Ne znam da li je ovo odgovarajući podforum i yamolio bih moderatore da premeste ako nije. Novi sam pa se ne snalazim baš najbolje po forumu.
Elem, kao što naslov teme kaže itsvet.com širi viruse. Evo skrinšota poruke koju dobijam od ESETa svaki put kada svratim tamo.
Obzirom da ovde sigurno ima još ljudi koji odlaze na taj sajt, smatrao sam da jedno prijateljsko upozorenje ne bi škodilo. Imajte u vidu da mi je u tom trenutku bio uključen AdBlock Plus an itsvet.com tako da skrin može drugačije da izgleda kod vas.
imam EAV4, ne prijavljuje mi nista ali kada odem na ITsvet izbacuje mi stalno gresku za neki nebulozni program, sa zutom ikonicom, pretpostavljam da je nesto vezano za flash, verovatno ce ispraviti uskoro.. ali traje vec 3 dana
:: Ne znam da li je ovo odgovarajući podforum i yamolio bih moderatore da premeste ako nije. Novi sam pa se ne snalazim baš najbolje po forumu :: :: Elem, kao što naslov teme kaže itsvet.com širi viruse. Evo skrinšota poruke koju dobijam od ESETa svaki put kada svratim tamo :: :: Obzirom da ovde sigurno ima još ljudi koji odlaze na taj sajt, smatrao sam da jedno prijateljsko upozorenje ne bi škodilo. Imajte u vidu da mi je u tom trenutku bio uključen AdBlock Plus an itsvet.com tako da skrin može drugačije da izgleda kod vas :: :: [IMG]http://i.imgur.com/5jvsJ.jpg[/IMG ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.