Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Novi dan - novi build FuckingFox-a, Hromog Dabe i flash plugin-a...
STRANA 1 OD 1
tortojed Novi dan - novi build FuckingFox-a, Hromog Dabe i flash plugin-a... 01.03.2011. 22:12 T34136

status: user
broj poruka: 10997
...to jest, player-a...

Ene gi na 9down.com
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 01.03.2011. 23:48 #300737

broj poruka: 12794
Jel zna neko da li ima neki activator za Windows 7 Sp1 da radi...?

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

vladarko Re: Novi dan - novi build FuckingFox-a, Hromog Dabe i flash plugin-a... 01.03.2011. 23:59 #300742

broj poruka: 4228
Čitam ovo što pišeš i primetim da se ažurira (FF)!

Sačekaću komentare o trokiranju Flash Gordona kod korisnika ove berze, pa ako ih ne bude 10-ak dana, možda...

Pozdrav!

Vlada

:: ...to jest, player-a..
::
:: Ene gi na 9down.co
Equinoxe Re: ... 02.03.2011. 00:11 #300747

broj poruka: 12057

http://www.mediafire.com/?mknjemq4ydt

:: Jel zna neko da li ima neki activator za Windows 7 Sp1 da radi...
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1
vladarko Re: ... 02.03.2011. 00:24 #300758

Meni radi matador koji sam koristio i ranije, misli mda je ovo verzija 3.0 Loader Extreme Beta

Pozdrav!

Vlada

:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1
tata02 tortojed... 02.03.2011. 00:45 #300777

broj poruka: 845
Objasni mi, molim te, otkud ja u tvom `vicu` u temi `Glas iz druge kabine...`! Jesam li nešto propustio dok sam bio na poslu? Hvala!

tortojed Ne, nisi propustio nista vazno - mala digresija na smisao vica ... 02.03.2011. 02:01 #300813

broj poruka: 10997
(inace postovanog vec nekoliko puta). Posto je bila rec o `tatii` i `sinu` (O_BredMi Pit), uz `tata` sam dopisao `02` aludirajuci na slogu (gotovo rodjacku povezanost) koja karakterise AMD-ljupce. Bezazlena šala.
- - - - - - - - - - - - - - -
@Vladarko: ne cekaj iskustva PCBerzasa - iskustva su negativna sa dosadasnjim build-ovima. Adobe nastoji da prijavljene probleme resi novijim izdanjima. Bolje instalisi odmah...

gambini Re: ... 02.03.2011. 03:11 #300816

broj poruka: 71
Kod mene je posao odradio Windows 7 Loader v1.9.5 by Daz. Poslednja verzija mu je 1.9.7.

tata02 Re: Ne, nisi propustio nista vazno - mala digresija na smisao vica ... 02.03.2011. 07:18 #300822

broj poruka: 845
Ok. Pozdrav!

:: (inace postovanog vec nekoliko puta). Posto je bila rec o `tatii` i `sinu` (O_BredMi Pit), uz `tata` sam dopisao `02` aludirajuci na slogu (gotovo rodjacku povezanost) koja karakterise AMD-ljupce. Bezazlena šala.
:: - - - - - - - - - - - - - - -
:: @Vladarko: ne cekaj iskustva PCBerzasa - iskustva su negativna sa dosadasnjim build-ovima. Adobe nastoji da prijavljene probleme resi novijim izdanjima. Bolje instalisi odmah..
vladarko Re: Ne, nisi propustio nista vazno - mala digresija na smisao vica ... 02.03.2011. 09:22 #300840

Reci mi, kakva je alternativa kada se instališe bagovita verzija Flash-a? ZA FF mi je lako, nekad i čuvam prethodne verzije programa, ali ne i Flash za IE.Na primer, FF sam obratio pažnju da hoće da se ažurira tek kada sam video tvoj post. Ne jurim baš da na svoju mašinu instaliram najnovije verzije programa. To čuvam za test mašine.

Pozdrav!

Vlada

:: (inace postovanog vec nekoliko puta). Posto je bila rec o `tatii` i `sinu` (O_BredMi Pit), uz `tata` sam dopisao `02` aludirajuci na slogu (gotovo rodjacku povezanost) koja karakterise AMD-ljupce. Bezazlena šala.
:: - - - - - - - - - - - - - - -
:: @Vladarko: ne cekaj iskustva PCBerzasa - iskustva su negativna sa dosadasnjim build-ovima. Adobe nastoji da prijavljene probleme resi novijim izdanjima. Bolje instalisi odmah..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs