Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
FBI objavio tajne dokumente o vanzemaljcima
STRANA 1 OD 2  
obradmi FBI objavio tajne dokumente o vanzemaljcima 17.04.2011. 10:51 T35351

status: user
broj poruka: 7720
U pitanju je jedna vrlo ozbiljna institucija u Americi,da kazemo u rangu savezne policije.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/247394/FBI-objavio-tajne-dokumente-o-vanzemaljcima

Koga zanima malo detaljnije i zna engleski.
Sajt FBI
http://vault.fbi.gov/

Jedan od najinteresantnijih dokumenata sadrži izjavu specijalnog agenta FBI-ja Gaja Hotela iz 1950. godine, koja bi mogla da pruži dokaz teoriji o sletanju vanzemaljaca u Rozvel u Novom Meksiku.Agent Hotel je rekao da su “tri takozvana leteća tanjira pronađena u Novom Meksiku”.On je rekao da su letelice bile “kružnog oblika sa izdignutim centrom, sa prečnikom nešto većim od 15 metara”.Osim toga, agent je opisao živa bića koja su pronađena u njima.

Smatra se da su IT tehnologija ,laseri,naocare za nocne uslove, pozajmljeni od vanzemaljaca reverzibilnim inzenjeringom.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: FBI objavio tajne dokumente o vanzemaljcima 17.04.2011. 11:32 #315859

broj poruka: 18996
interesantno...

:: U pitanju je jedna vrlo ozbiljna institucija u Americi,da kazemo u rangu savezne policije
::
:: http://www.blic.rs/Vesti/Svet/247394/FBI-objavio-tajne-dokumente-o-vanzemaljcim
:: Koga zanima malo detaljnije i zna engleski
:: Sajt FB
:: http://vault.fbi.gov
:: Jedan od najinteresantnijih dokumenata sadrži izjavu specijalnog agenta FBI-ja Gaja Hotela iz 1950. godine, koja bi mogla da pruži dokaz teoriji o sletanju vanzemaljaca u Rozvel u Novom Meksiku.Agent Hotel je rekao da su “tri takozvana leteća tanjira pronađena u Novom Meksiku”.On je rekao da su letelice bile “kružnog oblika sa izdignutim centrom, sa prečnikom nešto većim od 15 metara”.Osim toga, agent je opisao živa bića koja su pronađena u njima
:: Smatra se da su IT tehnologija ,laseri,naocare za nocne uslove, pozajmljeni od vanzemaljaca reverzibilnim inzenjeringom
mixer93 Steta sto se 17.04.2011. 11:36 #315860

broj poruka: 4187
na ovakvom sajtu pocele postavljati ovakve teme...

AthlonII x4 640
MSI 770-C45
2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl9
Gainward HD4850 GS
LC6650GP3 V2.3

aco :D 17.04.2011. 11:42 #315862

broj poruka: 2788
Zanimljivo...

obradmi Re: Steta sto se 17.04.2011. 11:47 #315864

Bez zelje da nekog ubedjujem u bilo sta ,FBI je zvanicna i sluzbena institucija vlade USA.Mnogi nesluzbeni izvori govore da je IT tehnologija pozajmljena od strane aliena.
IT tehnologijom se bavi i ovaj sajt ,tako da ne mislim da se tema ne uklapa.

Postoji dosta literature o ovome navescu samo jedan primer :
`Dan posle Rozvela` ,autor oficir vojske SaD (pukovnik) Filip Corso.
eng. Col. Philip J. Corso - The Day After Roswell

:: na ovakvom sajtu pocele postavljati ovakve teme..
:: AthlonII x4 64
:: MSI 770-C4
:: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl
:: Gainward HD4850 G
:: LC6650GP3 V2.
imarkovic Re: Re: Steta sto se 17.04.2011. 12:43 #315870

svaka ti cast ako verujes u te gluposti...molim te vanzemaljci pozajmili naocare i lasere hahahaa

:: Bez zelje da nekog ubedjujem u bilo sta ,FBI je zvanicna i sluzbena institucija vlade USA.Mnogi nesluzbeni izvori govore da je IT tehnologija pozajmljena od strane aliena
:: IT tehnologijom se bavi i ovaj sajt ,tako da ne mislim da se tema ne uklapa
:: Postoji dosta literature o ovome navescu samo jedan primer
:: `Dan posle Rozvela` ,autor oficir vojske SaD (pukovnik) Filip Corso
:: eng. Col. Philip J. Corso - The Day After Roswell
:: :: na ovakvom sajtu pocele postavljati ovakve teme..
:: ::
:: :: AthlonII x4 64
:: :: MSI 770-C4
:: :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl
:: :: Gainward HD4850 G
:: :: LC6650GP3 V2.
ugly re 17.04.2011. 12:46 #315871

broj poruka: 76
`I want to believe`

Ja pomislio neki dokazi, kad ono papiri. Sto ne daju taj leteci tanjir?

obradmi Re: Re: Re: Steta sto se 17.04.2011. 12:54 #315873

imarkovic ti ili se pravis glup ili ne citas moj post ,gde sam ja naveo da verujem
u bilo sta.Ja sam naveo cinjenice, sluzbene i nesluzbene informacije.

