Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Pomoc
STRANA 1 OD 1
Smokebp Pomoc 16.04.2011. 16:48 T35328

status: user
broj poruka: 70
Kako da ugasim profil na PC berzi
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re 16.04.2011. 16:55 #315619

broj poruka: 4163
Zamoli lepo admina ili počni sa psovanjem i vređanjem pa ćeš da popiješ ban. Mada mi nije jasno zašto hoćeš da `ugasiš` profil...

Smokebp re 16.04.2011. 17:02 #315623

A ocu lepo da mi ugase profil...zato sto koju god temu da postavim uvek me neko vredja ili slicno tako da mi ne treba vishe..
raic Re: re 16.04.2011. 17:07 #315626

broj poruka: 9006
Postavi onda nešto konstruktivno i veselo, recimo najnoviju epizodu Stripy-a.

Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.

:: A ocu lepo da mi ugase profil...zato sto koju god temu da postavim uvek me neko vredja ili slicno tako da mi ne treba vishe..
Dragg re 16.04.2011. 17:07 #315627

broj poruka: 2270
Ne uzimaj to k srcu, već iskorisiti priliku da naučiš gde si pogrešio i da se ispraviš. Niko te neće napušavati ako postaviš temu u skladu sa bontonom na forumu. Nema oglasa na forumu i to svi mrze. Pomiri se s tim i lepo ćeš funkcionisati ovde.

Stripy Re: re 16.04.2011. 17:12 #315630

To uopšte nije razlog da ugasiš nalog. Sad sam video neke tvoje teme i odmah da ti kažem da mi nimalo ne čudi što su te druge kolege članovi iznapušavali. Zna se čemu služi forum i šta treba da se piše, pita ili okači kao tema. Ovo nije oglasna tabla za prodaju. Na bilo kom sajtu i bilo kom forumu bi doživeo potpuno isto, a negde bi te i sami administratori opomenuli i sankcionisali. Treba da staviš prst na čelo (ponašanje sinak, lepo ponašanje), a ne odmah da kukaš kako su svi hejteri i slično.

:: A ocu lepo da mi ugase profil...zato sto koju god temu da postavim uvek me neko vredja ili slicno tako da mi ne treba vishe..
Stripy Re: Re: re 16.04.2011. 17:14 #315632

Pazi ga ovaj raic, evo ja ću:
http://bit.ly/dQEFgg

:: Postavi onda nešto konstruktivno i veselo, recimo najnoviju epizodu Stripy-a
::
:: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: :: A ocu lepo da mi ugase profil...zato sto koju god temu da postavim uvek me neko vredja ili slicno tako da mi ne treba vishe..
raic Re: Re: Re: re 16.04.2011. 17:16 #315633

broj poruka: 9006
Ama otkud ih toliko majku li mu nasmejanu, mislio sam da je ono jedina.

Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.

:: Pazi ga ovaj raic, evo ja ću
:: http://bit.ly/dQEFg
operator re 16.04.2011. 17:19 #315635

broj poruka: 4262
izyinjavam se, ali da ne pokrecem drugu temu.
off topic
@ servispc
Jel ti se desio problem kao sa onom plocom KNU400X-L da bude oznaka jednog audio cipa, a u stvari je drugi cip? Pitam te., posto se sa tim jos do sada nisam susreo.
Cak ni na ubogim Intelovim plocama( pola ploce je uvijek prazno tj. mogu da se dodaju razlicite sitnice, ali jok, oni i dalje imaju formu za plocu, a ne skrate je da ustede i pojeftine plocu).
operator

Smokebp re 16.04.2011. 17:23 #315636

A nov sam na Pc berzi i nisam znao da im toliko smeta oglas na forumu...a ne mogu da obrisem temu..da mogu obrisao bi odma cim bi video da im smeta.

