Nije mrtav socket nikako jer jedino 1366 sada trenutno ima 6-core CPU sa Hyperthreadom... Ovo je namenjeno za one koji će jedan takav da stave, mada može i feget Sale Corei7 da uzme sebi jednu da impresionira bakutu i smanji sebi kirijiu...
Realno ja sam Asus-ovac mada me nesto LGA 1366 ne privlaci jer za moje potrebe mogu da izvucem bolje performanse na Sandy-ju ali to je druga prica ova ploca je definitivno mnogo skupa!Koliko god da imam para nebih dao za ovo.Realno bih kupio najnovije Enermax napajanje od 1500w Platinum,i ostao bi mi jos i kusur vise od 100 Eur !
Prestiz je cudo a intuzijazam nema cenu.Ko hoce da kupi ja ga ne osudjujem ,pozdravljam potez ,njegov je novac.Doci cu da se divim njegovoj masini tj ovoj ploci.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.