Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Corsair Carbide Series 400R & 500R
STRANA 1 OD 1
Mortificat Corsair Carbide Series 400R & 500R 02.06.2011. 00:37 T36318

status: user
broj poruka: 3519
http://goo.gl/xxSk6
http://goo.gl/r9izY

Dizajn im opada polako...posle savršenog 600T, ovo je baš budžet kućište, samo što nosi nalepnicu Corsair, pa košta malko više...

CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ribolovac Slazem se 02.06.2011. 00:41 #330158

broj poruka: 1305
bljutkavo pomalo.

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

UncleSam ... 02.06.2011. 01:31 #330188

broj poruka: 164
Da definitivno nisam odusevljen ali je to jos uvek lepse od 805 kucista koja ima da se kupe.
Bar ovaj crni.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

Mortificat Re: ... 02.06.2011. 02:21 #330202

broj poruka: 3519
Pa gde si ti Wlado? Još ne možeš da preboliš što nemaš Corsair? Ma biće Corsair-a, biće EVGA-e, biće, kažu, odmah posle Božića :)

CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6

:: Da definitivno nisam odusevljen ali je to jos uvek lepse od 805 kucista koja ima da se kupe
:: Bar ovaj crni.
::
:: ASUS-CORSAIR-LOGITEC
DejaN89 re 02.06.2011. 02:23 #330204

broj poruka: 575
Iskreno meni nekako malo lici na cm 690 advanced, cak i unutra ...
Sve u svemu ok kuciste, sa cors nalepnicom. :)

Fatality Public : 217.26.67.179:27089
Fatality DeathMatch: 217.26.75.218:27034
Fatality Zplague: 193.104.68.6:27038
Fatality ClanWars: 193.104.68.2:27081

http://fatality-cs.info/

UncleSam ... 02.06.2011. 02:28 #330206

Ma EVGA mi nije toliko bitna jer ne volim da mesam plocu i grafiku. A zelim samo dve stvari od Corsair, kuciste i ventilator za memoriju ali jbg. Bice sada kada nas nagrade za ovo...

Nema ova zemlja je upropastila sve sto je dobro a ona i ljudi oko ASUSa koji ovde rade su na putu da totalno i ASUS obezvrede i spuste ga na nivo Gainwarda.
Hrvati imaju manje rewieva a vise karata u ponudi., Kod nas ima 10 foruma i svaki grabi kartu na test a nisu proidali 5 ukupno. Prave rewiev DirectCu za Hrevate. Bas ste dobre komsije. Hrvat dodje na srpski sajt pogleda izvestaj i ode i kupi DirectCU, Dominator Air Flow i ostalo. Lepa zamisa nema sta. Dobrosusedski odnosi lepo je to. Oni se malo guze za HW ali zato imaju vecu i bolju ponudu.
Ja sam rekao EVGA jer kada ne bi kupovao ASUS dobro iz toga samo oni mogu da vide a nikako i teoretske sanse nema neka druga firma. Makar seo u avion i bio na vestima nasim i njihovim da sam otisao 10.000 km zbog grafike da bi pobegao od Kineza. Vi cete pljuvati ali tamo ce polovina da mi cestita. Iz toga samo EVGA moze da iuizvuce dobit nikako MSI, Sapphire, GIGABYTE i ostali. To sam rekao i pre. Inace meni se ne svidjaju njihove neke zadnje ploce i neke grafike. A kazem ne volim da mesam firme mnogo. 3 su dovoljne za ceo komp.
Ishmerish Re: ... 02.06.2011. 12:17 #330256

broj poruka: 7285
Taj ventilator da turis na oci, mozda uspe da spusti temperaturu u jezgru........!!!!

Kakav si ti papan to je za knjigu u vise tomova, steta samo sto su svi pravi pisci poumirali pa niko nema da te ovekoveci !

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: A zelim samo dve stvari od Corsair, kuciste i ventilator za memoriju ali jbg
imarkovic Re: ... 02.06.2011. 12:28 #330260

broj poruka: 18996
hehe sta kazes ne volis da mixujes plocu i graficku jaoooo brate kad cujem ovako nesto.. bolje da cutim
inace, na temu, 500R jes malo ruznjikavo zbog ove bele boje ali 400R nije lose, ali posto 99.9% ima deblju cenu, pametnija kupovina bi bila ipak 690 jer i ja delim misljenje da je skoro isto iznutra a i spolja podseca

