Pa da budem iskren ja nisam do sad,however i da jesam nebi nista promenilo. Vidi forum (kakv je, takav je) sam sebe(mi) drzi u zivotu sve ove godine, e sad ako ti hoces ovo ili neko slicno sranje da implementiras onda ces morati malo i da se angazujes po pitanju njega.
Druga stvar ti tvoji banovi su se `odlicno` pokazali do sada, bata Sale ih ima vise nego svi mi zajedno,sto i generalno unosi dodatnu pometnju.
Trece ovakav vid ne smotrene samo kontrole moze izazvati samo negativan odziv(ublazeno receno), jer ko ti garantuje da sad nece pola pavijana napraviti 100 naloga i bukvalno oca svima?
Cetvrto i zadnje ako nadjes i jedan forum gde se posle godina i godina 90% zahvaljuci user-ima ima ovakvo stanje imas od mene sta hoces. Ja bi samo voleo da vidim Bench i slicne bez admina i muderatora na samo mesec dana....
I naravno znao sam da spadam među 1% onih koji jesu. Zato ni u jednom mom postu nećete naći vređanje drugih članova na osnovu rase, političkog osnova i ostalih osnova. Jednostavno ne volim da vređam ljude. Međutim ako prvi počnu ne bih da im baš ostanem dužan.
Inače, koliko ban može da bude dobar, toliko je i loš sa jedne strane. Evo ti primer forum sveta kompjutera. Tamo imaš moderatora i admina više nego samih članova. Za spam teme se dobijaju žuti kartoni i upozorenja. Ako i malo počne vređanje odmah ti šalju upozorenje/banuju te. Ako neko pomene neku firmu, tipa: `Kupio sam taj i taj monitor u gigatronu`, odmah ti obrišu post.
Kraće rečeno tamo je strahovlada admina i moderatora, ali je zbog toga forum veoma dosadan, dosadni članovi jednostavno ostaju na forumu i postavljaju glupe teme koje nemaju veze sa mozgom ali ipak nisu materijal za ban, eto bila je jedna tema: `Kako da instaliram drajver za zvučnu`. I u toj temi je nas 50 pokušalo da objasni dečku da klikne na download dugme čitava 3 dana i na kraju nije ni uspeo. Naravno član je ostao i nastavio da postuje gluposti.
Tu su takođe i admini veoma strogi, pa se i oni osile i počnu da flejmuju, ali protiv njih ne sme ni muva da zucne. Takođe, teme kao što su: gde ima da se nađe taj i taj film, ili ima li neko torent, spadaju u domen mašte.
Neko bi rekao da je to super, ali posle godinu dana postane toliko dosadno jer nema nikakve debate, nema ničega što čini pcberzu zanimljivom. Svaki vid fanboyizma se odmah guši pri samom nastanku, zabranjeni su potpisi, zabranjeni avatari, maltene je dosta stvari koje ovde mogu da se rade tamo zabranjeno. Tako da što se mene tiče, ovde bi bilo dobro da se samo banuju oni koji vređaju korisnike i koji stalno prave problema, ostalo ja ne bih dirao.
Pratio sam ranije it forume ako mi nesto zatreba prvo guglam ako ne nadjem resenje, idem po forumima i trazim slicne teme , bilo mi je malo dokono na poslu pa sam se registrovao i poceo da kao aktivno ucestvujem na forumu od 9 do 5 :)
Forum je carski , sto bi ja rekao domacinski, ima svega i svacega ali je uvek zabavno i zanimljivo, naravno znanja ima dosta, svi skoce da nekome pomognu ali isto tako skoce da se dave za gusu kad se nesto ne slazu, takodje ok po meni, ne bi ja to nista dirao sem extrema koji psuju i vredjaju...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Ne verujem da je 1%, miskim da je bilo i na naslovnoj stranici.
@pajs- videcu te prvi put kad ti bude trebao neki `lek` ili film da li tebi nije potrebno upozorenje :P
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: I naravno znao sam da spadam među 1% onih koji jesu. Zato ni u jednom mom postu nećete naći vređanje drugih članova na osnovu rase, političkog osnova i ostalih osnova. Jednostavno ne volim da vređam ljude. Međutim ako prvi počnu ne bih da im baš ostanem dužan :: :: Inače, koliko ban može da bude dobar, toliko je i loš sa jedne strane. Evo ti primer forum sveta kompjutera. Tamo imaš moderatora i admina više nego samih članova. Za spam teme se dobijaju žuti kartoni i upozorenja. Ako i malo počne vređanje odmah ti šalju upozorenje/banuju te. Ako neko pomene neku firmu, tipa: `Kupio sam taj i taj monitor u gigatronu`, odmah ti obrišu post :: :: Kraće rečeno tamo je strahovlada admina i moderatora, ali je zbog toga forum veoma dosadan, dosadni članovi jednostavno ostaju na forumu i postavljaju glupe teme koje nemaju veze sa mozgom ali ipak nisu materijal za ban, eto bila je jedna tema: `Kako da instaliram drajver za zvučnu`. I u toj temi je nas 50 pokušalo da objasni dečku da klikne na download dugme čitava 3 dana i na kraju nije ni uspeo. Naravno član je ostao i nastavio da postuje gluposti :: :: Tu su takođe i admini veoma strogi, pa se i oni osile i počnu da flejmuju, ali protiv njih ne sme ni muva da zucne. Takođe, teme kao što su: gde ima da se nađe taj i taj film, ili ima li neko torent, spadaju u domen mašte :: :: Neko bi rekao da je to super, ali posle godinu dana postane toliko dosadno jer nema nikakve debate, nema ničega što čini pcberzu zanimljivom. Svaki vid fanboyizma se odmah guši pri samom nastanku, zabranjeni su potpisi, zabranjeni avatari, maltene je dosta stvari koje ovde mogu da se rade tamo zabranjeno. Tako da što se mene tiče, ovde bi bilo dobro da se samo banuju oni koji vređaju korisnike i koji stalno prave problema, ostalo ja ne bih dirao :: :: League of Legends refferal lin :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: ::
Procitano odavno... Manje vise, admini su OK ovde. Jedino zameram, a i ostali verujem, sto se nista ne menja u vezi samog sajta i naslovne. Malo cescih novina ne bi naskodilo...? AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Imam gugl, a kad baš nešto zapne dođem ovde. Odavde sam krenuo i ovde ću ostati dok me baš ne smračite (što je poprilično teško). Relativno sam dugo ovde u odnosu na neke korisnike i sviđa mi se ova organizacija. Maksimalna tolerancija, ok admini koji tolerišu ogromne količine bezobrazluka i plejada najrazličitijih psihičkih profila. Sve u svemu meni lepo. support normality
Pozvao si se na jednu temu, a izneo i niz drugih problema.
Slažem se sa tvojim primedbama i mislim da nema druge nego ubeđivati admine da neke stvari treba da se promene.
Pozdrav!
Vlada
:: Ocu dobiti nesto ako ga dostignem?? :: :: Aj resetuj mi broj postova pa da nastavimo debatu :: :: Ostali: Missed the point by a long shot . :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: Jeste li procitali !!! a, u nastavku datum 02.02.2011 :: :: :: :: Ne izvlači odgovore iz naftalina SPAM-eru, nećeš dostići gile-ta(23) ::
Bolje da ostane `vako neg` da nesto promene pa da nam ne odgovara. `Nista ja tu ne bi` dir`o` (sem tih vesti, eto to da kazes bar da se menja, a i realno, pre mi izbacimo temu tako da to i dodje suvisno)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Ok je forum, svidja mi se atmosfera, medjutim, smara me izgled. Previse je mator, nema gomilu opcija koji svaki drugi forum ima.. :: :: Odavno sam prestao da se nadam da ce ovde nesto da se poboljsa, ali dobro... Ide se dalje.. :: :: ::
Itekako treba da se promeni dosta toga, treba gomilu opcija da se doda koji su jako neophodni.
Sta vise, obecano je da ce se ubaciti par novina na forumu, nazalost, jos nema nista od toga.
:: Bolje da ostane `vako neg` da nesto promene pa da nam ne odgovara. `Nista ja tu ne bi` dir`o` (sem tih vesti, eto to da kazes bar da se menja, a i realno, pre mi izbacimo temu tako da to i dodje suvisno :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: Ok je forum, svidja mi se atmosfera, medjutim, smara me izgled. Previse je mator, nema gomilu opcija koji svaki drugi forum ima.. :: :: :: :: Odavno sam prestao da se nadam da ce ovde nesto da se poboljsa, ali dobro... Ide se dalje.. :: :: :: :: :: ::
Ih bre ish... ja stavio onoliko smiley-ja a, ti onako ozbiljno odgovorio.
Inače, ko pregleda stare teme videće da teme ne nestaju, debata je uvek dobrodošla
:: Matori ( hehe) , obrisala/ostala isto mu se vata, bitno da je vidjena :: :: Out :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: Edit :: :: Inace, Ish, ocekuj da ce se tema sama od sebe obrisati ::
LOL !!! A jeste li vi procitali milijardu tema u kojima smo predlagali neka unapredjenja foruma?Taj datum govori o tome kad su admini poslednji put bili ovde na forumu!U medjuvremenu ste verovatno ladili jaja negde po primorju.
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
::Ne izvlači odgovore iz naftalina SPAM-eru, nećeš dostići gile-ta(23)
:: Ih bre ish... ja stavio onoliko smiley-ja a, ti onako ozbiljno odgovorio. :: :: Inače, ko pregleda stare teme videće da teme ne nestaju, debata je uvek dobrodošla
Razumem (i pozdravljam) zabranu VREDJANJA po osnovi rasne...
02.09.2011. 05:56
status: user broj poruka: 10997
nacionalne, verske, polne i političke (partijske, ideološke...) pripadnosti. Druga je stvar, medjutim, zabrana postavljanja TEMA sa sadržajima koji bi se mogli okarakterisati kao politički, religijski... Jer, kako je to primetio (i definisao) jedan VEOMA PAMETAN i OBRAZOVAN čika, čovek je POLITIČKA životinja. JEDINA životinja koja ima RELIGIJSKU svest, jedina koja je svesna RASNIH i NACIONALNIH osobenosti u okviru svoje vrste, JEDINA koja SVESNO upražnjava polno opštenje itd. itd. Ukidanje takvih tema zasigurno bi, ako ništa drugo, ugasilo sekciju Caffe! O čemu da čovek govori, na koje probleme da se žali i od svojih bližnjih da pomoć traži a da pri tome ne dodirne politiku, religiju, seks...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.