Crysis2 demo - poceo sam da koljem vanzemaljce. Igra li jos neko
STRANA 1 OD 1
tortojed
Crysis2 demo - poceo sam da koljem vanzemaljce. Igra li jos neko
11.03.2011. 02:01
T34430
status: user broj poruka: 10997
od Berzasa?
Prvi utisci: gameplay odlican! Grafika strawa!!! Zvuk takodje. Na 1440x800, 95 - 120fps, zavisno od mape i slozenosti scene... Malopre sam pokupio i patch 1.2...
Igrao ja ovih dana, uglavnom skyline (ako sam dobro zapamtio). Nisam bas fan ovakvih igara pa jos u spacycybercy fazonu ali mogu reci da mi se prisvidjala. Dosta je brzo, prvi put kad sam usao ne stignem ni da vidim gde sam neko me prikolje. XD
Igram na 1440x900, stavio na gamer ili hardcore ne primecujem neku posebnu razliku ni u kvalitetu ni u performansama, mozda samo malo mis lagucka/nisu najfluidniji pokreti na hardcore.
Pratio sam promene na ivicama objekata (gamer-adv.-hardcore)...
11.03.2011. 03:13
status: user broj poruka: 10997
i cini mi se da se povecava stepen AA-a (a mozda i AF-a). Bilo kako mu drago, ovo je sasvim razlicita prica od one koja se zove `stari` Crysis - ni traga od neoptimizovanosti (iz koje proistice hardverska super-zahtevnost)... Hvala im...
I ja sam juce malo igrao, takodje sam pokupio patch 1.2. Igra prosto leti, svaka im cast ako ovako bude bila i single player igra. Detalji su odlicni, igrivost da ne pricam. Juce sam se nakacio i neki lik-fanatik, unistio me je, objasnio mi je kako se igra. c c c Nikada nisam nesto voleo multiplayer, ali ovo je brutalno dobro.
igrao i ja, stigao do 10og nivoa/cina sta je vec. zaista fantasaticno sve to izgleda,bejah i ja odusevljen u pocetku, ali moram primetiti da je igra sto se tice gamepleya gotovo preslikani cod sa dodatkom nanosuita, dodatno ubrzan i kada se to poveze sa silnim detaljima i efektima, sto kazu ne zna se ko pije ko placa... po meni sve je to previse napucano da odrzi paznju nekome vise od pola sata, sat max...
i5 760 @ 4.2Ghz Xigmatek Gaia Asus P7H55D-M PRO Sapphire 6850 975,1250 2x2GB HyperX 1600mhz X-Fi Xtreme Music Antec 900 Samsung 206BW
Evo i ja probah jutros 5 minuta i nije toliko lose. Sto se tice FPS-a ne pada mi ispod 40 sa hardcore detaljima i rezoluciji 1440x900 na 5770, ali zato igra odire procesor. Zauzece nonstop 100% na AMD PII 550 3.6. Kontam da bi sa quad core procesorom FPS bio znatno veci...
Re: Pratio sam promene na ivicama objekata (gamer-adv.-hardcore)...
11.03.2011. 15:50
status: user broj poruka: 18472
Da..da..da..Samo se ti nadaj.Dolazi patch u okviru implementacije DX11 pa ces da vidis kako ce igra da bude NEzahtevna :D
:: i cini mi se da se povecava stepen AA-a (a mozda i AF-a). Bilo kako mu drago, ovo je sasvim razlicita prica od one koja se zove `stari` Crysis - ni traga od neoptimizovanosti (iz koje proistice hardverska super-zahtevnost)... Hvala im.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.