status: user broj poruka: 6645 | Ali moram malo da prigovaram, bez obzira koliko neko ima para, ne mora da ima i pameti. Tužna potvrda ove tvrdnje je ugao snimanja za youtube, jer su usrali snimak time što slika na krajnje levom monitoru izgleda isprano u odnosu na desni monitor a posebno centralni - nisu se pozicionirali gde i glava igrača da bi prikazali optimalan ugao gledanja... zatim nisu zakrenuli monitore pod pravim sfernim uglom, čak su ih nakrenuli i prema gore, pravi moroni...
Inače, sviđa mi se to koliko god ne odobravam ulaganje u tako skup hardver, ali, ja bi te monitore u imaginarnoj situaciji, postavio uspravno, tako da ih bude tri, ali, uspravljena pod 90 stepeni, jedan do drugog, mislim da bi to bilo onda mnogo bolje. Ovako, monitori koji su već previše razvučeni u horizontali, a što se sa jednim monitorom može podneti u HD rezoluciji... ipak previše gube u visini čak i kada se spoje samo dva monitora a kamoli tri. Nema tu priče, wide i HD monitori nisu baš iz te priče. Ne znam kako bi izgledalo kada bi paneli mogli da se zarotiraju za 90 stepeni i spoje ovako... čini mi se mnogo uverljivije i dinamičnije...
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
|