Evo ovako idu stvari, ovo je moja prva tema i imam problem sa kompom.Skinuo sam neki secjutiti i nije bio doktor ne znam zbog cega jer sam imao nod koji nije bio apdejtovan.(mrzime da pisem na eng).i sada taj doctor sta li je :) non-stop me obavestava da imam viruse i da ih izbrisem. Ali ne mogu jer trazi da se kupi prog. Ali nije tu problem. Problem je u tome sto ne mogu da izbrisem instalaciju top je****g programa. Ubacio sam i neki avast 4 koji takodje ne moze da se obrise. Pokusavao sam sa sistem restore ali nece, a win radim tek za 3 do 4 meseca. POMOC!!
To što si instalirao je spyware i njemu antivirus ne može bog zna šta, pogotovo što si mu ti dozvolio da se instalira. To jes, sam si pozvao vampira da ti uđe u kuću.
Samo preskeniraš odgovarajućim programom i to je to. Za lakše slučajeve Malwarebytes Antimalware, za teže Spyware Doctor.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Sad da krenem da te rostiljam za doktore i druge ubice sistema necu, ali ubuduce nista od tih ``friendly`` varijanti ne turaj na sistem!
Ako neznas da dignes safe mod(F12 na boot-u), resetuj sistem i kad ti pokaze logon screan restartuj ga ponovo, tada ces dobiti opciju Start windows normaly ili start safe mod.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: To što si instalirao je spyware i njemu antivirus ne može bog zna šta, pogotovo što si mu ti dozvolio da se instalira :: To jes, sam si pozvao vampira da ti uđe u kuću :: :: Samo preskeniraš odgovarajućim programom i to je to. Za lakše slučajeve Malwarebytes Antimalware, za teže Spyware Doctor :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Drugar je imao slican problem, najgore od svega je to sto ti klikces gde god stignes po internetu, kada trepce pop up i kaze imas viruse nasli smo ti , to nije stvarno , dakle nisi morao da skines i instaliras to sranje jer je to prevara, sada te navlace da kupis to sranje koje ne radi nista ,ali ne boj se nemas stvarno viruse.
Ja sam takav slican problem drugaru resio brisanjem tog sranja iz registry baze , jer nikako drugacije nije moglo, nema nista u control panelu , niti je na listi za instal-uninstal programs. takodje nema nista ni u msconfig-start up.
Dakle nadji tacan naziv tog sranja kojeg si skinuo pa kucaj na google-u how to remove `naziv sranja` i prati korake , idi na resenje koje predlaze brisanje iz registry base to radi 100%.
I ne klikci na svetlece reklame za lutrije na kojima si pobedio (a nikad nisi ni igrao) ili antiviruse koji su ti vec skenirali komp i nasli sve i svasta nisi 1 000 000 posetilac nekog sajta i neces dobiti nagradu. i slicno...
Vrlo je moguce da ne uspes ni da skeniras tako vec moras! da skines hard i skeniras na nekom drugom kompu , poenta je drugi operativni sistem drugi win,ili ako imas hirens noviji pokreni malwarebytes... Inace ako je zarazen sistem aktivan i on je aktivan zato mora na drugom , najjaci hirens boot , svi trebaju da imadu :)
Pa svaki ima neki programchic odvojen koji ga brise otprilike. Ako znas kako se zove pronadjes na netu sta ce da mu dodje glave. Cesto ti programi tipa Spyware doctor ili Malware i ne otkriju a ne da izbrisu lepo. Nekada ne mogu ni da zaustave dalji ulaz.
Najcesce se sklanjam sa strane gde je tako nesto ili ne otvaram nista sta god da pise na njemu.
svetlece reklame za lutrije na kojima si pobedio (a nikad nisi ni igrao) ili antiviruse koji su ti vec skenirali komp i nasli sve i svasta nisi 1 000 000 posetilac nekog sajta i neces dobiti nagradu.
:: Pa svaki ima neki programchic odvojen koji ga brise otprilike. Ako znas kako se zove pronadjes na netu sta ce da mu dodje glave. Cesto ti programi tipa Spyware doctor ili Malware i ne otkriju a ne da izbrisu lepo. Nekada ne mogu ni da zaustave dalji ulaz. :: :: Najcesce se sklanjam sa strane gde je tako nesto ili ne otvaram nista sta god da pise na njemu. :: :: ASUS-CORSAIR-LOGITEC :: ::
Prva opcija SYSTEM RESTORE Druga, udji u SAFE MODE pa ga obrisi odatle, nakon toga instaliraj adekvatan anti-virus i skeniraj ceo komp, normalno iz windows-s to moras da radis..
:: :: Evo ovako idu stvari, ovo je moja prva tema i imam problem sa kompom.Skinuo sam neki secjutiti i nije bio doktor ne znam zbog cega jer sam imao nod koji nije bio apdejtovan.(mrzime da pisem na eng).i sada taj doctor sta li je :) non-stop me obavestava da imam viruse i da ih izbrisem. Ali ne mogu jer trazi da se kupi prog. Ali nije tu problem. Problem je u tome sto ne mogu da izbrisem instalaciju top je****g programa. Ubacio sam i neki avast 4 koji takodje ne moze da se obrise. Pokusavao sam sa sistem restore ali nece, a win radim tek za 3 do 4 meseca. POMOC!!
Pogotovu te sto ti skeniraju komp i kazu da imas 15 opasnih stvari unutra. To za lutrije i nagradna putovanja i za ostale dobitke razno razne treba bas debil da budes da bi naseo.
Nazalost neki ne mogu da se obrisu sa sistem restore a neki ni sa novim sistemom. Najbolje je to da se iscisti i posle nekih i mora reinstalacija sistema jer poubijaju vazne sistemske fajlove tj moras da ih brises ili anti ih brise.
Ja bi naseo ako bi pisalo ovako CIA je pratila vase kativnosti i dobili ste nagradu besplatno porudzbinu kompa do 5.000$. E tu bi naseo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.