Nadam se da mi nece Scyter zameriti sto mu upadam u rutinu... http://goo.gl/Eo5ST Lepo sredjeno, skoro je isto jedan lik imao na slican nacin sredjeno. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Tolike pare dao za komponente pa mu nije ostalo para za odgovarajuce kuciste...pa sad tu nesto pametuje... ubice ga zena kad vidi da je masakrirao radni stol .) Sledece na redu je fotelja .)
kolko bi se ja igrao sa ovakvom makinom..el ste videli kako mu izgleda kriza 2 auuuuuuuuuuuuuuuuu kupi mi majko ovakav pc ...6000 hw + 3000 soma ladjenje +2000 kablovi i ostalo...pa da prodam ovaj moj pijani bubreg mogu samo monitor da kupim....
Odrađeno sa stilom, čovek je posvetio dosta vremena samom eksterijeru, obratio posebnu pažnju na detalje. Većina nas posmatra njegov hobi kroz prizmu kritike i razmišlja šta bi uradili sa tim budžetom, koji je on namenio za PC. U životu se prvo sređuju egzistencijalna/porodična pitanja, zatim dolaze na red ostale stvari i na kraju entuzijazam. Kako smo mi uglavnom uskraćeni/ograničeni za ova prva pitanja, samim tim nam ovakve slike izgledaju kao iz bajke.
Ja da imam te pare uložio bi ih u budućnost Srbije. Kupio bi dvae`s kila eksploziva i na sledećem samitu NATO-a u beogradu ušetao i teleportovao sve u kurac pičke materine.
O jednom trošku bi pobio njihova govna, naša govna i osigurao bi da Srbija nikad ne uđe u NATO ili evropsku uniju, defakto bi zadužio buduće generacije. Takođe, pre samog čina bi prešao u islam tako da bi dobio i onih 72 device. ...a ona zgrada u kojoj se sastaju je ionako ružna pa bi dao i našim mladim arhitektama priliku da načine nešto bolje.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Pazi, moguce da te kontaktiraju zainteresovani .) Mene vishe brine shta ispadne kad se izmeshaju njihova i naša govna ???
:: Ja da imam te pare uložio bi ih u budućnost Srbije. Kupio bi dvae`s kila eksploziva i na sledećem samitu NATO-a u beogradu ušetao i teleportovao sve u kurac pičke materine :: :: O jednom trošku bi pobio njihova govna, naša govna i osigurao bi da Srbija nikad ne uđe u NATO ili evropsku uniju, defakto bi zadužio buduće generacije. Takođe, pre samog čina bi prešao u islam tako da bi dobio i onih 72 device :: ...a ona zgrada u kojoj se sastaju je ionako ružna pa bi dao i našim mladim arhitektama priliku da načine nešto bolje :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
:: Dobiješ govna svetska - a naša :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Pazi, moguce da te kontaktiraju zainteresovani . :: :: Mene vishe brine shta ispadne kad se izmeshaju njihova i naša govna ?? :: :: :: :: ::
Ako bi Raicu ti to izveo,a imas dece ja bi ih uzeo hranio i skolovao kao moju,a tebi bi digao spomenik na sred tih rusevina koje bi nastale.... Da si ti nama ziv i zdrav,a ako se kandidujes glasacu te,samo ovu bagru u poziciji/opoziciji da ne gledam....
A da odmoriš malo? A? Lezi, iskuliraj. Sutra će biti sunčan dan. Prošetaš malo kejom, zaboraviš na ružne misli, zaboraviš na forum, opustiš se i kupiš Asus Mars II, košta manje nego 20 kg exploziva, a i više će ti koristiti, nego imaginarni scenario koji si nametnuo kao opciju za sopstveno spasenje/spasenje Srbije! Jer zašto bi se žrtvovao za Srbiju na opisan način, kad ćeš da pobegneš u islam? Srbija je pravoslavna zemlja i uvek će biti, a u pravoslavlju ne važi ono što i u islamu vezano za samospašenje(nije pitanje dela, već duše). Možda da obratiš pažnju pre nego se baciš pod voz
:: Ja da imam te pare uložio bi ih u budućnost Srbije. Kupio bi dvae`s kila eksploziva i na sledećem samitu NATO-a u beogradu ušetao i teleportovao sve u kurac pičke materine :: :: O jednom trošku bi pobio njihova govna, naša govna i osigurao bi da Srbija nikad ne uđe u NATO ili evropsku uniju, defakto bi zadužio buduće generacije. Takođe, pre samog čina bi prešao u islam tako da bi dobio i onih 72 device :: ...a ona zgrada u kojoj se sastaju je ionako ružna pa bi dao i našim mladim arhitektama priliku da načine nešto bolje :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Ako ako..Ko ima pare za ovo siguran sam da se ne trza da li ce sutra imati da jede :) Da imam te pare i tako razvijen biznis ,ko zna mozda.Meni je to daleko pa ne mogu da se postavim na njegovo mesto inace masina je san snova! E a ja mislio da sam neki entuzijast.Sta sve ljudi imaju pa to je strasno. Alal vera .)
Mogao je radijator da stavi kod komsije ili u drugu drzavu x)
Perverzno i zanimljivo kad ovo mozes da priustis sebi. Definitivno bih potrosio novac na nesto drugo, tipa Hi-fi, mada raicev predlog je jednako dobar x) __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Markiša, ako dođe do najgoreg računam na tebe i hvala... nemoj samo da spomenik bude na mestu s mnogo golubova.
Hehe, nadam se da nema udbaša koji svraćaju ovde, skleptaće me kolko sutra za ovakve priče.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: A da odmoriš malo? A? Lezi, iskuliraj. Sutra će biti sunčan dan. Prošetaš malo kejom, zaboraviš na ružne misli, zaboraviš na forum, opustiš se i kupiš Asus Mars II, košta manje nego 20 kg exploziva, a i više će ti koristiti, nego imaginarni scenario koji si nametnuo kao opciju za sopstveno spasenje/spasenje Srbije! Jer zašto bi se žrtvovao za Srbiju na opisan način, kad ćeš da pobegneš u islam? Srbija je pravoslavna zemlja i uvek će biti, a u pravoslavlju ne važi ono što i u islamu vezano za samospašenje(nije pitanje dela, već duše). Možda da obratiš pažnju pre nego se baciš pod voz :: :: CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6 ::
Jel skontao neko pesak na slikama? Sta ce mu pesak? Jel to u stolu pesak ili sam nesto pobrkao? AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
I sad ne kontam, ispod stola, ili ispod sobe ili? Gledam onaj video... Ne mogu da ga skontam? AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Nisam video kako grade kuce ameri... Prvo sam pomislio da je to ispod stola, pa da je u stolu, pa da je ispod kuce... Covece, stvarno se ovaj lik potrudio. Pravi zaludjenik! Pretekao je i SkyFire-a! AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Haha, to je pesak ispod kuce, valjda si video kako grade kuci u Americi recimo... :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.