Gigabyte reklamira ovo kao ekskluzivnu kartu i dolazi u pakovanju koja lici na torbu za alat.Pakovanje ukljucuje kablove,pribor kao i mis za gamere ,Gigabyte GHOST M8000X.
Testovi su iz Gigabyte press-a
Na testu se vidi da je gtx 590 jaca u 3dmark vantage ,dok je u 3dmark 11 perfomance i extreme mod jaci Radeon 6990 u oba moda (830 i 880 mhz) znaci ,ipak da se simulacija pokazala kao tacna.
Igrice variraju ipak pada u oci da Gigabyte reklamira gtx 590 sa starijim igricama i istice prednost u 3dmark vantage.Ono sto cini ovu kartu velikom je ipak broj Cuda jezgara kojih je 1024.Nvidia ipak nije mogla da izadje sa vecim klokovima prvenstveno zbog potrosnje.
Ajde, recimo da su rezultati namesteni ili probrani u smislu, da su prikazani samo neki, i recimo da su to oni koji u najvecoj meri favorizuju zelene... no, to mi je nevazno jer i AMD radi isto kad sam sebe promovise. Ono sto je bitno glupo, to su testovi gde su rezolucije manje od HD u testiranju ovih karti. Vec sam predvideo da ce se naci neki kreten koji ce porediti double kaymak i double fermi u smesnim rezolucijama, i eto, desilo se. Kakav znacaj ima da li imaju 400 ili 450 fps na smesnim rezolucijama???? Kao da neko meri koju brzinu bi postigla sasija fice sa motorom lamborghinija a koju sa motorom Ferrarija... besmislica. No toga ce biti i nadalje... Drugo, mozda vaznije je, ipak, los rezultat u odnosu na 580. Ova joj poprilicno dise za vratom, upravo, bash, bash, dupli cipovi su daleko od duplih rezultata??? To moze da znaci da je to ti je sto ti je ali i da mozda u drajverima ima neke nade, ali ovaj puta stvarno, obicno se zayebawamo i zamajawamo sa tim... Ili je prosto arhitektura takva da ne moze skaliranje kao pre i tacka. We will see...
Bog te tvoj,da to nije malo pateticno tepati hardveru,tj brendu?!AMD-eka,Deka i slicne korenske izvedbe od imenice govore dosta o fanovima istog brenda tj koliko covek zapravo moze da zaluta. Malo deluje zastrasujuce kada se covek udubi u psiholosku stranu... Oprosti ,ovo vidjam skoro svaki dan i veoma cesto i definitivno vise nisam mogao da precutim jer je meni to bolesno.
Sto se tice ko ce biti brzi,tj ciji ce biti duzi nije u ovoj prici uopste poenta. Bitno je koliko nuidi jedan a koliko drugi produkt tj sta je kvalitetnije i po kojoj ceni. Bice te karte po performansama jako blizu ali ce karateristike i cena da presude i ako se nece prodavati u nekim velikim kolicinama!
Nista licno.. Inace stari ribiolovac na somove sam ja.Vec odavno bacam trokraku na pcberzi a pored mene jos ima mladjih koji su nastavili tradiciju jer sam se ja od skoro penzionisao :D
Sto se tice pravog ribolova i tu sam zastupljen..Kasika,vobler,durdubak,keder..Jos se i rimuje
Pa dobro bre nemoj bas tako odmah u psihologiju... AMD-K6 = AMDeKa kad odbacis 6, 7, 8... etc...
Meni to lici na onu igru koja je bila prava zaraza MDK samo dodas A ispred i cepaj... a bas nekako u to vreme je i AMD izbacio svoj K6 procesor... i od tada ga zovemo AMDka... (setices se i sam)
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Bog te tvoj,da to nije malo pateticno tepati hardveru,tj brendu?!AMD-eka,Deka i slicne korenske izvedbe od imenice govore dosta o fanovima istog brenda tj koliko covek zapravo moze da zaluta :: Malo deluje zastrasujuce kada se covek udubi u psiholosku stranu.. :: Oprosti ,ovo vidjam skoro svaki dan i veoma cesto i definitivno vise nisam mogao da precutim jer je meni to bolesno :: :: Sto se tice ko ce biti brzi,tj ciji ce biti duzi nije u ovoj prici uopste poenta :: Bitno je koliko nuidi jedan a koliko drugi produkt tj sta je kvalitetnije i po kojoj ceni :: Bice te karte po performansama jako blizu ali ce karateristike i cena da presude i ako se nece prodavati u nekim velikim kolicinama :: :: Štangliranje :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.