Između ddr2 i ddr3 i nema neke velike razlike, osim na nekim većim radnim taktovima. Ovom je očigledno Windows zabagovao nešto(ko zna odakle ga je skinuo i ko ga je modifikovao, bla, bla). Ali, da je sranje, sranje je.
Da i ako ne pokreće ništa zahtevnije od Winamp-a i nekog DivX player-a. Sve ostalo zahteva više sistemskog rama. Probao i video na raznim mašinama. Ne kažem da neće da radi, ali to nije to. Kao da Mercedes farbaš četkom.
Šeta Haso s Mujom čaršijom i posle nekog vremena primeti kako je ovaj nekako setan i s vremena na vreme uzdahne tužno, pa ga upita: - Što ti je ba Mujo, nešto si mi tužan jutros? - Ne pitaj me ništa Haso jarane... silovo me međed. - Au, gadno... - Jeste. Nit piše nit se javlja.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: Pa ne znaš jer ne ideš više kod njega i redovno mu se ne javljaš na pozive . ::
bajo, ovaj windows mi radi extra na do sada instaliranih 80 racunara i 81 isflesuje informacije.... masina je neka 939 i ne radi lose windows ali bag stoji
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.