:: Jel zna neko da li ima neki activator za Windows 7 Sp1 da radi... :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Meni radi matador koji sam koristio i ranije, misli mda je ovo verzija 3.0 Loader Extreme Beta
Pozdrav!
Vlada
:: Jel zna neko da li ima neki activator za Windows 7 Sp1 da radi... :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Ne, nisi propustio nista vazno - mala digresija na smisao vica ...
02.03.2011. 02:01
status: user broj poruka: 10997
(inace postovanog vec nekoliko puta). Posto je bila rec o `tatii` i `sinu` (O_BredMi Pit), uz `tata` sam dopisao `02` aludirajuci na slogu (gotovo rodjacku povezanost) koja karakterise AMD-ljupce. Bezazlena šala. - - - - - - - - - - - - - - - @Vladarko: ne cekaj iskustva PCBerzasa - iskustva su negativna sa dosadasnjim build-ovima. Adobe nastoji da prijavljene probleme resi novijim izdanjima. Bolje instalisi odmah...
Re: Ne, nisi propustio nista vazno - mala digresija na smisao vica ...
02.03.2011. 07:18
status: user broj poruka: 845
Ok. Pozdrav!
:: (inace postovanog vec nekoliko puta). Posto je bila rec o `tatii` i `sinu` (O_BredMi Pit), uz `tata` sam dopisao `02` aludirajuci na slogu (gotovo rodjacku povezanost) koja karakterise AMD-ljupce. Bezazlena šala. :: - - - - - - - - - - - - - - - :: @Vladarko: ne cekaj iskustva PCBerzasa - iskustva su negativna sa dosadasnjim build-ovima. Adobe nastoji da prijavljene probleme resi novijim izdanjima. Bolje instalisi odmah.. :: ::
Re: Ne, nisi propustio nista vazno - mala digresija na smisao vica ...
02.03.2011. 09:22
status: user broj poruka: 4228
Reci mi, kakva je alternativa kada se instališe bagovita verzija Flash-a? ZA FF mi je lako, nekad i čuvam prethodne verzije programa, ali ne i Flash za IE.Na primer, FF sam obratio pažnju da hoće da se ažurira tek kada sam video tvoj post. Ne jurim baš da na svoju mašinu instaliram najnovije verzije programa. To čuvam za test mašine.
Pozdrav!
Vlada
:: (inace postovanog vec nekoliko puta). Posto je bila rec o `tatii` i `sinu` (O_BredMi Pit), uz `tata` sam dopisao `02` aludirajuci na slogu (gotovo rodjacku povezanost) koja karakterise AMD-ljupce. Bezazlena šala. :: - - - - - - - - - - - - - - - :: @Vladarko: ne cekaj iskustva PCBerzasa - iskustva su negativna sa dosadasnjim build-ovima. Adobe nastoji da prijavljene probleme resi novijim izdanjima. Bolje instalisi odmah.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.