Sto je babi milo to joj se i snilo. Sony,ima svoj standard i NIKADA nece odstupiti od njega,to vazi i za Xbox. Te gluposti ne zasluzuju neku dalju polemiku.
Pa onda odlomak: `Nvidia`s project Denver was confirmed to be in a `next-gen console`. Since Sony has a good relationship with Nvidia I`m 99% sure it will be Sony.?`
`...PS4 will most likely be an all Nvidia machine?`
Re: Od tebe je, medolino moj, pismeniji cak i Medved Jogi - i on je...
08.07.2011. 21:17
status: user broj poruka: 2855
Tebe mora da su silovali i mucili u ranom detinjstvu, mozak ne moze da ima toliki oblik degeneracije prirodno...
Strasne stvari...
:: naucio upotrebu znaka pitanja (`?`). `Dragi izletnici, ima li sendvica za mene? :: Ili ti se `omaklo` (ah, lizao si prste posle posete pcelama!) : :: :: Evo, duso medena, ali sa znakom pitanja kao posledicom moje intervencije (`?`) :: :: http://goo.gl/2T8h :: :: Pa onda odlomak :: `Nvidia`s project Denver was confirmed to be in a `next-gen console`. Since Sony has a good relationship with Nvidia I`m 99% sure it will be Sony.?` :: :: `...PS4 will most likely be an all Nvidia machine? :: ::
Uznemiravas mirno popodne zelenih... Udaras na jedini njihov bastion vrednosti u ovom svetu posto sami nisu sposobni da stvore bilo kakav... Low, Low, Low...XD
Kod Nintendo sa touchscreen dzojstikom 2012 i nema dileme
08.07.2011. 22:56
status: user broj poruka: 7720
(imace ziroskop,brzinomer,zvucnike i mikrofon)potvrdjeno je od AMD-a da vec prave za njih grafike na bazi R700.Prethodna konzola je takodje koristila Radeon Holywood GPU. Uvek su imali najjaci dzojstik.
Navodno se SONY lomi izmedju APU na bazi Buldozera i IBM cell CPU ?. Od tih konzola SONY je jedini i imao Nvidia grafiku koliko ja znam.Takodje su bile vesti da je SONY imao dosta primedbi u smislu kostanja te Nvidia grafike.Cena te grafike je uticala da SONY PS3 bude skup. Zadnji MS Xbox je imao Radeon i vec navedeni Nintendo WII takodje Radeon. Tako da ovo ne bi bilo iznenadjenje. http://www.hardwarecanucks.com/news/cpu/nintendo%E2%80%99s-new-wii-u-console-powered-by-amd-radeon/
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.