Ne dolazi u obzir ja sam vam rekao treba pogledati koja je to arhitektura valjda 2xMSI referentni bi dobio za uzvrat. Posto bi za ARES mogao dobiti 2x5870 bilo koju ako se nedaj boze nesto desi karti a pri takvoj politici njima na slobodnu volju je da izazovu da se kqarti nesto desi tj skupe i otkupe 3-4 neispravne koje setaju od kupca do kupca koji daju pare a ne bi za ono sto dobiju posle kada provale da ne valja. Ako im prodavnica ne izadje u susret ugasili su. Posto dobavljac nema taj odsek koji vraca pare i koji daje u zamenu t5voj izbor uz doplatu ili ne. Samo onaj koji uzima a vrata pored je odsek koji izracunava sta njima odgovara u slucaju reklamacije. Zato da gazdu ne bi sacekao manjak neki ili prijava sefovi kazu ovima ispod sebe ajde sada lepo vi to nadoknadite sta ste zabrljali i dali ljudima tako da budu zadovoljni a onda ovi pre nadoknade sta kupcima odgovara i sta je nnormalno dolaze na forume da su bune kako ne bi dali nista i da savetuju i pricaju da bi uzeli AUDI kada ne bi valjao Mercedes koji su platili. Da li cete naci ispravno ili platiti iz dzepa vaseg nebitno ali ljudi treba da dobij usta su platili tako im kazu sefovi. Takve je situacija, ali bukvalno takva. Ako vam prodavnica ne izadje u susret a tui zavisi od proidavaca kakvi su ljudi mozete gadno proci. Mislim gadno, za vas lose a lose i za drzavu koja uzima porez.
U stvarnosti vrlo male su sanse da dodje do reklamacije da se posluje normalno ali pri sadasnjoj kazem politici gde se gleda arhitektura karte a cene variraju 150e za istu arhitekturu sasvim odgovara da se montira reklamacija i onda dobavljac srecan Evo odmah jedan lep GIGABYTE umesto ASUS-a. E sada ja nisam pitao da li je to bas arhitektura pa za ATI 5870 Matrix dobijas bilo koji Cypress ili ti daju bilo koju serije 5870. Posto ne bi me cudilo da kazu bilo koji Cypress pa bude i 5850.
Bas me zanima cena karte cisto onako. Oko 800e pretpostavljam.
??? O cemu ti to? Nista nisam razumeo.Najozbiljnije.Pojasni ako mozes.
:: Ne dolazi u obzir ja sam vam rekao treba pogledati koja je to arhitektura valjda 2xMSI referentni bi dobio za uzvrat. Posto bi za ARES mogao dobiti 2x5870 bilo koju ako se nedaj boze nesto desi karti a pri takvoj politici njima na slobodnu volju je da izazovu da se kqarti nesto desi tj skupe i otkupe 3-4 neispravne koje setaju od kupca do kupca koji daju pare a ne bi za ono sto dobiju posle kada provale da ne valja. Ako im prodavnica ne izadje u susret ugasili su. Posto dobavljac nema taj odsek koji vraca pare i koji daje u zamenu t5voj izbor uz doplatu ili ne. Samo onaj koji uzima a vrata pored je odsek koji izracunava sta njima odgovara u slucaju reklamacije :: Zato da gazdu ne bi sacekao manjak neki ili prijava sefovi kazu ovima ispod sebe ajde sada lepo vi to nadoknadite sta ste zabrljali i dali ljudima tako da budu zadovoljni a onda ovi pre nadoknade sta kupcima odgovara i sta je nnormalno dolaze na forume da su bune kako ne bi dali nista i da savetuju i pricaju da bi uzeli AUDI kada ne bi valjao Mercedes koji su platili :: Da li cete naci ispravno ili platiti iz dzepa vaseg nebitno ali ljudi treba da dobij usta su platili tako im kazu sefovi. Takve je situacija, ali bukvalno takva. Ako vam prodavnica ne izadje u susret a tui zavisi od proidavaca kakvi su ljudi mozete gadno proci. Mislim gadno, za vas lose a lose i za drzavu koja uzima porez. ::
Pazi sta se desava. Sada cu najasnije sto mogu. Covek kupi jednu kartu serije 6950 i ona se pokvari i pri reklamaciji dobavljac nije ovlascen da vraca pare nego da ti da kartu iste arhitekture. E sada da li vi znate sta spada sve tu. Pa recimo imate pare i idete gradom i vidite neki ASUS model i kazete ne treba mi ova karta ali ajde kupicu je zato sto je ASUS recimo. Nedaj boze pokvari se i vi dobijete ono sto nikada ne bi platili, sto nikada ne bi kupili. Mislim to pokusaju da vam daju. E sada ako to prodje jednom, drugi, treci put i oni svaki put zarade po 30-40e jer vam daju GIGABYTE, MSI i ostale za neispravan ASUS, ko vama garantuje da nece otkupiti najskuplju verziju ili naci poluispravnu i to vam prodati posto kada uzmu pare vracanja nema mozes da biras sta ima dostupno od te iste arhitekture a nekada i da ne biras jer uvek mogu da kazu nemamo, nece ni stizatio. Toi je sto je. Da li znate sta znaci ista arhitektura i koji je tu raspon cena sve. GIGABYTU je nabvna jeftinija najmanje 20%. Pa koliko ima takvih slucajeva. Veoma dobar i lukav nacin da se zaradi koji nije izmisljen ovde nego se ponavljalo u svetu dok nisu provalili i postalo kaznjivo pa tako kupac ima pre pravo da mu nesto neodgovara nego dobbavljac. Posto je prodavnica najcesce samo posrednik i uzima procenat. A usput nekada i branjeno ovde od ljudi koji kazu da bi uzeli AUDI ako plate Mercedes. Oni se zezaju ali njihovo zezanje je na racun toga da ja treba da prihvatim tako nesto.
Evo ga primer ASUS ARES koji je kostao kao 4 ATI5870 bolje verzije a po performansama je kao dve. Hocete dobiti 4 karte ako se njemu nesto desi. Ne kazace to je kao dve ATI 5870 i natezace vas oko modela. Posto nemaju sluzbu za vracanje para. To se desavalo svuda u svetu. To je samo nacin da te nateraju da uzmes nesto sto ne bi. Jer ako su uspeli da izdejstvuju da nemaju sluzbu za vracanje para, apsolutno moigu da sebi stvaraju prostor zasta gopd zele GIGABYTE za ASUS, jeftiniji za skuplji, evro se promeni, koristio si par meseci, cene se promenile. Kako im odgovara. Moze apsolutno da stoji 1 primerak karte koji ce da menja 5 vlasnika. A oni da dele u zamenu ono zasta ne bi ni pomislio da das pare mesec dana pre toga. Kada bi ja kupio GIGABYTE 6970 referentni. Molim vas??? A mogao sam da ga uzmem i dodjem ovde i vicem ja sto su divni i dobri brzo se sve reseli imam ispravnu kartu do 80C. A onaj tamo 30% sebi u dzep, od mene samo. U stvari ne 30% ali 3800 din samo na meni, za dobar dan, a neko bi bio srecan nafilovan razmisljanjem kvislinga opdavde koji vicu toi je isto to je isto. Pa takvih 10 da obrade to je tacno ta 6970 sto dobiju dzabe.
I svi zadovoljni, ja jer sam skrenuo pa ubedjen da je GA kao ASUS prodavac jer me se kurtalisao, dobavljac jer je uzeo 3800 koliko je jeftiniji GIGABYTE, forumas jer broji jos koliko takvih pa njemu sleduje karta. Ja nisam fan boy nego dobar decko, i svi srecni. NEMOZEEEEEEEEE!!! IZVALA JE PALA A BILO I VREMEEEEE!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.