Ajde samo nek izadje pravi Bulldozer... Jedva cekam... Eto mene, do kraja 2012 kad ga totalno ispeglaju, nove revizije, ima da Intel kaska za AMD-om. Zivi bili pa videli. :) EDIT: Ozbiljno, malo su zbrljali sad sa tim soketom, kako sad buldozer ide na AM3+ a ovi koji su generacija sa buldozerom idu na skroz drugaciji soket? :P AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
uzeo sam ovaj procesor pre nekih 10 ak dana i mogu reci da je bruka sa plocom koja ima integrisanu 6500D sabija ..morao sam da uzmem komp jer je prethodni crkao i sada imam zver jos samo neku zahtevniju igru da skinem i da pustim da vidm da li gura ili ne.za sada ne preterano zahtevni assasin creed bez frkena max gura
Nije Liano generacija sa Buldozerom. Lianov cpu deo se zasniva na Athlonu 2, a ostalo je drugacije. Liano 2 ce biti zasnovan na Buldozeru.
:: Ajde samo nek izadje pravi Bulldozer... Jedva cekam... Eto mene, do kraja 2012 kad ga totalno ispeglaju, nove revizije, ima da Intel kaska za AMD-om. Zivi bili pa videli. : :: EDIT: Ozbiljno, malo su zbrljali sad sa tim soketom, kako sad buldozer ide na AM3+ a ovi koji su generacija sa buldozerom idu na skroz drugaciji soket? : :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: http://www.guru3d.com/article/amd-a83800-llano-processor-review :: ::
:: Nije Liano generacija sa Buldozerom. Lianov cpu deo se zasniva na Athlonu 2, a ostalo je drugacije. Liano 2 ce biti zasnovan na Buldozeru :: :: :: :: Ajde samo nek izadje pravi Bulldozer... Jedva cekam... Eto mene, do kraja 2012 kad ga totalno ispeglaju, nove revizije, ima da Intel kaska za AMD-om. Zivi bili pa videli. : :: :: EDIT: Ozbiljno, malo su zbrljali sad sa tim soketom, kako sad buldozer ide na AM3+ a ovi koji su generacija sa buldozerom idu na skroz drugaciji soket? : :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: :: :: http://www.guru3d.com/article/amd-a83800-llano-processor-review :: :: ::
jeste arhaicna CPU arhiktetura ,ali je i proverena ,AMD nije hteo da rizikuje.Sto se tice GPU dela bespredmetno je raspravljati ,jer nema konkurenciju u tom delu trzista.Sto se tice Buldozera prica se da ce sa njim da ide Antec Kühler H2O 620 ali samo na 8000 seriju Buldozer.Nesto spremaju sta ce biti videcemo.
:: :: ...u životu nisam imao AMD, gamer-sku karijeru zamenio brakom i više nikad neću kupiti GPU, :: da li uzeti A8-3850... ili sačekati Bagger... ili IB... :: :: :: Not 4 Every1 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.