:: svaka ti cast ako verujes u te gluposti...molim te vanzemaljci pozajmili naocare i lasere hahaha
:: :: Bez zelje da nekog ubedjujem u bilo sta ,FBI je zvanicna i sluzbena institucija vlade USA.Mnogi nesluzbeni izvori govore da je IT tehnologija pozajmljena od strane aliena
:: :: IT tehnologijom se bavi i ovaj sajt ,tako da ne mislim da se tema ne uklapa
:: :: Postoji dosta literature o ovome navescu samo jedan primer
:: :: `Dan posle Rozvela` ,autor oficir vojske SaD (pukovnik) Filip Corso
:: :: eng. Col. Philip J. Corso - The Day After Roswell
:: :: :: na ovakvom sajtu pocele postavljati ovakve teme..
:: :: ::
:: :: :: AthlonII x4 64
:: :: :: MSI 770-C4
:: :: :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl
:: :: :: Gainward HD4850 G
:: :: :: LC6650GP3 V2.
imarkovic Re: Re: Re: Re: Steta sto se 17.04.2011. 13:05 #315876

dobro, nemoj se nerviras odmah

:: imarkovic ti ili se pravis glup ili ne citas moj post ,gde sam ja naveo da verujem
:: u bilo sta.Ja sam naveo cinjenice, sluzbene i nesluzbene informacije
:: :: svaka ti cast ako verujes u te gluposti...molim te vanzemaljci pozajmili naocare i lasere hahaha
:: :: :: Bez zelje da nekog ubedjujem u bilo sta ,FBI je zvanicna i sluzbena institucija vlade USA.Mnogi nesluzbeni izvori govore da je IT tehnologija pozajmljena od strane aliena
:: :: :: IT tehnologijom se bavi i ovaj sajt ,tako da ne mislim da se tema ne uklapa
:: :: :: Postoji dosta literature o ovome navescu samo jedan primer
:: :: :: `Dan posle Rozvela` ,autor oficir vojske SaD (pukovnik) Filip Corso
:: :: :: eng. Col. Philip J. Corso - The Day After Roswell
:: :: :: :: na ovakvom sajtu pocele postavljati ovakve teme..
:: :: :: ::
:: :: :: :: AthlonII x4 64
:: :: :: :: MSI 770-C4
:: :: :: :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl
:: :: :: :: Gainward HD4850 G
:: :: :: :: LC6650GP3 V2.
nenika2009 .... 17.04.2011. 14:08 #315880

broj poruka: 1083
http://www.ivantic.net/nlo.htm

===============================================
KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO

A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME.

ramzesIII Re: ... 17.04.2011. 14:21 #315884

broj poruka: 1017
Ja ipak podrzavam stavove Voje Antonica.
Covek je svojevremeno napravio kompletan racunar.
Znaci od jednog procesora (Z80) je dobio ceo sistem. Zato sam i spomenuo njega da potkrepim svoje ubedjenje da je to foliranje amerikanaca sa ciljem da bivsi agenti pokupe pare na temu Rozvela i ostalih misterija

http://en.wikipedia.org/wiki/Voja_Antoni%C4%87

Voja je izdao jednu knjigu u kojoj pojasnjava misteriju Rozvela, ko je voljan moze da je preuzme :)

http://asso.in/url/39r

Edit: preporucujem Vojine knjige i na temu alternativne medicine i slicno...

Snoopy- - - 17.04.2011. 14:56 #315900

broj poruka: 6083
Bešte, sve će nas pojebat!

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo

mslavko82 17.04.2011. 15:08 #315911

broj poruka: 721
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!

