb, Hitachi 500gb, Lg 24`, NitroX 500w by CWT, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12cm, Antec trio 12cm
:: Sorry za off, kolika ti je V za cpu za taj takt? Moj 955 stoji na 3.8 sa def voltažom....uzeo sam nedavno Noctuu C12 SE14, pa reko da probam da zaokružim na 4.. :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: verujem da ce cena kod nas biti 175e za njega, ali da budem iskren to mi deluje povoljno, verovatno cu ga pazariti.eh da, da li su ovo verzije sa otkljucanim mnoziocem? da li ce AMD i dalje oznacavati takve procesore sa BE :: :: :: :: :: :: Phenom II X4 955BE @4.2ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Asus gts450 DirectCu 1gb, Hitachi 500gb, Lg 24`, NitroX 500w by CWT, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12cm, Antec trio 12c :: :: :: ::
:: Kakva je ta Džibrabajtova ploča? Probao bih Asusa, ali mi raspored slotova ne odgovara (zbog zvučne i TV karte), pa bih opet kupio Gigabajta, najverovatnije GA-990XA-UD3, ili tu kao tvoju :: :: @ostal :: Pošto trenutno imam pare, da li da čekam da se Buldožer konačno pojavi i vidim kakve će cene biti kod nas, pa da onda kupim i ploču i memoriju, ili da to uradim odmah, tj. sad :: :: :: There can be only one!!! :: :: :: ::
Flomasteru koji ce ti Bulldozer ?Da se kurcis da kazes da imas radno postrojenje? Zar hardver nije za realnu primenu u radu ili si promenio filozofiju? Ti rece da ti je i taj trojezgarac sasvim dovoljan da cak ni njega ne iskoriscavas a sad pricas neke price i bajke za decu oko gradjevine..Mislim stvarno ..
Po receptu Dr Flomastera ... (Bilo je jace od mene)..
e dobra, je, mada nisam mnogo isprobavao clock jer samo dizem mnozioc, stavio sam na 210x20.
Smislio sam novu posalicu kada nesto krene nizbrdo.. Bice ono `Puko si ko Bulldozer` :D Mislim da ce ovo uveliko da se usvoji u forumskim zajednicama .)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.