probao sam igru i na 6990 i na GTX590, kao da ne radi Crossfire na 6990, yo moraju da poprave, dok na 590 radi ekstra, ali siguran sam da je do optimizacije za CF u drajverima.
Smorio sam se kad sam cuo da izlazi igra jer sam mislio da necu moci da je igram sa mojom masinom. Athlon 5600+ OC na 3.1Ghz 4x1GB rama sumljao sam u `9600GT` ali sam prezadovoljan kako radi.....
Kakav crni pec, bolje da ne prave nesto samo koliko da se pokrene i nesto malo sminke, za podrsku dx11 treba novi endzin(dobro mozda ovaj novi i ima nesto za dx11 to neznam) ali treba biti namenjen samo za dx11 , a to ce biti kada dodju nove generacije konzola. A zna li ko kad se planira sony 4 ili xbox ?
I kod mene na Gamer i Advancer radi glatko u rezoluciji 1280x1024 (samo sto imam 2gb rama i Core2Duo E7300).
:: Smorio sam se kad sam cuo da izlazi igra jer sam mislio da necu moci da je igram sa mojom masinom :: Athlon 5600+ OC na 3.1Gh :: 4x1GB ram :: sumljao sam u `9600GT :: ali sam prezadovoljan kako radi.....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.