belaja ako je ovoliko jaka,samo mi je malo sumnjiv gpu-z ne znam sta je sa frekvencijama,da li su namerno obrisane u fotosopu zato sto se jos ne zna tacan takt
Ako je sve tačno klokovi su ispod 700 MHz, 6XX. Tako nešto je i očekivano. Na tim kolokovima će verovatno moći da se nosi sa 6990 na 830 Mhz. Problem je što 6990 ima mogućnost da se prebacivanjem prekidača dovede na full 6970 CF i 880 Mhz.
U svakom slučaju Fermi se štancuje kako treba, zarada u poslednjem kvartalu je preko 100 miliona ...čika Mustafa vam želi da crknete Crveni Đavoli...
navatace i tebe neki Milos Obilic, Murate ovaj Mustafa...
:: :: Ako je sve tačno klokovi su ispod 700 MHz, 6XX :: Tako nešto je i očekivano :: Na tim kolokovima će verovatno moći da se nosi sa 6990 na 830 Mhz :: Problem je što 6990 ima mogućnost da se prebacivanjem prekidača dovede na full 6970 CF i 880 Mhz :: :: U svakom slučaju Fermi se štancuje kako treba, zarada u poslednjem kvartalu je preko 100 milion :: ...čika Mustafa vam želi da crknete Crveni Đavoli.. :: ::
Prvo datum sto je vec neko napsiao, drugo single GTX580 na tim podesavanjiam ima vise nego duplo manji frejmrejt, sad tesko da GTX580 skalira preko 100% a i da su dve GTX580 u pitanju, ne znam koliko ce onda ova karta trositi i kostati...
:: To je nemoguce, samo ATI/AMD benchmark moze da bude fake, u nVidiu se ne sumnja, dodje ti kao bozanstvo :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: je FAKE :: :: :: ::
Prvo datum ama bas nista ne znaci jer prilikom dizanja sistema moze da se ne podesi kao i mnogi drugi uticaji da se isti izbaguje. Vise su sumnjive performanse.Provrteo sam sve zive SLI setupe sa GTX 580 i nisam nasao slicnost.
Rezime na osnovu guru3d rezultata. Znaci skaliranje u odnosu na single kartu iznosi 45%. Samom logikom ako bi isli da su dobro optimizovali kartu (omogucili joj vecu propusnu moc tj bolje iskoriscenje u SLI rezimu rada) mozda bi se i stiglo do te cifre jer sad na takvim setovanjima se dodje oko cifre od 76 FPS. Nek prosecno skaliranje u ovoj igri izadje 70% to dodje na 105 FPS-a. Nek u odnosu na 2xAA skinemo 20 FPS-a a za sigurno nece toliko oboriti na 16XQ izadje na 85 FPS-a. Znaci to je samo u okviru 70% iskoriscenja u odnosu na single GPU kartu bi dobili rezultat od 85 FPS-a! Na 100% skaliranja izadje na 104 FPS-a. I uz sve to za validnost testa da se uzme u obzir da se test radi na nekom Gulftown sistemu zbog izbegavanja uskog grla i podbacaja u krajnjem rezulatatu.U krajnjem slucaju Sandy Bridge OC!
Sad malo drugacija matematika pod drugim okolnostima .
Evo i ovde se vidi da je skaliranje i to bez AA negde oko 40%
Cifra od 84FPS je definitivno jaka nema sumnje ali uz optimizaciju SLI-a moze da se dodje do izuzetno visokih vrednosti. Ovaj test nije ni najmanje bitan koliko je bitno da takva karta moze da senapravi da bude sa brutalnim performansama. Najveca mana SLI setupa je njegovo iskoriscenje tj skaliranje.Pa samo da se radi na tome karta ce biti bez sumnje najjaca kartica danasnjice a mislim da se ovde i jedino radi o prestizu nicem vise. Sve u svemu licno smatram da moze da bude i jako gusto sa Antiles jos ako uzmemo u obzir da ATI bolje skalira u Crysis-u tj osim ako nVidia bas ne napravi to sve fest kako dolikuje.Definitivno sam po malo skeptican ali sve je moguce.
:: Medo slaba ti je matematika jer mnogo utice i od uslova :: :: Evo rezultata sa 2x AA GTX 580 SLI :: :: http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-580-sli-review/1 :: :: Guru 3d sa 2xAA dobija 90FPS :: :: Prvo datum ama bas nista ne znaci jer prilikom dizanja sistema moze da se ne podesi kao i mnogi drugi uticaji da se isti izbaguje :: Vise su sumnjive performanse.Provrteo sam sve zive SLI setupe sa GTX 580 i nisam nasao slicnost :: :: Rezime na osnovu guru3d rezultata :: Znaci skaliranje u odnosu na single kartu iznosi 45% :: Samom logikom ako bi isli da su dobro optimizovali kartu (omogucili joj vecu propusnu moc tj bolje iskoriscenje u SLI rezimu rada) mozda bi se i stiglo do te cifre jer sad na takvim setovanjima se dodje oko cifre od 76 FPS :: Nek prosecno skaliranje u ovoj igri izadje 70% to dodje na 105 FPS-a :: Nek u odnosu na 2xAA skinemo 20 FPS-a a za sigurno nece toliko oboriti na 16XQ izadje na 85 FPS-a :: Znaci to je samo u okviru 70% iskoriscenja u odnosu na single GPU kartu bi dobili rezultat od 85 FPS-a :: Na 100% skaliranja izadje na 104 FPS-a :: I uz sve to za validnost testa da se uzme u obzir da se test radi na nekom Gulftown sistemu zbog izbegavanja uskog grla i podbacaja u krajnjem rezulatatu.U krajnjem slucaju Sandy Bridge OC :: :: Sad malo drugacija matematika pod drugim okolnostima :: :: Evo i ovde se vidi da je skaliranje i to bez AA negde oko 40 :: :: http://www.hardwareheaven.com/reviews/1061/pg6/gigabyte-nvidia-geforce-gtx-580-sli-review-crysis-warhead.htm :: :: Cifra od 84FPS je definitivno jaka nema sumnje ali uz optimizaciju SLI-a moze da se dodje do izuzetno visokih vrednosti :: Ovaj test nije ni najmanje bitan koliko je bitno da takva karta moze da senapravi da bude sa brutalnim performansama :: Najveca mana SLI setupa je njegovo iskoriscenje tj skaliranje.Pa samo da se radi na tome karta ce biti bez sumnje najjaca kartica danasnjice a mislim da se ovde i jedino radi o prestizu nicem vise :: Sve u svemu licno smatram da moze da bude i jako gusto sa Antiles jos ako uzmemo u obzir da ATI bolje skalira u Crysis-u tj osim ako nVidia bas ne napravi to sve fest kako dolikuje.Definitivno sam po malo skeptican ali sve je moguce :: :: ::
Re: @FSamir: Ma kakvi crveni djavoli - to su djavolice crvenkaPice!
05.03.2011. 10:21
status: user broj poruka: 777
:: :: Cim neko pomene NV, ovlaze im se butkice.. :: Nego, hajde da prestanemo da se pretvaramo i javljamo sa dva ili vise naloga. :: :: Dautovic=Sami :: :: Dosta vise tih skrivalica.. :: :: :: http://goo.gl/NTDj ::
aaaaaaaaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ijaooooooooo umro sam od smeha Samir Dautović...i još sa nekim DecamA aaaa brate, kakav FleŠ
Nema blage veze, to nismo Mi Moji si nalozi FSamir, FormulaS i Lithium...pri čemu je bar jedan od ova poslednja dva banovan.
Inteligentan, lep, bogat, pristojan...to sam ja...kao što vidiš sve ono što nisu: dautovic raic IvoAndrić coreMustafa . i svi ostali optimalni što kupuju samo ono što u datom momentu daje najbolji odnos bla bla bla
tortojedu jedino što te drži da ne letiš kao kufer iz udruženja je to što si kupio GTX470 i to u trenutku kad je našoj firmi pomoć bila najpotrebnija.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.