IE9, final release - prvi utisci. Haj`mo cur`ce, haj`mo djecaci...
STRANA 1 OD 1
tortojed
IE9, final release - prvi utisci. Haj`mo cur`ce, haj`mo djecaci...
17.03.2011. 02:05
T34566
status: user broj poruka: 10997
studenti, djaci i (strasni, Nemacki, Zikini) policajci...
S` moje strane, 3 utiska: 1. interfejs malo do umereno socrealistican, otprilike kao da ga je osmislio neki priuceni moler ili autolakirer neke tamo davne 1968. godine. 2. radi brze i stabilnije od prethodnika (primetno brze stratuje i za nijansu brze otvara stranice od FFox-a, a za nijansu je sporiji od Chrome-a (10.xxx) 3. guta oko 110MB RAM-a
Otvorena jedna stranica - home page PCBerza (www.pcberza.rs).
meni se blokirao, nece da radi, pokusava sam da otvori msn.com ali nikako ne uspeva zbog nekih plaginova... i da beda bude veca, sad mi je blokirao i skype. Koj li me djavo terao da ga skidam. Izlaga me neki elektronac da su izvukli pouke i kobajagi napravili najbolji browser. I ja naivac, reko aj da vidim to cudo.
@Josilenko: postoji jedan, odavno poznat bag - Orbitdownloader
17.03.2011. 12:26
status: user broj poruka: 10997
po default-u, ukljucuje `recorder` (inace, ja koristim Orbit-a vec dve godine). Proveri, pa ako je to, odstikliraj `enable recorder`. A proveri i ostale stavke u `tools` (manage addons, Internet options)...
Re: @Josilenko: postoji jedan, odavno poznat bag - Orbitdownloader
17.03.2011. 12:52
status: user broj poruka: 1013
tnx, ali ne koristim orbit
:: po default-u, ukljucuje `recorder` (inace, ja koristim Orbit-a vec dve godine) :: Proveri, pa ako je to, odstikliraj `enable recorder`. A proveri i ostale stavke u `tools` (manage addons, Internet options).. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.