Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
ASUS 900 Series Bulldozer Motherboards Specs Leaked
STRANA 1 OD 1
SkyFire ASUS 900 Series Bulldozer Motherboards Specs Leaked 07.05.2011. 20:58 T35779

status: user
broj poruka: 18472
Asus je izbacio specifikacije ploca za Bulldozer platformu.
Ploce ce biti snabdevene sa novim 9xx chipsetom ..
Platforma ce takodje podrzavati multi GPU sisteme CF i sad konacno i SLI !
Pored maticne ploce Asus Crosshair iz njene pete generacije ROG serije po prvi put startuje i Sabertooth !

Nesto vise o tome :

http://spedr.com/1RoIl2jr

Mapa :

http://spedr.com/F8Ol8z0E

AMDizacija

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Wlada011 NAPREEEED ROG 5 07.05.2011. 21:32 #322142

broj poruka: 851
U ta ROG 5 ce biti dobra plocica samo ja vec imam plocu za Bulldozer, ali ko nema obavezno nju. Samo ona ce da bude oko 250e. Ali ne razumem ljude koji pored ROG ploce uzmu GIGABYTE AM3 i daju 220e za AMD3 plocu sada. Koja izgleda kao da je grb FK Milicionar koji je izbledeo na suncu. Pored 170e CH4 ljudi daju 50E vise za nju. U stvari razumem ima GIGABYTE fanova, sta kao sto ja volim ASUS oni GIGABYTE.
Znaci izbacili su joj SATA 3Gbps moja ima 1 kom, samo SATA III 7 komada. Pa da vec se prelazi na brze diskove i sada samo njih treba uzimati. Bar od 500GB i 1T ako drugi skupi.
Ima Sypreme FX koji daje takav zvuk da su zvucne od 50e nepotrebne totalno.
A tu je i USB3 koji ce imati svrhe tek na ROG 10 ploci jer ce tada da se pojavi.

Sve je to lepo dok ne vidimo performanse Bulldozera a onda ce cene SB naglo skociti.
Sve se bojim da ce tako biti.
A mozda ce biti jaci od Thubana 30% a kostati 250e.

EVGA, CORSAIR je privilegija NORMALNIH
A za nas bar ASUS. Ispod toga nista.

solaja777 bas me interesuju 07.05.2011. 22:25 #322154

broj poruka: 3277
sadasnji tvrdi pobornici 955BE da li ce pobacati svoje fenomcice kako bi uzeli buldozer...
samo da ne ispadne odlicna ploca ali se nema sta dostojno prikaciti uz nju .)
Wlada011 ... 07.05.2011. 22:28 #322155

Pa to i kazem. Nema veze pojacace malo Thuban za 180e-200e dodati 2 jezgra i svi AMD korisnici ce da pevaju. I to ce biti odlicno za te pare.
Samo ce Intel fanovi da se smeju i pricaju o tome.
Ja moj ne bacam iz 2 razloga. Prvi je sto cekam da vidim kako ce da izgleda Bulldozer na CH4F. Pitam se ko ce to prvi da kupi pa da nam javi. Drugi je ako su performanse malo bolje samo necu ga ni kupovati jer cu za 12-13 meseci preci na ROG SB i nesto sto moze 3 godine da se nosi sa bilo cime.

A pricamo o nekim stvarima a 70% naroda nema ni za X4 965BE. I to im je san.
Mozda igrice ne valjaju ali meni je brate zao klinaca iz unutrasnjosti i sa Kosova kada se domognu nekog casopisa gde se opisuju igre i grafike od 300-400e. Zato me i nervira kada neko kaze igras se kao dete. Pa koje dete moze da se igra sa time u Srbiji.

toothless Re: ... 07.05.2011. 22:51 #322158

broj poruka: 3241
Da je srece da nikada ta sranja nisu izmisljena...da se deca normalno igraju.
Ja sam odrastao skoro bez igrica ,kada su deca imala mastu i mogla ceo dan da provedu napolju.Doduse,ponekad se iznajmljivala Sega(jednom u 2 meseca), cisto da se malo izigras,ali nikakvo drogiranje igranjem i provodjenje meseci ispred monitora...Jebote,ovu decu danasnju da pustis napolje ne bi znali sta da rade,samo bi blejali u prazno.Zapadna govna im unistavaju mozgove...
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
3 macke,dve iste i jedna razlicita :D