Stripy Re: re 16.04.2011. 17:25 #315638

Normalna pojava, otprilike ko što su na juga montirali volane od fiće...
Video sam jednom prilikom jednu te istu varijantu ploče sa tri različite zvučne. Išlo se i dalje, pogledaj ove dve ploče, jedna je Mercury a druga Matsonic
http://bit.ly/eR4aW6
http://bit.ly/exRbQM

:: izyinjavam se, ali da ne pokrecem drugu temu
:: off topi
:: @ servispc
:: Jel ti se desio problem kao sa onom plocom KNU400X-L da bude oznaka jednog audio cipa, a u stvari je drugi cip? Pitam te., posto se sa tim jos do sada nisam susreo
:: Cak ni na ubogim Intelovim plocama( pola ploce je uvijek prazno tj. mogu da se dodaju razlicite sitnice, ali jok, oni i dalje imaju formu za plocu, a ne skrate je da ustede i pojeftine plocu)
:: operator
operator re 16.04.2011. 17:35 #315640

broj poruka: 4262
Pa o Mercury i pričam.
Oznaka Realtek na cipu, a CMI. WTF!?
Za 20 godina, nijednom nisam imao takvu situaciju.
Izgleda da su uzimali od razlicitih proizvodjaca i samo sklapali, pa kad nemaju doticnu komponentu, a ti stavi sta imas.
Covjek se uci dok je ziv.
Bunilo me to sto pise Realtek na samom cipu, a ispod CMI.
operator

gilopile Re: Pomoc 16.04.2011. 18:09 #315654

broj poruka: 9459
Ti sam ne mozes, ali sto bi ga i gasio? Svakog casa moz` da ti prigusti i nesto u vezi compa, a mi smo ovde uvek dobro raspolozeni da priskocimo u pomoc ukoliko mozemo da pomognemo:). Meni licno ne smeta sto si pogresio i ostavio oglas u forumskom delu, mislim da jednostavno nisi upoznat sa politikom foruma i ne treba te zbog toga kamenovati ili poslati na goli otok na 12+ godina, mozda 3 meseca kucnog pritvora bi pomoglo:). Momci su ti samo skrenuli paznju na to, a ti bi odmah da brises nalog. Stvarno ne bi bilo zgodno da treba da nadjes nesto na forumu, a ne mozes od 500-njak oglasa svakog dana koji bi se mesali sa postovima, e zato je i postavljen `oglasi` u posebnom delu i zabranjeno je ovde postavljati.

Pozdrav!

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Kako da ugasim profil na PC berzi
Snoopy- - - 16.04.2011. 18:11 #315655

broj poruka: 6083
Ma svi su mnogo naivni

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo

ICEsd Re: re 16.04.2011. 18:38 #315659

broj poruka: 2157
Vidi nisi ti nista pogresio nego sam Admin je pogresio posto nije stavio pravila foruma sta se sme sta se nesme, jedino sto je na ovom forumu izricito zabranjeno je :

`strogo zabranjeno postavljanje političkih i religijskih tema kao i svih drugih srodnih tema. Stare teme neće biti brisane, ali neće biti dozvoljeno postavljanje novih političkih i religijskih tema.

Takođe, svi vidovi vređanja drugih korisnika Foruma ili trećih lica biće sankcionisani trajnom blokadom naloga bez prethodnog upozorenja.

Svi vidovi piraterije takođe spadaju pod strogu zabranu. Ako ipak objavite nešto od toga, sami snosite odgovornost za svoje postupke. Ako policija ili sud zatraže podatke o prekršiocima ove zabrane, rado ćemo im ustupiti sve podatke.`

Citat is dela foruma:

http://www.pcberza.rs/forum/forum.php?forid=1&katid=1

Tako da slobodno mozes ako zelis i da postujes oglase, ali radi same kulture uradi to u odeljku `Mali oglasi` gde im je i mesto, usustini ako Admin nije postavio pravila vaze nepisana pravila za forum koja se uce godinama provedenim na raznim drugim forumima sta se sme sta ne sme (+ malo vaspitanjem od kuce).

Mala pomoc je da odes na neki strani forum da se registrujes i potrazis pravila foruma na svim forumima to postoji ali niko se ne trudi da ih procita kad se registruje vec odmah pise sta mu je trenutno na pameti, ja nisam ni primetio da PC Berza nema pravila dok ti ovo nisi spomenuo.

Note To Željko Arnautović ( zeljkoa ) : Copy/Paste sa nekog stranog foruma pravila u Google translate , pa opet Copy/Paste u Novu temu u odeljku Obavestenja sa naslovom Pravila foruma i ostavi temu otvorenu da se ljudi malo zale i bune, pa onda po tvojoj volji koriguj pravila da zadovoljis korisnike foruma i problem resen.

@Snoopy= +1 . :)

:: A nov sam na Pc berzi i nisam znao da im toliko smeta oglas na forumu...a ne mogu da obrisem temu..da mogu obrisao bi odma cim bi video da im smeta
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs