Bilo je glasina na fudzilla da je blizu CoreI7 980 ,ako se uporedi rezultat u 3dmark vantage cpu score rezultat je vrlo slican gulftown.Tako da je ovo vrlo lako moguce .Buldozer turbo mod radi na svim jezgrima,za razliku od Thubana kome turbo radi samo na 3 jezgra.Ovi obecavaju jos testova ,videcemo.
:: Sve je to lepo, ali to su glasine (mada bi voleo da je tako,volim AMD :: :: @Fsamir :: nadam se da te ne pogađa paralel :: :: http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ :: Moje sokoćal :: Sempron 140 (X2 Athlon II 4400e :: Asus M4A87TD/USB :: 2Gb DDR3 (neka na 1066 :: Asus 8800GT :: Čifteković 0,35K :: WD zelembać 1T :: ::
Samo da ne bude kao sa PhenomII kad je trebao da izadje..Revolucija ,napredak ,ludilo a ono.. Da se i taj AMD jednom otrese lose karme koju nosi zbog manje razvijene tehnologije u odnosu na Intel. Kad bar ne mogu konj na konj tj jezgro na jezgro ovako bar sa 8 jezgara atakuju na 4 kod Intela da bi iole uspeli da naprave brzi CPU.E sad.Sta ce taj BuldoZder da donese videcemo kad se pojavi i po kojoj ceni.
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
Predsednice ja sam i napisao uzmite sa rezervom ,ovo je dobro i za ljubitelje Intela ,oborice im cenu.
:: Samo da ne bude kao sa PhenomII kad je trebao da izadje..Revolucija ,napredak ,ludilo a ono. :: Da se i taj AMD jednom otrese lose karme koju nosi zbog manje razvijene tehnologije u odnosu na Intel :: Kad bar ne mogu konj na konj tj jezgro na jezgro ovako bar sa 8 jezgara atakuju na 4 kod Intela da bi iole uspeli da naprave brzi CPU.E sad.Sta ce taj BuldoZder da donese videcemo kad se pojavi i po kojoj ceni :: :: :: :: Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA :: Yours truly, Jensen. :: ATI Cayman Epic Fail :: ``Tresla se gora,rodio se mis`` :: :: ::
Ja nisam rekao ni da jeste ni da nije.Valjda si procitao moj post. Ko ne zeli da AMD napreduje?!Bolje je za svakog korisnika. Druga stvar je sto neki od nas nemaju vere jer smo propratili IT scenu unazad par godina pa se sistem rada tj napretka po malo moze i da nasluti. AMD-u treba prekretnica kao sto se desilo Intel-u sa Core 2 Duo tehnologijom. Ovako samo idu na sirovu snagu dodavanjem sve vise jezgara. Nego da priupitam posto stvarno nisam upoznat,nije me sramota da pitam. Jel Buldozer sasvim nova arhitektura ili se bazira na vec postojecoj uz odredjena poboljsanja?X6 je prosireni X4,tu nema nekih specijalnih razlika.Vuku se od Phenom I CPU-a uz male pomake tj korake..
:: Predsednice ja sam i napisao uzmite sa rezervom ,ovo je dobro i za ljubitelje Intela ,oborice im cenu :: :: :: :: Samo da ne bude kao sa PhenomII kad je trebao da izadje..Revolucija ,napredak ,ludilo a ono. :: :: Da se i taj AMD jednom otrese lose karme koju nosi zbog manje razvijene tehnologije u odnosu na Intel :: :: Kad bar ne mogu konj na konj tj jezgro na jezgro ovako bar sa 8 jezgara atakuju na 4 kod Intela da bi iole uspeli da naprave brzi CPU.E sad.Sta ce taj BuldoZder da donese videcemo kad se pojavi i po kojoj ceni :: :: :: :: :: :: :: :: Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA :: :: Yours truly, Jensen. :: :: ATI Cayman Epic Fail :: :: ``Tresla se gora,rodio se mis`` :: :: :: :: :: ::
Po onome sto se zna sa net-a arhiktetura je nova od nule znaci .Ima Buldozer module koji sadrze po 2 fizicka jezgra i masivan kes .Ovo do sada je bila razrada arhiketure athlona 64 .Ovo je izgleda bio test inzenjerskog primerka ,gde odredjuju default frekvenciju za CPU na trzistu.Zna se sigurno da ce turbo mod da radi sa svim raspolozivim modulima t.j fizickim jezgrima.Dinamicki turbo mod je u pitanju koji se nivelise preko potrosnje itd...
:: Ja nisam rekao ni da jeste ni da nije.Valjda si procitao moj post :: Ko ne zeli da AMD napreduje?!Bolje je za svakog korisnika :: Druga stvar je sto neki od nas nemaju vere jer smo propratili IT scenu unazad par godina pa se sistem rada tj napretka po malo moze i da nasluti :: AMD-u treba prekretnica kao sto se desilo Intel-u sa Core 2 Duo tehnologijom :: Ovako samo idu na sirovu snagu dodavanjem sve vise jezgara :: Nego da priupitam posto stvarno nisam upoznat,nije me sramota da pitam :: Jel Buldozer sasvim nova arhitektura ili se bazira na vec postojecoj uz odredjena poboljsanja?X6 je prosireni X4,tu nema nekih specijalnih razlika.Vuku se od Phenom I CPU-a uz male pomake tj korake. :: :: :: Predsednice ja sam i napisao uzmite sa rezervom ,ovo je dobro i za ljubitelje Intela ,oborice im cenu :: :: :: :: :: :: :: Samo da ne bude kao sa PhenomII kad je trebao da izadje..Revolucija ,napredak ,ludilo a ono. :: :: :: Da se i taj AMD jednom otrese lose karme koju nosi zbog manje razvijene tehnologije u odnosu na Intel :: :: :: Kad bar ne mogu konj na konj tj jezgro na jezgro ovako bar sa 8 jezgara atakuju na 4 kod Intela da bi iole uspeli da naprave brzi CPU.E sad.Sta ce taj BuldoZder da donese videcemo kad se pojavi i po kojoj ceni :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA :: :: :: Yours truly, Jensen. :: :: :: ATI Cayman Epic Fail :: :: :: ``Tresla se gora,rodio se mis`` :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ok hvala.Ako je tako bas bi voleo da vidim kako ce da radi i u kom rangu ce da bude u odnosu na Intel CPU-e.
:: Po onome sto se zna sa net-a arhiktetura je nova od nule znaci .Ima Buldozer module koji sadrze po 2 fizicka jezgra i masivan kes .Ovo do sada je bila razrada arhiketure athlona 64 .Ovo je izgleda bio test inzenjerskog primerka ,gde odredjuju default frekvenciju za CPU na trzistu :: :: :: :: Ja nisam rekao ni da jeste ni da nije.Valjda si procitao moj post :: :: Ko ne zeli da AMD napreduje?!Bolje je za svakog korisnika :: :: Druga stvar je sto neki od nas nemaju vere jer smo propratili IT scenu unazad par godina pa se sistem rada tj napretka po malo moze i da nasluti :: :: AMD-u treba prekretnica kao sto se desilo Intel-u sa Core 2 Duo tehnologijom :: :: Ovako samo idu na sirovu snagu dodavanjem sve vise jezgara :: :: Nego da priupitam posto stvarno nisam upoznat,nije me sramota da pitam :: :: Jel Buldozer sasvim nova arhitektura ili se bazira na vec postojecoj uz odredjena poboljsanja?X6 je prosireni X4,tu nema nekih specijalnih razlika.Vuku se od Phenom I CPU-a uz male pomake tj korake. :: :: :: :: :: Predsednice ja sam i napisao uzmite sa rezervom ,ovo je dobro i za ljubitelje Intela ,oborice im cenu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Samo da ne bude kao sa PhenomII kad je trebao da izadje..Revolucija ,napredak ,ludilo a ono. :: :: :: :: Da se i taj AMD jednom otrese lose karme koju nosi zbog manje razvijene tehnologije u odnosu na Intel :: :: :: :: Kad bar ne mogu konj na konj tj jezgro na jezgro ovako bar sa 8 jezgara atakuju na 4 kod Intela da bi iole uspeli da naprave brzi CPU.E sad.Sta ce taj BuldoZder da donese videcemo kad se pojavi i po kojoj ceni
Tvoj kolega Samir je prvi koji ne želi da AMD napreduje, tj. baš suprotno, želi mu da propadne i da ostane samo nVidija. Tu je naravno i Tortojed, a lično, ne verujem ni u tvoje dobre želje AMD-u.
AMD Phenom II X3 720BE @3,4GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Gigabyte HD4870 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
Ni sam ja sebe prozvao predsednikom i ne spominjem klanje čim se pojavi neka nova grafička iz meni omiljene firme. To radite ti i tvoja dva potpredsednika.
AMD Phenom II X3 720BE @3,4GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Gigabyte HD4870 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
...hoce da kaze da je sportski da se boljem pokloni :)
Eh sad.Nemoj da si ljubomoran na moju posteno stecenu titulu.Da si i ti bio tako odan svom crvenom timu sad bi bio Master of Red Dragons a ne DR,MR i slicne ovde nevazece titule :D Zvanicno su me proglasili ,nisam trazio ali ponosno nosim :D
Dize Marko ralo i volove te pobi Turke Janicare ..
17.02.2011. 22:20
status: user broj poruka: 18472
Stetne?Titula je titula i ne moze da bude stetna.Oznacava nesto vazno i od koristi. Epitet kao nalepnica podvrgnuta ruglu je stetna a to su vec dve razlicite stvari.
Nego reci ti meni jel sportski priznajes da je nV bolja u ovom trenutku od ATI? Deder da i na to stavimo tacku :D
Asus M4A89GTD pro-usb3/Phenom II b55 x4 4ghz/Asus GTX460 direct cu 1gb/2x2gb Exceleram 1600mhz cl7/Wd blue 640gb/Thermaltake v9/Lc power 750w metatron/Z-cinema/Samsung p2370
Ako te proglase (dodele ti titulu) za, recimo, najvecu budalu danashnjice, to nikako ne mozhe da se nazove vazhnom i bitnom titulom, a ipak jeste titula, a ne epitet.
Opet, ni ovo se nije odnosilo na tebe, vec sam navodio primer.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Vidis.Nikako ne moze da bude losa jer titula ima visoko znacenje koje se nalazi u superlativu. Izvrtanjem dobijas kontradiktorno onom sto titula predstavlja.
Kao sto rekoh,to sto ti kazes je etiketa,podrugljiv nacin da se nekom nesto prilepi zarad zabavljanja maliciozne vrste ljudi.
@ravenoss
Odgovorio sam ti.
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
Ok, ali (uvek ima ali) na wikipediji mozhe svako da napishe shta hoce, i kad hoce, pa se mora dovesti u pitanje tachnost informacije, jer, jelte, mi ne znamo koliko je osoba koja je to napisala `struchna` po tom pitanju.
Druga stvar je to shto je ovo `knjishko` tumachenje titule, ali ako se dohvatimo `iskvarenog jezika` i zhargona onda titulom mozhe da se nazove i ovo gore shto sam naveo.
Dakle - Titula je relativan pojam.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Da ja nebi isao istim putem prihvaticu tvoj odgovor kao relativno tacan. Kazem relativno jer ono sto se moze naci na wikipedia moze se naci i u udzbenicima iz kojih smo ucili u skoli.Takodje Vujaklija je nenadmasan po tom pitanju kao stivo.
Ajd ovo ostalo nek bude manje vise tacno mada ja taj `iskvaren` jezik ne priznajem jer nije na nivou svesti dva uctiva coveka.
Kada sam rekao iskvaren nisam mislio na upotrebu psovki i prepucavanje (i tome slichno), nego sam mislio na sve shto se ne rachuna pod knjizhevni jezik.
Kazhesh na wikipediji naci cemo ono gradivo iz udzhbenika, sad je mogu da kazhem da je to delimichno tachno, jer necesh ni u jednom udzhbeniku nacji zhargonsko znachenje rechi `fuck`, a koje postoji na istoj. A shto se tiche tachnosti podataka na wikipediji, moju `primedbu` (mislim na to da treba dovoditi u pitanje) mogu da obrazlozhim.
Kada sam trazhio neshto vezano za quadro fermi kartice, na wikipediji sam nashao podelu po chipovim (znash vec, gf106, gf108...), koja nije bila potpuno tachna.
@bstaletic Otisao si sad bas daleko.. Kad smo kod izraza i znacenja to ces naci skoro pa 90% tacnog odgovora. A inace si promasio ono MOZES naci i udzbenicima .) Takodje da te podsetim da moderni udzbenici (recnici) imaju i te prevode,raznih psovki i sl.. No da skratimo pricu.U slucaju `Predsednik` takva titula je dobronamerno dodeljena za odredjenu zaslugu nekom doprinosu koju je dodelilac iste smatrao da je prikladna za tog usera. U slucaju da je situacija obrnuta i da su namere zle prirode tj podvrgnute ruglu takva `Titula` bi imala drugaciji karakter u sasvim drugom svetlu. Ali i dalje stojim da titula ne moze da bude stetna jer sam pojam titule znaci nesto uzviseno kao sto je i objasnjeno na wiki.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.