:: Ma EVGA mi nije toliko bitna jer ne volim da mesam plocu i grafiku. A zelim samo dve stvari od Corsair, kuciste i ventilator za memoriju ali jbg. Bice sada kada nas nagrade za ovo..
:: Nema ova zemlja je upropastila sve sto je dobro a ona i ljudi oko ASUSa koji ovde rade su na putu da totalno i ASUS obezvrede i spuste ga na nivo Gainwarda.
:: Hrvati imaju manje rewieva a vise karata u ponudi., Kod nas ima 10 foruma i svaki grabi kartu na test a nisu proidali 5 ukupno. Prave rewiev DirectCu za Hrevate. Bas ste dobre komsije. Hrvat dodje na srpski sajt pogleda izvestaj i ode i kupi DirectCU, Dominator Air Flow i ostalo. Lepa zamisa nema sta. Dobrosusedski odnosi lepo je to. Oni se malo guze za HW ali zato imaju vecu i bolju ponudu
:: Ja sam rekao EVGA jer kada ne bi kupovao ASUS dobro iz toga samo oni mogu da vide a nikako i teoretske sanse nema neka druga firma. Makar seo u avion i bio na vestima nasim i njihovim da sam otisao 10.000 km zbog grafike da bi pobegao od Kineza. Vi cete pljuvati ali tamo ce polovina da mi cestita. Iz toga samo EVGA moze da iuizvuce dobit nikako MSI, Sapphire, GIGABYTE i ostali. To sam rekao i pre. Inace meni se ne svidjaju njihove neke zadnje ploce i neke grafike. A kazem ne volim da mesam firme mnogo. 3 su dovoljne za ceo komp.
UncleSam ... 02.06.2011. 13:57 #330287

Ne znam ja bi dao nov CM 690 za ovaj polovan ali bi opet kupio 650D kada bi imao priliku.
Pa sta ne volim da mesam i to je to. Sta sada. Mislim ne bi se binio da ubaciom GTX580 3GB EVGA u Crosshair 4 Formula uopste. Ali bi se odlucio na jedan brand pa kupio jedno ili drugo sve. Jos nisam dobio titulu da sa Logi kompleksas cekate bda kupim misa da se ne predomislim:) dobro. Necu se predomisliti ja kada kazem to i kupim.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

imarkovic Re: ... 02.06.2011. 14:24 #330292

broj poruka: 18996
pa dobro, 650D je stvarno klasa kuciste, i ja bih pre njega nego 690, jes da kosta jedno 80eu vise i da nije toliko bolje od istog ali opet.. ma samo ti uzivaj, tvoja stvar sta radis, ja samo kazem da je totalno NEBITNO ako uzmes npr. ASUS plocu i eVGA kartu a ne ASUS, a ako si i samo pomislio da mozda nesto nece da ti radi zbog toga sto si uzeo ASUS plocu i npr. eVGA ili MSi kartu, onda imas problem, ali opet tvoja stvar u koju ne bih iskreno da ulazim.

:: Ne znam ja bi dao nov CM 690 za ovaj polovan ali bi opet kupio 650D kada bi imao priliku
:: Pa sta ne volim da mesam i to je to. Sta sada. Mislim ne bi se binio da ubaciom GTX580 3GB EVGA u Crosshair 4 Formula uopste. Ali bi se odlucio na jedan brand pa kupio jedno ili drugo sve. Jos nisam dobio titulu da sa Logi kompleksas cekate bda kupim misa da se ne predomislim:) dobro. Necu se predomisliti ja kada kazem to i kupim
:: ASUS-CORSAIR-LOGITEC
UncleSam ... 02.06.2011. 14:58 #330312

Pa jeste odredis nesto prema ukusu i onda polako. Sve sto naredno kupujes sledis taj plan.
Ja recimo plave ploce kada vidim i bilo koje boje sem crne cele ili crne i crvene ne gledam performanse uopste ili tako nesto sto mi se ne slaze. Deathadder sam hteo ali sam ga zamislio pored G510 i shvatio da nema sanse da je lepa slika. Mnogo je bolja G700 recimo uz to. Sada da nema njega krenuo bi mozda pritisak oko Deathaddera kako je dobar itd, srecom ima. Tako je i za druge stvari, nema jos mnogo da dodam kuciste, ram ventilator i resim pitanje hladnbjenja 650D a to necu ovim plavim ventilatorima i ja sam vizuelno zavrsio. Ostalo je samo da sam dobrim komponentama odrzavam taj izgled. Ja se slazem da neko ne gleda u komp sem kada menja delove i OK, ali meni je i to bitno posto su pare iste u pitanju.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs