Ovo sam snimao dok sam testirao kartu za https://www.pcaxe.com, bice ceo test na tom sajtu uskoro, kao i test GTX590 za koju nisam imao vremena ovo da odradim a rado bih uradio.
Sto se buke tice tu je i ventilator od napajanja i dva vent-a na 2000 rpm, tako da moze da zvuci glasniej nego sto jeste....
Trenutno sam dobio GTX570 DirectCU II na test, zver karta, ostavlja odlican utisak i nakon testiranja ovih najjacih karti.
bio bi zadovoljan i sa tom gtx 570,ne more hd 6990 :)
btw,sjajan test i sjajne performanse,ali ne bih rekao da to vredi te pare,a i buka i grejanje su na zavidnom nivou.Sve u svemu,sto se tice suvih performansi sjajna karta nema sta.
Molim te, ali MOLIM... imaj milosti prema Obradu! NEMOJ...
28.03.2011. 13:48
status: user broj poruka: 10997
TOLIKO hvaliti NV karte (zver, odlican utisak...). Kada si se, u kontekstu polemike oko humoristickog snimka `eksplozije` karte 590 POVOLJNO izrazio o njoj (o karti), usput napomenuvsi kako je `6990 BUCNA`, mislim da je Obrad morao da pod jezik stavi tabletu nitroglicerina... Nemoj molim te - pa ko ce sutra da nas izvestava o mesecnim, kvartalnim, godisnjim, decenijskim... prihodima firme Advanced Mimicryo Disadvantages?!
Ja jedino mogu da ti pomognem tako sto cu da te uputim na institut za bolesti zavisnosti ,odeljenje za psiho aktivne supstance. Momak moras da se lecis.Nisi normalan.Ovo je druga tema koju upropascavas sa nebulozama ,zabrinuces administratora.
Ne znam bas, ne bih rekao da i admini rade to sto ti radis, to jest
28.03.2011. 15:11
status: user broj poruka: 10997
ponasas se kao portparol pomenute firme... Nacin tvog izrazavanja u prethodnom komentaru (kontekst u kojem pominjes admina) mogao bi da se protumaci kao zelja da implicitno lansiras jednu opasnu intrigu uperenu protiv njega! A sto se normalnosti tice, znas sta, razmisljanja umnih ljudi naseg doba otprilike idu u pravcu zakljucka `ko je danas normalan, s ` njim nesto nije u redu`. Pa sad, `ajd` ti budi normalan...
da si pod uticajem opijata, moj ti je prijateljski savet,da se prosetas do lekara. Ne znam na cemu letis,vidim da ti se pogorsava stanje.Ne znam pravu istoriju tvoje bolesti.
Nisam protiv tvoje socijalizacije u okviru foruma ,nemoj pogresno da me shvatis ,ali ti prave medvedju uslugu ljudi koji ti daju go ahead ,onda stices utisak da si komican ,zanimljiv itd.....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.