E pa ovako do sada sam hvala k*rcu imao krs problema sa kompom,za svaki sam se obratio forumasima i vrlo jasno i brzo dobijao odgovor za iste. Moram reci da sam za 90% odgovora zahvalan nasem duhovitom RAICU nema problema za koji nije pomogao ili bar pokusao!
Mislim da bi neki ljudi ovde pre svega RAIC trebali da dobiju neki veci level ili admina jer to zasluzuju!
Hvala Raic majstore! Necu ni da pomislim da si riknuo kakav bi text bio! sahala ne dao bog :)
On je jedini normalan, mi svi dolazimo posle njega...
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve i jedna razlicita! :)
:: Evo suza mi suzu... šmrc... sustiže. Još kad je pomenuta domaća rasplakah se ko kosovka devojka.. :: :: Nego, Ish... ne reče ti nama ko je taj jedan normalan na koga svi mi doalzimo :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Smatrajuci rakiju performance enhancement drug je isto kao raditi hemoterapiju jer vam je dosadilo da brijete glavu.
@Raic: Od celog tog pira na Kosovu polju ja verujem da si ti samo krcag zapazio, a da je ljepotica nosila u njemu ono sto ti mislis, sada bi u istoriji imali pun Q pijandura a ne mrtvih junaka :)))
:: Smatrajuci rakiju performance enhancement drug je isto kao raditi hemoterapiju jer vam je dosadilo da brijete glavu :: :: :: @Raic: Od celog tog pira na Kosovu polju ja verujem da si ti samo krcag zapazio, a da je ljepotica nosila u njemu ono sto ti mislis, sada bi u istoriji imali pun Q pijandura a ne mrtvih junaka :)) :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Raić je često dopingovan, i to je objašnjenje njegovog uspeha :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlad :: :: :: ::
Taman posla da sam pomislio. Da je ljepotica išla okolo s punim krčagom onog čega bi mi bilo milo da je bio pun - tamo niko ne bi ni umro.
... osim turaka, oni to i ne begenišu nešto, jebemliga zašto.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: @Raic: Od celog tog pira na Kosovu polju ja verujem da si ti samo krcag zapazio, a da je ljepotica nosila u njemu ono sto ti mislis, sada bi u istoriji imali pun Q pijandura a ne mrtvih junaka :)) ::
Po meni bi prvi to bio bax2003, pa onda Skyfire (malo neki put ume da se glupira ali je dobar k`o lebac), Raic i Ish naravno (Božić i Badnji dan) a Daumu bih dao odrešene ruke da može da deli banove. Da bude manje wlada i onih koje neću spominjatu. Mislim da bi mu uloga sasvim lepo legla.
Raic, i svi ostali navedeni bi mogli da budu aDmini, ali su Misa i Zeljko AMINI, kao sto si ti napisao. :)
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: Po meni bi prvi to bio bax2003, pa onda Skyfire (malo neki put ume da se glupira ali je dobar k`o lebac), Raic i Ish naravno (Božić i Badnji dan) a Daumu bih dao odrešene ruke da može da deli banove. Da bude manje wlada i onih koje neću spominjatu. Mislim da bi mu uloga sasvim lepo legla.
:: Po meni bi prvi to bio bax2003, pa onda Skyfire (malo neki put ume da se glupira ali je dobar k`o lebac), Raic i Ish naravno (Božić i Badnji dan) a Daumu bih dao odrešene ruke da može da deli banove. Da bude manje wlada i onih koje neću spominjatu. Mislim da bi mu uloga sasvim lepo legla.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Hehehe, Dauma, za Sv.Iliju, ovo mi se sviđa!! :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: Po meni bi prvi to bio bax2003, pa onda Skyfire (malo neki put ume da se glupira ali je dobar k`o lebac), Raic i Ish naravno (Božić i Badnji dan) a Daumu bih dao odrešene ruke da može da deli banove. Da bude manje wlada i onih koje neću spominjatu. Mislim da bi mu uloga sasvim lepo legla.
Sta ti je manipulisanje masom usled masovne hipnoze. Poceo kao spamer a zavrsio kao heroj. :D Raic je definitivno zauzeo mesto naseg dragog kolege Baxa ( koji se penzionisao) posto im je taktika postovanja i timinga apsolutno ista .
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Sta ti je manipulisanje masom usled masovne hipnoze :: Poceo kao spamer a zavrsio kao heroj. : :: Raic je definitivno zauzeo mesto naseg dragog kolege Baxa ( koji se penzionisao) posto im je taktika postovanja i timinga apsolutno ista :: :: Patetika,komedija ili tragedija,odlucite sami :: :: P.S.Ja sam da mu se digne spomenik sa posvetom : :: :: AMDizacija :: :: :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: @Ishmerish :: Ebem li ga,sta god da kazes moram se sloziti sa tobom jer se u radzu ne razumem : :: OF :: Peca li se?Sta kaze Landov :: :: AMDizacija :: :: :: ::
Ah da..Nesto sam u letu procitao da si se bacio na misicanu.. Hehe.Majstore dodji ovde da idemo na pecanje i da treniramo zajedno .) P.S.Od hemije rastu dlake :)
AMDizacija
:: Naucicemo te nema frke :)) :: :: Sad trenutno vise plivam(workout) negoli sto pecam, bucko se malko primirio a da me ozderes ako znam zasto : :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: @Ishmerish :: :: Ebem li ga,sta god da kazes moram se sloziti sa tobom jer se u radzu ne razumem : :: :: OF :: :: Peca li se?Sta kaze Landov :: :: :: :: AMDizacija :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.