Sve te fu*k*up-e, to jest gubitke koji proizilaze iz njih, oni posle naplate, ili BI naplatili kroz cenu čipova - krajnjim kupcima. Da nije AMD-a.
Ali to fanboy-retarde ne sprečava da uvek kenjaju po AMD-u, i da SEKU GRANU NA KOJOJ SEDE... I što je najluđe od svega... DA BAR DOBIJAJU NEKE PARE OD NEVIDIJE za to kenjanje, nego to rade o sopstvenom trošku. :(
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Kakav je bre ovo levi sajt... ko će još ovima da poveruje.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Re: Nvidija opet u istim problemima, Kepler odlozen
09.07.2011. 16:46
status: user broj poruka: 4537
Kad Nvidia i Intel budu u finansijskim problemima tada ova boranija nece postojati.......... Oni mogu da propadnu samo ako se neka nova civilizacija spusti na planetu zemlju pa donese novu tehnologiju....
@Toothless & Vlada: iza ovoga se verovatno krije neko iz ObradoveNam
09.07.2011. 18:31
status: user broj poruka: 10997
druzine (ako ne on, glavom).
No, bilo kako mu drago, sustina clanka je u sledecem:
`...Meanwhile, AMD will follow its original schedule and enter the 28nm era in the first half of 2012...`
Trebalo je, dakle, pokazati kako NV nece BAS TAKO MNOGO PRE Deke da predje na 28nm... Jako zabole sve one koji znaju sta je kvalitet i koji vec uveliko `trose` KVALITETNE karte...
Ne bih ulazio u tvoju paranoju ,ali imas admina pa pitaj,ako mislis da je neciji klon.
Sto se tice kvaliteta slozio bih se tobom to najbolje znaju ljudi koji kupe Apple Macpro sa 12 jezgara i Radeon grafikom koji kosta 5000 dolara. i sto je nesto najskuplje u Apple ponudi.
Divno! I veoma pohvalno za Deku: barem 0.5% vlasnika kompjutera
09.07.2011. 19:54
ima Radeon kartu! Citavih 500... promila!
A nije ni cudo sto se upravo taj segment hvali Radeon-om - Apple-ov uredjaj podrazumeva i 24-casovnu tehnicku podrsku svojim kupcima (vernicima). Telefoni se usijajvaju: `zasto mi ne radi ovo, zasto ne radi ono`/// `zasto mi se komp gasi cim pokrenem tu-i-tu igru ili drugu graficku aplikaciju`... )...
Re: Divno! I veoma pohvalno za Deku: barem 0.5% vlasnika kompjutera
09.07.2011. 19:58
status: user broj poruka: 7720
U pravu je Dautovic tebe su stvarno mucili kad si bio mali .p
:: ima Radeon kartu! Citavih 500... promila :: :: A nije ni cudo sto se upravo taj segment hvali Radeon-om - Apple-ov uredjaj podrazumeva i 24-casovnu tehnicku podrsku svojim kupcima (vernicima). Telefoni se usijajvaju: `zasto mi ne radi ovo, zasto ne radi ono`/// `zasto mi se komp gasi cim pokrenem tu-i-tu igru ili drugu graficku aplikaciju`... ).. :: :: ::
Pazi s njim ne moze ni lepo a ni da ga tovaris - s budalom ne moze lepo, a da ga tovaris ne vredi jer to voli,naj*bes mu se majkice mile njemu jos super pali se na to...silji ga na ovaj forum kad ga ljudi tovare.
A da mu pokusas lepo nesto objasniti kao Lepom Saletu ne vredi, jer on ko ni Sale ne moze skapirati koliko je umnobolno to sto radi i koliki je `noulajfer` jednostvno nema mu pomoci.
batali budalu i to je to, samo vidim da su se on i Lepi Sale nesto slizali bice cupavo kad se takva dva degenerika udruze i krenu da kite kucista sa lampicama i da mere `cije je bolje`
Re: U pravu si Vlado: to keva vise ne radja. Evo, ovoga S. Dautovica
09.07.2011. 22:33
status: user broj poruka: 2855
Za`eban si igrac skroz, jos da reci takvog `noulajfera` i dezurnog imbecila na forumu imaju tezinu...