Obrade, nemoj da si naivan. To su priče za malu decu... Kada mali zeleni budu došli, primetiće se to, neće moći Ameri da ih strpaju sebi u džep sigurno... Zajebancija :)

Zajebani76 hahahahaha 17.04.2011. 15:27 #315920

broj poruka: 538
ja cekam da se ukljuci Wlada011 pa da i ova tema postane extremno zanimljiva :)))))))))

Totalno je ne bitno da li je nesto od navedenog istina, u ovom trenutku samo je bitno da se u temu ukljuci Wlada011 i da pocene sou program hahahahhahahah
Milunka realno.. 17.04.2011. 15:46 #315925

broj poruka: 1624
Bila je ta emisija na diskaveriju,sve je detaljno opisano,prikazano,i nije nimalo za zajebanciju... Meni je deda pricao jos da je krajem 19 veka pronadjen svemirski brod....A ko zna koliko ih je jos popadalo po svetu,americi,sta je pronadjeno,itd...

Mi od toga necemo saznati ni 2%,ako i saznamo...sve ce to oni da sacuvaju za sebe,i niko zivi osim njih to nece znaci... u smislu,FBI,CiA,itd...

Realno vecina amera,nezna ni ko im je predsednik...DA li ce neko saznati ovo?...

Dovoljno je samo videti piramide,koje su izgradjene za 22 godine,sto je znacilo da se svaki onaj Blok, dopremao,obradjivao i smestao na svoje mesto za 8 sekundi...
i o tome su bile mnoge emisije..

Cak su komplet piramide,u ravni sa nekim galaksijam ili zvezdama u svemiru,ne secam se tacno,ali kad se covek udubi u tu tematiku bolesno je kako je to precizno i perfektno odradjeno,na nacin koji ljudi i danas kad bi hteli nema teorije da bi mogli ISTA SLICNO DA NAPRAVE...

Zatim one planine u juznoj americi koje su bukvalno ISRZEZANE.... Da jedni kazu vanzemaljci, a drugi tvrde kako su to nekad indijanci glecali planine,da prinose tu zrtve...

Kome bogovimA ?:-D

Tu su piste na sklesanim planinama,duge kilometrima,i na ivicama posute nekim kvarcnim kristalom,il cime vec,pa svetli nocu...Okolo ogromni likovi ljudi i zivotinja,koji su jedino vidljivi iz vazduha,takodje urezani u planinu...

Ljudi su jos za vreme kamenog doba crtali ljude u odelima i kacigama...

Evo sta kazu za piramidu u Gizi...

http://www.sciencedaily.com/releases/2008/03/080328104302.htm

Estimates suggest that between 20,000 and 30,000 laborers were needed to build the Great Pyramid at Giza in less than 23 years. By comparison, Notre Dame Cathedral in Paris took almost 200 years to complete

asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Gigabyte gtx460 1gbOC/2x2gb geil 1600mhz cl9/1Tb wd green,500Gb seagate/Raptor 74gb/CM 690,cm rs620w/ yamaha A-1000 & WHARFEDALE DIAMOND 9.3.SAMSUNG F2380

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mslavko82 Re: realno.. 17.04.2011. 15:58 #315930

:: http://www.sciencedaily.com/releases/2008/03/080328104302.ht
:: Estimates suggest that between 20,000 and 30,000 laborers were needed to build the Great Pyramid at Giza in less than 23 years. By comparison, Notre Dame Cathedral in Paris took almost 200 years to complet

A ti veruješ da su piramide izgrađene za samo 23 godine ?!? Što bi rekli Leskovčani: LELE ...
Mixx ... 17.04.2011. 16:01 #315932

broj poruka: 2931
ako neko kojim slucajem obradi one necitljive dokumente sa fbi sajta, lepo bi bilo da ih okaci da vidimo o cemu se radi. mene mrzi

mslavko82 Re: ... 17.04.2011. 16:12 #315938

:: ako neko kojim slucajem obradi one necitljive dokumente sa fbi sajta, lepo bi bilo da ih okaci da vidimo o cemu se radi. mene mrz

Kako o čemu? Pa o materijalu za novi strip...
SkyFire Egoizam,primitivizam,ogranicenost.. 17.04.2011. 16:22 #315941

broj poruka: 18472
Uvertira za predstojece dogadjaje..
Dali su jadan i smesan argument za ono sto se zna decenijama unazad..

Sve u svemu kad bi svakim danom izbijale vesti,kada bi se zvanicno i u Srbiji otvorila katedra za poucavanje vanzemaljskih bica kao usvojenih i javno priznatih rasa tvrdoglavom Srbinu skeptiku ko i vecini nepismene nacije sirom sveta to nece biti dovoljno.
Kao sto rekoh,svako ko ima takav stav da pored ociglednog trazi dlaku u jajetu tj objasnjenje na nivou `covek je stvorio sve` se ne razlikuje od onog sto veruje u Boga niti od onog sto veruje u postojanja naprednije civilizacije na osnovu mnogih dokaza sirom sveta..Razlika je samo sto covek uziva u svom egoizmu glorifikovajuci sebe (svoje postojanje ) kao jedino `Bozanstvo` ,najnaprednije bice u univerzumu..
Zao mi je gospodo ali na takav nacin pokzaujete svoj primitivizam i ogranicenost.
Niko vam posle toga ne daje za pravo da napadate ni one koje veruju u Boga niti one koji iznose argumente na naucnoj osnovi o postojanju drugih rasa jer ste definitivno u najgoroj poziciji za tako nesto!

Citiracu sebe :

`Cak i da mu stoji ispred ociju njegovi receptori za prihvatanje novih informacija nece usvojiti ocigledno jer je regulrnom coveku nepojmljivo da postoji nesto iznad njega.I kad bi svako video vaznemaljsko bice okarakterisao bi ga kao kreaciju ljudske ruke.Genetika,mutacija i sl.Kao sto rekoh,cist egoziam!`

Ovo izreceno su mnogi vec dokazali svojim ucestvovanjem u onoj temi..
Nema vise potrebe nista komentarisati.Kao sto rekoh um je zajebana stvar,ne moze se do svakog dopreti :(

Štangliranje

philaemos ... 17.04.2011. 16:43 #315942

broj poruka: 2743
Ne kazem da ne postoje neka inteligentna bica negde u svemiru, ali ne verujem Amerima nista, to su manipulatori i lazovi, lazu sopstveni narod, a da nece ostatak sveta.
I bivsi kanadski ministar odbrane Paul Hellyer je izjavio da je video letece tanjire, sto ne znaci da se to stvarno desilo. Zanimljivo je jos i to sto zemlja sa najvecim brojem `otmica` od strane vanzemaljaca je upravo USA, oni bas veruju u sve to onako kako im je bas servirala vlada.

Demon to some. Angel to others.

SkyFire ... 17.04.2011. 17:03 #315949

@philaemos
Lepo si primetio,ima tu necega..
Poceo sam da ti pisem ,htedoh da objasnim ali sam odustao..
Nemam volje,trud je i onako uzaludan..

Imam jednu kolekciju probranih inffo-a (spise,viseo zapisi) koju svko moze da pregleda ali ne i da razume.Za to treba da se covek posveti i odvoji mnogo vremena ..

Kapiram da ima ljudi koje to interesuje i ciji receptori za obradu takve vrste podataka nisu nerazvijeni ali ima mnogo vise njih koji ce da glorifikuju coveka kao jedino postojece bice u univerzumu sto je cist apsurd ili ti budalastina!

Štangliranje

philaemos @ Sky 17.04.2011. 17:08 #315950

broj poruka: 2743
Da li postoje Bog i vanzemaljci ne znam. Mislim da to zapravo niko na svetu ne zna, ljudi mogu samo da veruju u nesto. To ti niko ne brani. E sada, od tvoje inteligencije zavisi koliko i kako ces u nesto da verujes.
Takodje trebas biti svestan same ljudske prirode, zelja za obmanom drugih, unistenjem, proterivanjem, sputavanjem, osvajanjem... itd... zarad profita i ostalih nisko moralnih pobuda... Zato su Ameri spremni na sve, a to su dokazali do sada mnogo puta, 1999. smo to i sami shvatili.

hehe... odosmo u off topic

Demon to some. Angel to others.

zoxin Re 17.04.2011. 17:14 #315953

broj poruka: 265
Ova im je najzesca `Agent Hotel je sugerisao da su se NLO-i srušili u Novom Meksiku zbog toga što su snažni radari američke vlade omeli njihove operativne sisteme.`

Al su ameri bili napredni.Sjebali vanzemaljcima operativni sistem pomocu radara.A vanzemaljci napredniji od nas, presli ogromnu udaljenost (oni dosli do nas a mi nismo ni satelit imali u to vreme) a ovi ih sjebali radarima.Zesca glupost.Sta bi svet radio da nema amerikanaca?
obradmi ..... 17.04.2011. 17:26 #315957

Ima tu dosta manipulacija ,ali prva verifikovana otmica od strane nauke
je Beti i Barni Hill i za to se nikad ne bi saznalo ,da nisu imali psihicke
probleme posle toga i javili se lekaru ,u regresivnoj hipnozi se potvrdilo
da govore istu pricu,nezavisno jedno od drugog.

Druga poznata otmica je Travis Walton ovog puta verifikovana od policije
,policija ga je testirala na detektoru lazi vise puta ,kao i njegove kolege sa posla
drvosece iz razloga ,sto ih policija u prvi mah optuzila za ubistvo Travis Walton-a
,koji je bio nestao na par dana.Inace film koji je snimljen po ovom dogadjaju
nema mnogo veze sa pricom Travis-a Waltona.Sam Travis je izjavio ako bi
mu se ponovo isto desilo nikad ne bi objavio u javnost iz razloga
sto mu ljudi ne veruju.Ako se pogleda objektivno Travis i nije izasao
sa pricom ,nego su njegove kolege prijavili njegov nestanak policiji i od
toga je nastao ceo slucaj.

Bilo je slucajeva i u Argentini ,Brazilu.
Naravno da postoje ljudi koji zele na sebe da skrenu paznju sa laznim
pricama o otmicama.

zoxin bila je jaka oluja po pricama ocevidaca sa sevanjem i grmljavinom i smatraju
da je to uzrok pada.Interesantno je inace da je u Rozvelu je bila stacionirana bombarderska grupa koja je bombardovala Hirosimu i Nagasaki u drugom svetskom ratu.

SkyFire ... 17.04.2011. 17:27 #315958

@philaemos
Mogao sam na sve to da ti dam objasnjenje i tacno je to sto kazes ali iza toga ima mnogo dalje.
Ne zavrsava se tu prica ni najmanje..
A to sto kazes da se ne zna.Ma druze sve se to zna ali se drzi u strogoj tajnosti.Obicnom narodu nije dozvoljeno da zna zato i postoje razne organizacije koje su finansirane iz unutrasnjosti za proucavanje vanzemaljskog zivota/ufo-a i sl..
Sigurno ih nece vlada donirati i podrzati :)

Sto se tice shvatanja i inteligencije..Vidis,nema veze inteligencija sa rezonovanjem.
Iz kog razloga?Covek u svom genetskom kodi nosi to nasledje da je po prirodi skeptican,zadrt,egoistican.Najveci svetski umovi,naucnici su najveci egoisti.
Po svaku cenu ce traziti objasnjenja,davati teorije samo da covek bude taj koji je zasluzan za sva cuda ovog sveta,covek kao jedinstveno bice u univerzumu!To je druze uzivanje u egoizmu..

Prosecno inteligentan covek moze logickim putem da dodje do saznanja da li smo sami u beskonacnom univerzumu..
Mi kao rasa,narod,covek smo primitivna i zaostala civilizacija..
Pogledaj samo nas stepen kulture.Sve ti je jasno.I kao takvi,nerazvijeni,zaostali,neasvrseni smo opet ultimativna bica ?!
Iskreno kad cujem kad neko kaze da smo jedini i bez obzira da li nesto znam ili ne,nek je to samo teorija prosto mi se povraca od tog primitivizma od razmisljanja..
To ti je tako,takav je covek u sustini.Njegova ogranicenost nije u shvatanjima kao celini vec u njegovom egoizmu,zadrtosti po svaku cenu.
Jednostavno ne zeli da do njegove svesti dopre nesto drugo cak i kad mu je pred ocima!

Štangliranje

BassivitY ... 17.04.2011. 17:57 #315971

broj poruka: 911
Koliko god covek pokusava da shvati i da poveruje da su vanzemljaci kontaktirali zemljane (srusili se na Zemlju, otimali ljude, vrsili eksperimente i slicno), samo se covek priupita ...cekaj, presli su 10, 100, 1000 svetlosnih godina da bi se srusili na bas kod nas ...da bi nad zemljanima vrsili eksperimente... Svi pricaju o nekoj logici a zar nije logicno da ako su vec dosli do nas, da su podosta tehnoloski napredniji? Koji cemo im mi? To bi voleo da mi neko objasni, da vidim negde/procitam neko objasnjenje. Pokusavam da upotrebim mastu i da tu nadjem neko objasnjenje ali mi ne ide. Vanzemaljci setaju planetom a mi ne znamo ko su ...ma pazi boga ti ...jedina osoba za koju bi ja poverovao da je vanzemaljac je nas postovani preCednik.
Jednostavno, koliko god da je covek otvorenog uma, ne moze da nadje razlog zasto su vamzemaljci ovde i rade to sto rade ...jedino ako im tako doslo.
Uostalom, i sam Stiven Hoking je rekao da kada bi vanzemaljci ostvarili kontakt sa nama, to bi se skoro sigurno zavrsilo lose po nas.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CARPE DIEM

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs