Mislis? Ja sam nasao neke download podatke, ali ne zalazim u to. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
S cime si ih otvorio `leba ti? Ja to skinuo pre vise od pola sata ali nece..
:: Mislis? Ja sam nasao neke download podatke, ali ne zalazim u to. :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: Lame :: :: :: ::
:: :: S cime si ih otvorio `leba ti :: Ja to skinuo pre vise od pola sata ali nece. :: :: :: Mislis? Ja sam nasao neke download podatke, ali ne zalazim u to. :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: :: :: Lame :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Anonymous: `Hakovali smo sajt NATO-a`
21.07.2011. 21:22
status: user broj poruka: 4641
Necu valjda Adeobe reader-om da otvaram, nisam lud :)
:: +1 za FOXIT :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: :: S cime si ih otvorio `leba ti :: :: Ja to skinuo pre vise od pola sata ali nece. :: :: :: :: :: Mislis? Ja sam nasao neke download podatke, ali ne zalazim u to. :: :: :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Lame :: :: :: :: :: :: :: ::
Ne znam Toothless koje je tvoje misljenje, ali pretpostavljam da ne verujes cim se sprdas malo. Ili? Ja verujem, koliko i sta sve su hakovali do sad, verujem. Onako potajno dok su radili jednu stvar, onako na sva vrata, ovo im je tacka na i. Nisam citao, da li se NATO javlja povodom ovoga... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Ma ne sprdam se sa time, nego mi je ovo sa Enterprajzom mnogo zanimljivije. :) Ako su ih ishakovali, i treba da postoji neko ko će da ih jebe, a da pritom bude `nevidljiv` više od njihovih stealth aviona.Nadam se da će sve objaviti...
:: Ne znam Toothless koje je tvoje misljenje, ali pretpostavljam da ne verujes cim se sprdas malo. Ili? :: Ja verujem, koliko i sta sve su hakovali do sad, verujem. Onako potajno dok su radili jednu stvar, onako na sva vrata, ovo im je tacka na i. Nisam citao, da li se NATO javlja povodom ovoga.. :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: ::
Evo link koji direktno vodi na Natov unix server. Kad kliknete malo sacekate dok se ne pojavi konzola. U konzoli mozete da kucate komande za pristup americkim satelitima cije su kamere usmerene na havajske nudisticke plaze.......
To što se kurobecaju na sva usta, to samo pokazuje da su Srbi u pitanju.Mora Srbin da se hvali, da komšiji krava bude k`o čivava.Džabe što je je.o i Megan Fox, ako ne može nikome da se pohvali. :)
:: :: Kad nesto krades,to radis u tisini :: Reklamiraju se budale :: Zamisli pljackase Banke da objave na nekom sajtu da su orobili banku i postave slike :: :: Zato je LAME.
ali ja prvi koji nisam srbin, bi im se posmevao u javnosti da sam to uradio... Tako da... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Virus Stuxnet,su napravili hakeri. To su baje koje rade u tisini i zaustavili su Iranski nuklearni program za narednih 50 godina. To su baje koje su nasle u Simensovom cipu bag a on kontrolise hladjenje postrojenja.....
Eeeeee To su HAKERI a ne ova boranija sto obara sajtove i peca informacije koje su namerno tu stavlljene.
Stuxnet jesu naparavili hakeri ali hakeri koji rade za Mosad, a ne neki `slobodnjaci`...
:: Virus Stuxnet,su napravili hakeri :: To su baje koje rade u tisini i zaustavili su Iranski nuklearni program za narednih 50 godina :: To su baje koje su nasle u Simensovom cipu bag a on kontrolise hladjenje postrojenja.... :: :: Eeeeee To su HAKERI a ne ova boranija sto obara sajtove i peca informacije koje su namerno tu stavlljene.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.