Mrtva trka ti Lepi Sale, samo ne znam kako ste se to sprijateljili kad ste konkurencija, to nesto ko nasi politicari, vi se borite za titulu ko je veci debil i koga ce vise da napuse na forumu dok se oni bore za vlast i koce da vise da ukrade, a zajednicko vam je kad prodje frka(izbori) slizete se jer ste na istoj talasnoj duzini.
Ako nije problem `uploudujte` neke slike kad budes isao kod Saleta da vidis jelku za Kinesku Novu godinu - onako blejite za kompom obasjani lamapicama nasmejani i jedete coko-plazmu
frekfencija
:: zamalo pa da rodi... Ali doslo je do spontanog odbacivanja `ploda`... E sad, kako je nedoneseni preziveo, to je vec pitanje za ginekologe.. :: :: ::
Re: Re: U pravu si Vlado: to keva vise ne radja. Evo, ovoga S. Dautovica
09.07.2011. 22:54
status: user broj poruka: 7720
Decko je u specijalnim jedinicama .................On je valjda u tom sado mazo fazonu. Na tastaturi nema hrabrijeg od njega ,uzivo beste noge moje. On cita sve postove na forumu od pre 5 godina ............
:: Za`eban si igrac skroz, jos da reci takvog `noulajfera` i dezurnog imbecila na forumu imaju tezinu.. :: :: Mrtva trka ti Lepi Sale, samo ne znam kako ste se to sprijateljili kad ste konkurencija, to nesto ko nasi politicari, vi se borite za titulu ko je veci debil i koga ce vise da napuse na forumu dok se oni bore za vlast i koce da vise da ukrade, a zajednicko vam je kad prodje frka(izbori) slizete se jer ste na istoj talasnoj duzini :: :: Ako nije problem `uploudujte` neke slike kad budes isao kod Saleta da vidis jelku za Kinesku Novu godinu - onako blejite za kompom obasjani lamapicama nasmejani i jedete coko-plazm :: :: :: frekfencij :: :: :: zamalo pa da rodi... Ali doslo je do spontanog odbacivanja `ploda`... E sad, kako je nedoneseni preziveo, to je vec pitanje za ginekologe.. :: :: :: :: :: ::
Malo si se, kanda, zayebunio, ObradeNam: ako sam JA u...
10.07.2011. 00:55
specijalnim jedinicama, onda bi trebalo da TVOJE noge beze, jer im preti poseravanje od strane crvene guzice...
Znam da te AMD placa u CAN$, ali to te ne oslobadja od obaveze da SMISLENO pises koristeci srpski jezik... - - - - - - - - CrvenkaPice - u neprestanoj konfuzniji (`ne razumem, rekao si da imas ATi-jevu kartu`, `pa da, to sam hteo da kazem, ATi, ovaj...AMD..aaaa, hhhm, pa nema veze, vazno je da je PCIe slot popunjen...`. `cekaj, ti ono bese imao dvojezgarni CPU?`, `ma ne, to je jednoipo jezgarni kome je moguce otkljucati jos 2 lesnikova jezgra`, `kako? kljucem za otvaranje konzervi?`, `neee, kljucem Baneta Sekulica`,`a cujem da i grafitna olovka pomaze`,`e, za to moras da konsultujes Vodos-a, on je nedavno utvrdio da valja upotrebiti Rotring-ov rapidograf`...
Ma mislim na celu atmosferu koja vlada ovom temom. Vest je bila da envidija ima probleme na 28nm, AMD ide regularno a vi ste se dohvatili samo što se ne pobijete. Mislim, zabavno je to, ali nema neku poentu. Ili sam samo nov pa još nisam provalio da ovde vlada takva kultura diskusije.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.