http://www.youtube.com/watch?v=PeQgaNzwIeg

:: Pa to i kazem. Nema veze pojacace malo Thuban za 180e-200e dodati 2 jezgra i svi AMD korisnici ce da pevaju. I to ce biti odlicno za te pare
:: Samo ce Intel fanovi da se smeju i pricaju o tome
:: Ja moj ne bacam iz 2 razloga. Prvi je sto cekam da vidim kako ce da izgleda Bulldozer na CH4F. Pitam se ko ce to prvi da kupi pa da nam javi. Drugi je ako su performanse malo bolje samo necu ga ni kupovati jer cu za 12-13 meseci preci na ROG SB i nesto sto moze 3 godine da se nosi sa bilo cime
::
:: A pricamo o nekim stvarima a 70% naroda nema ni za X4 965BE. I to im je san.
:: Mozda igrice ne valjaju ali meni je brate zao klinaca iz unutrasnjosti i sa Kosova kada se domognu nekog casopisa gde se opisuju igre i grafike od 300-400e. Zato me i nervira kada neko kaze igras se kao dete. Pa koje dete moze da se igra sa time u Srbiji.
:: EVGA, CORSAIR je privilegija NORMALNI
:: A za nas bar ASUS. Ispod toga nista
solaja777 Re: Re: ... 07.05.2011. 23:12 #322160

broj poruka: 3277
Eh, to si u pravu, kao osnovac isao sam na sekciju racunari da bih video MISEDO 85, nise bash imalo para za zx spektrum te sam dobio ORIC48 moj prvenac:
http://lh4.ggpht.com/_RUKD2KfzotI/SUb7lLsZ5FI/AAAAAAAABfs/g2gVmm59KQk/IMG_2109.JPG

naravno igrariija po ulici, citanje stripova, uzivancija brale, e to je bilo bash...)

:: Da je srece da nikada ta sranja nisu izmisljena...da se deca normalno igraju
:: Ja sam odrastao skoro bez igrica ,kada su deca imala mastu i mogla ceo dan da provedu napolju.Doduse,ponekad se iznajmljivala Sega(jednom u 2 meseca), cisto da se malo izigras,ali nikakvo drogiranje igranjem i provodjenje meseci ispred monitora...Jebote,ovu decu danasnju da pustis napolje ne bi znali sta da rade,samo bi blejali u prazno.Zapadna govna im unistavaju mozgove..
:: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE
:: 3 macke,dve iste i jedna razlicita :
:: http://www.youtube.com/watch?v=PeQgaNzwIe
:: :: Pa to i kazem. Nema veze pojacace malo Thuban za 180e-200e dodati 2 jezgra i svi AMD korisnici ce da pevaju. I to ce biti odlicno za te pare
:: :: Samo ce Intel fanovi da se smeju i pricaju o tome
:: :: Ja moj ne bacam iz 2 razloga. Prvi je sto cekam da vidim kako ce da izgleda Bulldozer na CH4F. Pitam se ko ce to prvi da kupi pa da nam javi. Drugi je ako su performanse malo bolje samo necu ga ni kupovati jer cu za 12-13 meseci preci na ROG SB i nesto sto moze 3 godine da se nosi sa bilo cime
:: ::
:: :: A pricamo o nekim stvarima a 70% naroda nema ni za X4 965BE. I to im je san.
:: :: Mozda igrice ne valjaju ali meni je brate zao klinaca iz unutrasnjosti i sa Kosova kada se domognu nekog casopisa gde se opisuju igre i grafike od 300-400e. Zato me i nervira kada neko kaze igras se kao dete. Pa koje dete moze da se igra sa time u Srbiji.
:: :: EVGA, CORSAIR je privilegija NORMALNI
:: :: A za nas bar ASUS. Ispod toga nista
Wlada011 ... 08.05.2011. 08:34 #322196

Da pogledajte decu samo uzrasta 10-12 godina kako se krecu, sve ih vise koji ne znaju ni loptu da drze, sa isfeminiziranim pokretima kao da piju zenske hormone. Ja kada sam bio klinac svako dete je imalo izubijane noge i kolena od fudbala sada ako padne katastrofa, vristi.
Ali nije zapad kriv za to.
Deci je ovo zanimljivije.
Bice bolje kada udjemo u EU da svaka skola moze da kupi ROG ploce da se deca igraju koju to zanima.

DmasteRNo1 Re: ... 08.05.2011. 10:40 #322211

broj poruka: 6101
Ovo za decu si nažalost u pravu, ali ovo za ROG-ate ploče je čista glupost i u kontradikciji je sa prvim delom tvog posta.

AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS

obradmi Bice jaka platforma svakako 08.05.2011. 11:48 #322219

broj poruka: 7720
ali ce biti isto tako intersantan FM1 socket ,srednji segment ponude ,gde dolaze fusion APU sa PII 4 jezgra na 32 nm i grafika sa po 400 stream procesora (rang 5670) uz mogucnost pravljenja CF.Ako se pogleda i nije pravi CF nego dodavanje graficke na go sistem.Za nezahtevne gamere vrlo povoljno.

http://vr-zone.com/articles/exclusive-amd-s-fm1-desktop-test-board-pictured/12096.html

Wlada011 .... 08.05.2011. 12:10 #322224

Mislio sam u skoli bolje da uvedu cackanje kompijutera nego veronauku.

DmasteRNo1 Re: .... 08.05.2011. 13:25 #322242

broj poruka: 6101
Ideja ti je dobra, samo što se bojim da ovi naši silni Bilovi i Gejtsovi koji predaju informatiku po školama neće znati da rukuju takvim hardverom. Bilo bi greota.

AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs