Hehe.Malo malo ostavlja u prasini i 6990 ,ko bi rekao :)
Nego evo sta kaze zakljucak testera :
The quality and sophisticated level of design is something that appeals to us incredibly so, if you are in the market for a GeForce GTX 580, we honestly do not see how it can get any better than this.
P.S.Samo tiho i bez naglih pokreta,Wlada je u blizini :D
Tek se pojavila, verovatno moze da se nabavi, ali moras da pozoves neku firmu i da pitas da je uvezu za tebe. Inace, ovako ne verujem da ce je imati bilo ko na lageru, jer im se bas i ne isplati da nabavljaju ovakve kartice.
:: :: :: :: Ima li ovo IGDE kod nas? zna li neko kad ce biti :: ima obicna gtx580 sa twin frozr II u Duoc**u da se nadje za 40 soma, al ovo nigde :/
imas pravo. samo neke maloprodajne radnje imaju po 1 primerak ovakvih kartica i to ako ubodes. ne isplati im se jer niko ne kupuje. al zato imaju 500 modela od od 150-250e ...oooooo zemljo srbijo...
A ti se bas nameracio da pazaris dva komada za SLI...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: :: imas pravo. samo neke maloprodajne radnje imaju po 1 primerak ovakvih kartica i to ako ubodes. ne isplati im se jer niko ne kupuje. al zato imaju 500 modela od od 150-250e ...oooooo zemljo srbijo.. ::
Karte od 400e+ se ne kupuju kod nas jer vecina naroda nema leba da jede = uvoznicima se ne isplati da uvoze robu koju za koju vecina NEMA PARA a nije da NE ZELI DA JE KUPUJE !
Koliko godina imas , zivis sa mamom i tatom , i gde radis ako uopste radis?
Ja imam 29 ,ne zivim sa roditeljima, radim u IT firmi , plata mi 300e
Sta ti bre kenjas oooooo Srbijo, sta je problem?
Znam da zvucim malo ko Cicija ali ovaj Wlada wanna be, je bas preterao...
:: :: :: :: imas pravo. samo neke maloprodajne radnje imaju po 1 primerak ovakvih kartica i to ako ubodes. ne isplati im se jer niko ne kupuje. al zato imaju 500 modela od od 150-250e ...oooooo zemljo srbijo.. ::
imam 30 godina. radim u advokatskoj firmi. i imam 1400e mesecno. i ne razumem cemu takav nerd rage u public temi. ako sam te necim uvredio, izvinjavam se
`...ali niko ne drzi dijablo lambordzini automobile!
Oooooooooooooo Srbijo...`
eto vidis da razumes moju bol :)
salim se malo. poenta je bila da svaki dan moze da ti zatreba najdebilnija stvar, a da kod nas zbog uzasa od trzista ne moze nigde da se nadje. Nisam mislio da vredjam bilo koga i zao mi je sto si se osetio pogodjenim, jer nisam aludirao na standard u srbiji nego na dostupnost raznolikost trzista koje se na zalost jos uvek razvija.
evo u znak pomirenja, dacu ti moju staru gtx 550 Ti kad nabavm ovu... ako je ikad nadjem u BG-u :/
Opet ti kazem da se nisam ja tu licno osetio prozvanim. Samo mi je zasmetalo to , hmm kako da nazovem a ne zelim stvarno da te uvredim, neka vrsta cudjenja i negodovanja, kako to da kod nas nema karte od 500e+-.
Kao sto vidis imam sasvim solidnu masinu, jako lep gest od tebe , nacices ovde nekoga na berzi ko ce da bude i vise nego presrecan ako bi mu ti stvarno poklonio tu tvoju kartu.
Hocete da prestanete da pominjete lika pogotovu u kontekstu da je umro. Decko je na prijemu u Beloj Kuci.
Ovi ce izgleda da naprave veci sou pokusavajuci da stignu ASUS Matrix i EVGA monstrume a posto cipovi idu u plastiku mozda im to i uspe sa novom tehnologijom kojom je izbacena naponska sekcija gde je MSI bio prsotic
Mi volimo EVGA i cuva nas CIA uzeli smo skoro 10 miliona.
Dve nedelje su imali titulu najace GTX580 neracunajuci EVGA koja nije za nizu rasu. Kada se Aske mopkenjao sa Matrixom na Twein Froze a nije ni morao Direct Cu II je bio bolji ocekujem da ce ovi upaliti fabriku pokusavajuci da stignu ASUS. Bolje da prvo obuhvate sve oblasti koje obuhvata ASUS, da polsuju i izgledaju kao ASUS, imaju podrsku kao ASUS pa tek onda kartu sa isto gigabyte kao ASUS.
I ne pominjite lika visa jel imate stresove od njega. Pa znam provaljivao je svaku malverzaciju kada vam se rodi u glavi pomisao.
Ne bojte se pisite sta hocete ne moze on da menja Srbe i Srbiju to mogu samo napaljeni Americki tinejdzeri u avionima. A mozda i imate neke koristi verovatno ce uvesti napajanja Corsair iz Hrvatske. Ova jeftinija po ceni od 50e-60e-70e. Da lepo imate napajanja kao Hrvati a ne kao jadare koje ljudi slicni Miskovicu rokaju u buljsona svake 2 godine.
Sta imacete Corsair za 60e od 500W sa 5 godina garancije, ima on i nize klase. Treba da se radujete tome.
haha joooj koja odvala, evo i ja radim u jednoj kompaniji koja se bavi energetikom i imam 2400eu i imam para za 2xSLi GTX590 ali ne treba mi!
:: imam 30 godina. radim u advokatskoj firmi. i imam 1400e mesecno :: i ne razumem cemu takav nerd rage u public temi :: ako sam te necim uvredio, izvinjavam se
Nego ima nesto malo boljih karata da nije inspekcija krenula da trazi sertifikate o robi kao u EU. To ce sada morati ja sam slao mailove DS da pretpostavljam sta moze da se radi ovde. Imaju fore do jeseni posle nema vise. Isporuika za Englesku jedan deo ovde a ne zadnji ulunljen kontejner.
A ne, nije ovo on.Ovo je onaj drugi glas iz njegove glave, nadjacao ga je.The dark force is getting stronger...
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve i jedna razlicita! :)
:: :: I ne pominjite lika visa jel imate stresove od njega. Pa znam provaljivao je svaku malverzaciju kada vam se rodi u glavi pomisao :: :: :: :: :: Mi volimo EVGA i cuva nas CI :: uzeli smo skoro 10 miliona :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.